Halfkey írta:
A Teidére pont nem emlékszem hogy bármilyen szempontból stresszes lett volna felmenni, ahonnan mi mentünk ott két sávos út volt végig.
Ez nincs így mindenhol
Teidere nagyon sima felmenni. Mascahoz hasonló utak viszont tényleg nagyon stresszesek. Felfestés nulla, egyik oldal szakadék, két autó meg nem fér el egymás mellett, helyiek meg nyomják neki ész nélkül, mert ismerik az összes kanyart.
Amúgy a legjobb az egész szigetben, hogy iszonyat sokszínű. Elvileg innen lehetne látni Európában legjobban a csillagokat. Mi felmentünk a Teide lábához, de semmit nem láttunk a csillagokból, mert majdnem telihold volt.
Az Aquapark mellett volt a szállásunk Airbnb. Kb minden társasházhoz van medence, mi mindennap használtuk.
Playa del Americas környékén vannak nagyon fasza élőzenés helyek. Mi minden este mentünk, mert nagyon fasza volt a hangulat (főleg a britek miatt, akik végig énekeltek).
Aquapark tényleg jó. Megéri nyitás előtt menni, mert az első x ember tud venni skip the line karszalagot a csúszdákhoz. Talán 15 euro volt pluszban fejenként, de nagyon megérte, mert enélkül nem lett volna időnk mindenen csúszni.
Autóbérlés és a szállás is olcsó volt viszonylag tavalyelőtt egy földközi-tengeri szigethez képest.
Északi részen eszméletlen szép helyek vannak, de igazából mindenhol.
Autó kötelező. Spanyolok szabályszeretőbbek, mint az olaszok, de azért nyomják neki. Autoreisennél béreltünk kocsit. Nem volt deposit, meg se nézték, amikor leadtuk a kulcsot, szóval ajánlom őket.
Delfinles se rossz, Calderon-delfineket szinte mindig lehet látni, de én tengeribeteg vagyok ezektől a hajóktól.
Amit viszont ajánlok az a kajakozás idegenvezetővel. Van magyar is kinn. Nagyon jó volt, kis snorkelezéssel, ahol láttunk teknőst is.
Ha van kérdésed írj nyugodtan. Volt szerencsém pár helyre eljutni már, de Tenerife nekem nagy kedvencem lett a sokszínűsége miatt. Bármikor szívesen visszamennék akár csak barátokkal is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.