Pad'em írta:Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy Perez megegyezett már az emírrel közvetlen. Elvileg építőiparon keresztül jó a kapcsolatuk. Tehát nem ezzel a kihelyezett báb ficsúr Nasszerrel. Van egy verbal agreement köztük, hogy eladják nekünk. Gondolom már az árat is körvonalazták. Na most ez az egyezség simán meg lehet nyár eleje óta. Maga a deal persze most lesz majd megkötve. Mi megvártuk, hogy bevásároljanak, média kapta a csontokat, generálják a kattintást, majd most a bajnokság kezdete körül hivatalos lehet minden.flori írta:
Biztos vagyok benne, hogy közelében sem lesz a 250-nek. A deal lehet, hogy megvan - kétlem -, de tavalyelőtt nem fogadták el a 200 milliót, most meg már sarokban vannak. Dembelé is megvan, Ramos is meglesz, nem fog ennyit kifizetni Perez. Az idő is neki játszik.
Amúgy ha 250 és Perez kifizeti, akkor nincs miről beszélni, tudja az öreg, hogy mi csinál. Sztem is kevesebb lesz.
Szerintem nincs racio abban, hogy Perez tudta, hogy meg tudja szerezni Mbappet iden. Nem veletlenul sulytotta le ennyire a Psgt Mbappe levele, ok ugy voltak vele, hogy megkapja meg fel Franciaorszagot es tuti hosszabbit. Most, hogy korvonalozodott, hogy mar nincs esely erre, igy hirtelen ket nap alatt letudja Dembele, Ramos duot es elengedik ot. Nekem ez nagyon rogtonzottnek tunt, azert nekik is jobb lett volna, ha ez a ket jatekos is ott van veluk felkeszules soran, mint a tobbi igazolasuk.