Jude Bellingham - 5

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
BlancoMark

Re: Jude Bellingham - 5

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. augusztus 12., szombat 23:28

Keves jatekos van aki nem fossa ossze
magat Madridban, raadasul ilyen arcedulaval.

De ezt a gyereket nem erdekli semmi, van benne egy fajta arrogancia is, de ez kell ide. :agree:

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 12., szombat 23:27

Hibátlan kezdés.
Soha rosszabbat.

Jude Bellingham vs Athletic Club:

◉ 1 goal
◉ 90 minutes
◉ 73 touches
◉ 1 key pass
◉ 3 dribbles
◉ 13 ground duels won
◉ 6 fouls won
◉ 4 tackles
◉ 2 interception

✨ Solid debut performance.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

Re: Jude Bellingham

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 12., szombat 23:26

Remy írta: Szia. :mrgreen:

Nem nagyon értem, hogy miért ő kell nekünk, de majd kiderül…

Többet nem is írok. :D
Első meccs MVP.

Az fix, hogy rettentő gyorsan beilleszkedett. És nagyon éretten játszott. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 11., péntek 21:25

Kurva vagány, San Mamest fel is avathatná vele.

Neki még csak aranylabdát se kellett nyernie hozzá mint Benzinek :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. augusztus 11., péntek 21:22

Elég jó lett az Adidas által neki készített fehér-arany cipő. :ozil:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 8., kedd 14:31

h3x0r írta:
Realista24 írta: Bellingham-es reszt athozom ide bundasbol

Hexor azt sugallod, hogy Bellingham azert lett Real jatekos mert tullicitaltuk a Liverpoolt.

De mi van azzal, hogy a City tobbet fizetett volna neki es erte, illetve azzal, hogy a Dortmund is valami 15 millios fizetest ajanlott neki, ha hosszabbit?

Bellingham csaladja is a Poolt preferalta. De miert csak a Poolt veszed figyelembe, mint tenyezot?

Bytheway a hirek folyamat arrol szoltak, hogy az angolok (Pool es City is) jobb feltetelekket adtak volna a jatekosnak, mint a Real.
Szerintem tullicitaltuk a Poolt. Olyan hirre emlekszem, hogy a Pool kiszall, mert sokallja az atigazolasi osszeget, 'nem birjak tartani a lepest' - talan ez volt a konkret megfogalmazas. Olyanra viszont nem, hogy Bellingham a Realba jonne, a Dortmund viszont a Poolnak adna el, mert ok fizetnenek tobbet es ezert all az uzlet, varjak, hogy a Real is megadja az osszeget.

Nem gondolom, hogy Bellingham penzehes es ahhoz megy, aki tobbet fizet; szerintem neki fontosak a sportszakmai celok ezert a Dortmund barmekkora fizut is ajanl, ok csak egy ugrodeszka.

A City kapcsan volt ajanlat is? Vagy csak erdeklodes. En vegig abban a tudatban voltam, hogy oket mar az elejen kikosarazta es vegig Pool vagy Real volt a kerdes.

A fizunal viszont lehet, hogy tevedek es a Pool 1-1.5 millioval tobbet adott volna. Naluk Salahn kivul nem magasak a fizuk es Bellingham eleg sokat keres nalunk.
Az egy dolog, hogy sokba kerult volna, a donto faktor a jatekos akarata volt.

Liverpool & City backed out because they know Jude Bellingham chose to play for Real Madrid.
@marca

One important factor in Liverpool’s decision to drop out of the Bellingham race was the fact that the Bellingham camp had not said that Liverpool was their destination of choice. Real Madrid is where he wants to go.
@JamesPearceLFC
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. augusztus 8., kedd 14:13

Látni, hogy Jude kb olyan mint egy kis óvodás, mikor ámul-bámul pár méterről, hogy ezt meg azt hogyan is csinálja a Kroos-Modric duó :lol: Szerintem még ő se hiszi el, hogy itt van :kalapos: Mintha bűvészeket látna és nem érti, hogy ezt meg hogy a faszba :lol:

Látni rajta tiszta szívből ide akart jönni és eddig nagyon élvezi.
Fél éve én nem gondoltam, hogy ennyire fogok neki örülni, de kiderült hiába telített a KP fixen hiányzott egy láncszem onnan ha a jövőt nézzük, reméljük megtaláltuk vele ezt.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. augusztus 8., kedd 12:47

De a Pool jobban járt. Olcsóbban megszerezte a Bundesliga legjobb KPsát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 8., kedd 12:45

Volt ajánlat, nyilatkozta is utalva rá, hogy a tradíciókat többre tartja mint a pénzt.

