Attol eltekintve, hogy az autok egy resze tud repulni, torhetetlen es az 55 kilos csajok okollel verik le a kevlaros arcokat

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 11., péntek 7:46
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. augusztus 10., csütörtök 20:28
Baszki, azert ez nagyon komoly. Kar, hogy az Amerika kimaradt, arra elmennek. A Marek dinamiton gondolkodom, azt meg nem lattam.Remy írta:Hátha érdekel valakit.Sergio Leone hét a Cinema MOM-ban
augusztus 24: Egy maréknyi dollárért
augusztus 25: Pár dollárral többért
augusztus 26: Volt egyszer egy vadnyugat
augusztus 27: A Jó, a Rossz és a Csúf
augusztus 28: Egy marék dinamit
augusztus 29: Nevem Senki
A vetítések 19:00-kor kezdődnek.![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. augusztus 10., csütörtök 20:23
Gondolom azért mert kb lehetetlen határidőkkel és budgettel dolgoztatják az artistokat. Talán po t a Marvelt érte emiatt tavaly kritika.KAG írta: Most néztem meg a Guardians Vol3.-at
Elképesztő amúgy, hogy CGI szarabb, mint volt 5- 8 éve. Nem értem, hogy ez miként lehetséges.
És itt még istenes volt a mostani szuperhősös filmekhez képest, de itt sincs köze pl egy Infinity war vagy abban a korszakban kijövő filmekhez.
SPOILER Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gamorra, amikor mondta, hogy ki a fasz képes kiírtani egy egész civilizációt, az mi volt?![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. augusztus 10., csütörtök 20:21
Kevesebb ido, kevesebb penz. Hajtas van, porgetni kell ki az anyagot = rosszabb minoseg.KAG írta: Most néztem meg a Guardians Vol3.-at
Elképesztő amúgy, hogy CGI szarabb, mint volt 5- 8 éve. Nem értem, hogy ez miként lehetséges.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 10., csütörtök 20:05
Hátha érdekel valakit.Sergio Leone hét a Cinema MOM-ban
augusztus 24: Egy maréknyi dollárért
augusztus 25: Pár dollárral többért
augusztus 26: Volt egyszer egy vadnyugat
augusztus 27: A Jó, a Rossz és a Csúf
augusztus 28: Egy marék dinamit
augusztus 29: Nevem Senki
A vetítések 19:00-kor kezdődnek.
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. augusztus 10., csütörtök 16:39
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 10., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 9., szerda 23:29
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. augusztus 7., hétfő 20:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 7., hétfő 20:20
Illene is megnézni már a Félelem árát.Faust írta: Viszlat, Friedkin.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 6., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. augusztus 6., vasárnap 19:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 6., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 5., szombat 9:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. augusztus 5., szombat 5:18
Hát igen, de ez a jó vidéken. Itt nincs választás, úgy vannak vele, örülj, hogy mozit látsz, paraszt.Pad'em írta:Ilyen kaliberű filmet vétek szinkronnal
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 5., szombat 2:18
Az komolyArjenMagicRobben írta: Oppenheimer
Úgy jött ki a lépés, hogy a nyáron éppen Los Alamosban dolgozok. Így elég nagy elmény volt ez a film, hogy pont most jelent meg amikor itt vagyok. Hatalmas volt a hype körülötte a laborban meg a városban is, volt egy egész hetes Oppenheimer fesztivál ahol a Nolan film mellett sok más dokumentumfilmet is vetítettek. Első hétvégén sold out volt minden Los Alamosban és Santa Fe-ben, végül Albuquerque-ben kellett megnézzem. Összességében nekem bejött, teljesen reálisan volt bemutatva a történet nagy része. Külön tetszett, hogy nagyon odafigyeltek a részletekre. Tellernek meg Szilárdnak is full magyar akcentusa volt, egyből fel lehetett ismerni őket. Nyilván ez másoknak azért nem lehetett egyértelmű, és más karakterekkel én is sokszor zavarban voltam, hogy most akkor melyik kicsoda. Reménykedtem, hogy kicsit több fizika lesz említve benne, de inkább a politikára került a nagyobb hangsúly. Nálam nem fér be egy Nolan top3-ba, de bőven kiemelkedik az idei felhozatalból.
Persze, hogy nemM1Ö írta:Akkor nem szinkronosan nézted, gondolom. Stohl Buci...Pad'em írta:Cillian fantasztikus, Damon nyomta csak le néha.Ezen kívül amúgy tényleg óriási. Úgy keltem fel a székből, hogy rohadjon meg az összes nagykutya, akik az életünkről dönt...
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2023. augusztus 5., szombat 1:56
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. augusztus 4., péntek 18:23
Gyűrűk ura 2.miro. írta: Kinek mi illetve mikor volt az elso mozi elmenye?
Nekem olyan 98-99. Godzilla.
Izmos 5-6 eves voltam.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 4., péntek 13:41
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem