igen. aki realoskent origot kepes olvasni...Süti írta: Ok hozták le azt hogy zsiru volt a francia válogatott kezdoje Benz helyett valami olyan írással hogy a keresztény hívő humble sztár aki legyozte az arab terroristát nem?![]()
meg amugy is
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 5., szombat 21:28
igen. aki realoskent origot kepes olvasni...Süti írta: Ok hozták le azt hogy zsiru volt a francia válogatott kezdoje Benz helyett valami olyan írással hogy a keresztény hívő humble sztár aki legyozte az arab terroristát nem?![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 5., szombat 21:21
Ugy ugy. Verlazito…Süti írta: Ok hozták le azt hogy zsiru volt a francia válogatott kezdoje Benz helyett valami olyan írással hogy a keresztény hívő humble sztár aki legyozte az arab terroristát nem?![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. augusztus 5., szombat 21:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. augusztus 5., szombat 19:29
origo meg a tényekcsala írta:
Igen ez így van,én is egy szennylapnak tartom sok másikkal együtt,viszont meglepődtem ezen a cikken mert elég jól sikerül írás ami tényeken alapul
HozzászólásSzerző: csala » 2023. augusztus 5., szombat 19:22
Igen ez így van,én is egy szennylapnak tartom sok másikkal együtt,viszont meglepődtem ezen a cikken mert elég jól sikerül írás ami tényeken alapulEmbroZZ írta:Köszi, ott kezdődik, h origo, szóval skipp... Nem hiszem el, h értelmes felnőtt ember képes onnan bármit elolvasni...csala írta: Ma olvastam egy jól összeszedett cikket Bappé psg időszakáról.Nem tudom de nekem nagyon gáz ez a pali...kétség kívül a világ legjobbja jelenleg,de szerintem többet fog veszíteni vele a reál mint nyerni.Szét fogja bomlasztani a csapatmorált amint valami úgy történik ami neki nem tetszik.Perez helyében vagy ingyen jövőre vagy sehogy.Itt a cikk ha valakit érdekel:https://www.origo.hu/sport/futball/2023 ... utm_source
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2023. augusztus 5., szombat 19:15
Köszi, ott kezdődik, h origo, szóval skipp... Nem hiszem el, h értelmes felnőtt ember képes onnan bármit elolvasni...csala írta: Ma olvastam egy jól összeszedett cikket Bappé psg időszakáról.Nem tudom de nekem nagyon gáz ez a pali...kétség kívül a világ legjobbja jelenleg,de szerintem többet fog veszíteni vele a reál mint nyerni.Szét fogja bomlasztani a csapatmorált amint valami úgy történik ami neki nem tetszik.Perez helyében vagy ingyen jövőre vagy sehogy.Itt a cikk ha valakit érdekel:https://www.origo.hu/sport/futball/2023 ... utm_source
HozzászólásSzerző: csala » 2023. augusztus 5., szombat 19:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 5., szombat 18:59
Haver, egyreszt ez nem hiszti, amit csinal, hanem kijelentette, hogy koszoni szepen, de eleg volt neki a PSGbol. Joga van hozza, joga! Itt egy hisztizo van, au a PSG, elen Nasserrel, aki nem birja elviselni, hogy a penz nem minden.csala írta: Ma olvastam egy jól összeszedett cikket Bappé psg időszakáról.Nem tudom de nekem nagyon gáz ez a pali...kétség kívül a világ legjobbja jelenleg,de szerintem többet fog veszíteni vele a reál mint nyerni.Szét fogja bomlasztani a csapatmorált amint valami úgy történik ami neki nem tetszik.Perez helyében vagy ingyen jövőre vagy sehogy.Itt a cikk ha valakit érdekel:https://www.origo.hu/sport/futball/2023 ... utm_source
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. augusztus 5., szombat 18:57
HozzászólásSzerző: csala » 2023. augusztus 5., szombat 18:54
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 5., szombat 18:31
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. augusztus 5., szombat 17:29
Nyugalom. Itt lesz Júli elsején.Remy írta:Csak elhuzodik az utolso napig majd…Summary from @le_Parisien about Kylian Mbappe:
• Kylian continues to dream of Real Madrid & wants to join.
• Real Madrid could make an offer after 15th August
• If Real Madrid’s offer meets PSG’s expectation the situation will be unblocked
• Mbappe will continue training with the undesirables
• Mbappe & PSG = BEYOND REPAIR
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 5., szombat 15:56
Csak elhuzodik az utolso napig majd…Summary from @le_Parisien about Kylian Mbappe:
• Kylian continues to dream of Real Madrid & wants to join.
• Real Madrid could make an offer after 15th August
• If Real Madrid’s offer meets PSG’s expectation the situation will be unblocked
• Mbappe will continue training with the undesirables
• Mbappe & PSG = BEYOND REPAIR
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. augusztus 5., szombat 15:05
ez még nem bajtubatibi írta:| TOTAL trust in Carvajal from the management. @relevo
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 5., szombat 14:52
mótváSierra írta: Hivatalos kozlemenyben cafoltak a Valdebebas atnevezeset.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 5., szombat 14:51
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 5., szombat 14:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 5., szombat 14:39
Akkor sem, még mindig 3 jhv van a keretben ami sok, ha el is megy marad kettő, ami elég. Akkor hozunk bárkit is, ha kettőt sikerül eladni, de túl vagyunk azon, hogy LV-ért bárki ajánlatot tegyen. Számunkra a védelem jobb oldalára erősítés akkor érkezik majd, amikor jövő nyáron Odri és LV szerződése is lejár. Remélhetőleg lesz annyi eszünk, hogy nem hosszabbítunk. Carva 2025, szóval 2 éven belül esélyes, hogy a védelem jobb oldala lecserélődik, de gyanítom addigra Mendy sem lesz itt és középen is érkeznek új arcok.Mickey írta: Bodri mehetett volna valamerre, akkor talán talán...
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. augusztus 5., szombat 14:34
Amúgy a kérdés jogos. Hol vannak ilyenkor az adminok?RealAsensio írta:Te meg nem vagy bannolva???Remy írta: Rodrygo Bappeval pozol az insta sztoriban.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem