mert ilyen öngól még sosem történt Európában pl

Mindenki tudja, hogy egy alsópolcos bajnokság, USAban sokadrangú sport, de be lehet írni ide minden egyes Miami meccskor ezt, meglepődve.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. augusztus 7., hétfő 8:23
mert ilyen öngól még sosem történt Európában pl
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 7., hétfő 8:04
gutihaz14 írta: BREAKING: João Félix has accepted a transfer to Al-Hilal. Clubs will now try to find an agreement. [@ojogo]
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 7., hétfő 8:03
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 6., vasárnap 21:59
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 6., vasárnap 21:54
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 6., vasárnap 21:34
Ezt bajnoksag utan irtam meg majusban.Karim Konaté - 19 éves csatár. Tavaly nyáron hozták Elefántcsontpartról. Elsőnek az U19-be tervezték,de ott 7 meccsen 6gól/2gólpassz volt a teljesítménye,azonnal felvitték a Lieferingbe,(Fiókcsapat,Osztrák másodosztály) ott ment egy 18meccs/15gól/3 gólpasszt.
Úgy hogy az évet a felnőttbe fejezte be, 158perc 3 gól/1 gólpasszal.![]()
A múlt héten épp a 82.percben állt be,és döntötte el a bajnoki aranyat a 88.percben.![]()
Baromi gyors,technikás,és mintha keresné a labda őt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 6., vasárnap 10:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 6., vasárnap 9:32
Rosszabbak nem lesznek, sőt, mint csapat, még jobbak is lehetnek. Cserébe nem lesz meg az extra.'shutterisland írta:
top 5 eselyesbe nem mondanam oket, de nem erzem oket eselytelenebbnek sem, mint az orrnehez, kohezio nelkuli messi-neymar-bappe trioval.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 6., vasárnap 9:27
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 6., vasárnap 9:17
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 6., vasárnap 9:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 6., vasárnap 9:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 6., vasárnap 8:57
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 6., vasárnap 8:52
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 6., vasárnap 7:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 4., péntek 22:12
HozzászólásSzerző: marcell » 2023. augusztus 4., péntek 12:55
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. augusztus 4., péntek 10:43
Pedig az utolso nehany evet nem artana, ha elvezne, mert a visszavonulas utani depresszio tobb sportolot erint, mint gondolnank. Nem tudom elkepzelni, hogy mit fog csinalni, miutan abbahagyja. Penzzel nem lesz gondja, de ezt a maximumra porgetett mentalis allapotot nehez lesz kezelni.doncsontos írta: ja hát mekkora görcs már valaki aki még mindig teljesítményt szeretne belerakni valamibe, nem csak felvenni a pénzt és nagyokat nyilatkozni.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. augusztus 4., péntek 10:19
nekem nem ronaldom, és nem annyit írtál, hogy messi jobban választott, hanem hogy cr egy görcs lett. ja hát mekkora görcs már valaki aki még mindig teljesítményt szeretne belerakni valamibe, nem csak felvenni a pénzt és nagyokat nyilatkozni. te se félj mert ez volt az utolsó, hogy reagáltam rád.miro. írta:Ki irta hogy a kurva anyjat,miert kell mindenen allandoan felhaborodni?doncsontos írta:
nagyon kemény, hogy ezért is bele állnak az emberbe mert teljesíteni akar ha már AKTÍV labdarúgó, de ja az ő k anyját![]()
Szive joga hogy meg mindig teljesiteni akar,csak leirtam,hogy szerintem messi jobban valasztott,vagy jobban elfogadja azt,ahol van most.
De ne felj,nem bantom tobbet a ronaldodat,mert latom nagyon magadra veszed.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 4., péntek 9:52
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem