Realista24 írta:Meg jo hogy hehe nyaral.tubatibi írta: Talán először lekéne igazolni.![]()

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 5., szombat 10:34
Realista24 írta:Meg jo hogy hehe nyaral.tubatibi írta: Talán először lekéne igazolni.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 5., szombat 10:11
Meg jo hogy hehe nyaral.tubatibi írta: Talán először lekéne igazolni.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. augusztus 5., szombat 10:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 4., péntek 22:53
igy is lesz, Vini kb egy helyrol kepes ertelmes futballt produkalni, az a balszelgutihaz14 írta:pont fordítva kéne szerintemELSiete írta: Carlo Ancelotti's words about Vini's desire to play more centrally makes room for Mbappé on the left wing. Kylian himself showed last season that he prefers to play on the left. If Vinicius adapts to a more central role, it will free up space for Mbappé when he arrives.
— @marca
Hajajajjj![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 4., péntek 22:47
pont fordítva kéne szerintemELSiete írta: Carlo Ancelotti's words about Vini's desire to play more centrally makes room for Mbappé on the left wing. Kylian himself showed last season that he prefers to play on the left. If Vinicius adapts to a more central role, it will free up space for Mbappé when he arrives.
— @marca
Hajajajjj![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 4., péntek 22:44
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. augusztus 4., péntek 21:02
Abszolút benne lehet.Pad'em írta: Azt nem tudom de már korábban is pedzegették, hogy ez lesz az utosó ciklusa és 2025-ben leköszön. Simán benne van.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 4., péntek 20:47
Azt nem tudom de már korábban is pedzegették, hogy ez lesz az utosó ciklusa és 2025-ben leköszön. Simán benne van.p.csabi1 írta: Ez az Srnaniho twitteren mennyire hiteles?
Azt írja hogy Perez búcsúzik hamarosan.
Akkor ezért akarják Valdebebast átnevezni ilyet is olvastam.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 4., péntek 20:44
ki irta hogy ezzel lesz jobb a liga?Süti írta: Az hogy ez nem a Netflix. Nem ettől a bohózattól lesz megint nívós a La Liga, de azzal persze basznak foglalkozni, mert 2 mikrofont venni olcsóbb.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. augusztus 4., péntek 20:24
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 4., péntek 20:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 4., péntek 20:03
Biztos nem. Annyit nem ér Bappé.Realista24 írta:Csak ugy, ha vallalod, hogy ha igen, akkor mi meg teged.Remy írta:
Ha nem jön, én feláldoznám Pademet egy véglegessel.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 4., péntek 19:59
Csak ugy, ha vallalod, hogy ha igen, akkor mi meg teged.Remy írta:Ha nem jön, én feláldoznám Pademet egy véglegessel.Yazid írta: A többség elég biztosra veszi bappét, nehogy harakiri legyen a végén![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 4., péntek 19:52
Én már előre bevállaltam, hogy benyalok hehének minden kommentemben ha nem jön, az nem elég?Remy írta:Ha nem jön, én feláldoznám Pademet egy véglegessel.Yazid írta: A többség elég biztosra veszi bappét, nehogy harakiri legyen a végén![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 4., péntek 19:48
Ha nem jön, én feláldoznám Pademet egy véglegessel.Yazid írta: A többség elég biztosra veszi bappét, nehogy harakiri legyen a végén![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. augusztus 4., péntek 19:47
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 4., péntek 19:25
Sajnos igen.Juanito írta:
De ezen kivul mi hianyzik a La Liga-bol? Hogy Carragher meg Micah Richards dumaljon felidoben?
HozzászólásSzerző: Juanito » 2023. augusztus 4., péntek 19:14
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. augusztus 4., péntek 19:00
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. augusztus 4., péntek 18:43
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem