mit szivtal ennyire mellre? szar osszefuggest?RealAsensio írta:Nekem legalabb van egy elgondolasom, es nem teszek olyan megallapitasokat, hogy ugyanott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Ezt csak ide bebofogted, mert azt hitted, vicces. Semmilyen konzekvenciat ezekbol a meccsekbol levonni nem erdemes, nincs kesz a csapat, gozerovel megyunk egy kilencesert, ezt csak azert irtam le, mert a lott golokat is megemlitetted.Kerlon írta:
Szerintem is Mbappe lesz a vedelmunk kulcsa![]()
Mondjuk az egesz ertelmezesed egy tevhit, amibe probalsz belenyugodni. Gondolom az ellenfeleknel nincs eronleti edzes es ok nincsenek terhelve.
Szoval jo szar osszefuggesekbe kapaszkodsz, de mindegy.
Nem temetem a csapatot, de egyelore eleg szarul fest ez annak tudataban, hogy a vezerbika elorol kiesett es meg az is kerdeses, hogy ki fogja rugni a golokat, ezert a vedelemnek kurvara stabilnak kene lennie.
A vedelem meg csak jobb lesz, ha osszeall minden.
Kar volt ezert belem allni, en nem tamadtalak be, es nem is szemelyeskedtem, veled ellentetben.

vagy mit bofogtem? az en velemenyem bofoges? mert az teny, hogy tavaly a vedelmunk egy hatar szar volt es az is teny, hogy meccsenkent kaptunk 2t, sot az is teny, hogy az ellenfelek is eloszezoni felkeszulesen vannak.
csunya ez a valosag neha