Pool sztem látva a szezonukat és, hogy nem lesz BL kitudja meddig offolta is magát nála. Szerintem ha lett volna rá esélyük kipengetik ők is a 100-ast, évek óta csorgatták rá. Szobiért is fizettek rendesen.

Azóta meg amit mutat meccseken, edzésvideókon Jude, egyértelmű, hogy nem csak azért jött ide mert többet ajánlottunk bárkinél.

Sőt Chelseare is emlékszem, hogy érdeklődtek, na ők aztán pláne bármennyit megadtak volna érte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2023. augusztus 8., kedd 12:49-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. augusztus 8., kedd 12:43

Bellingham leigazolasa szerintem évek óta a legnagyobb teljesítménye a vezetosegnek. És most nem arra gondolok, hogy mennyire kellett ő vagy mekkora karriert fog itt befutni. Hanem gyakorlatilag a legnagyobb angol kozeppalyas tehetségét hoztuk el úgy, hogy kB minden nagy angol csapat vitte volna, végtelen mennyiségű pénzekből. Szerintem ekkora sikerünk nem volt egy ideje az atigazolasi piacon.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 8., kedd 12:33

Realista24 írta: Bellingham-es reszt athozom ide bundasbol

Hexor azt sugallod, hogy Bellingham azert lett Real jatekos mert tullicitaltuk a Liverpoolt.

De mi van azzal, hogy a City tobbet fizetett volna neki es erte, illetve azzal, hogy a Dortmund is valami 15 millios fizetest ajanlott neki, ha hosszabbit?

Bellingham csaladja is a Poolt preferalta. De miert csak a Poolt veszed figyelembe, mint tenyezot?

Bytheway a hirek folyamat arrol szoltak, hogy az angolok (Pool es City is) jobb feltetelekket adtak volna a jatekosnak, mint a Real.
Szerintem tullicitaltuk a Poolt. Olyan hirre emlekszem, hogy a Pool kiszall, mert sokallja az atigazolasi osszeget, 'nem birjak tartani a lepest' - talan ez volt a konkret megfogalmazas. Olyanra viszont nem, hogy Bellingham a Realba jonne, a Dortmund viszont a Poolnak adna el, mert ok fizetnenek tobbet es ezert all az uzlet, varjak, hogy a Real is megadja az osszeget.

Nem gondolom, hogy Bellingham penzehes es ahhoz megy, aki tobbet fizet; szerintem neki fontosak a sportszakmai celok ezert a Dortmund barmekkora fizut is ajanl, ok csak egy ugrodeszka.

A City kapcsan volt ajanlat is? Vagy csak erdeklodes. En vegig abban a tudatban voltam, hogy oket mar az elejen kikosarazta es vegig Pool vagy Real volt a kerdes.

A fizunal viszont lehet, hogy tevedek es a Pool 1-1.5 millioval tobbet adott volna. Naluk Salahn kivul nem magasak a fizuk es Bellingham eleg sokat keres nalunk.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 8., kedd 10:13

Bellingham-es reszt athozom ide bundasbol

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 3., csütörtök 23:07

BlancoMark írta:
h3x0r írta:
tegyuk hozza, hogy o pont barcas szemuvegen keresztul nezi
Ja ertem, akkor a kollega inkabb a remenyeit fejezte ki a hozzaszolasban. :D

Es azt is kotve hiszem, hogy vegigneztel Barcaskent harom felkeszulesi meccset a Realtol, de itt lokod a sodert. :ike:
Hőterkepet nézett biztos ő is :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. augusztus 3., csütörtök 19:17

De meg mindig nem ertem, par haknimeccsbol miert kell barminemu kovetkeztetest levonni barmivel kapcsolatban, akar pozitiv, akar negativ iranyban. Azon tul, hogy ha nem jon a kis oblos, nyakanal elkeskenyedo cserepedeny, akkor a gollovessel megint hadilabon fogunk allni, de ezt felkeszulesi meccsek nelkul is megmondja barki. :lol:

csala

HozzászólásSzerző: csala » 2023. augusztus 3., csütörtök 19:03

Édes istenem...Ember én véleményt formáltam az alapján amit láttam,és nekem nem volt annyira meggyőző egyenlőre ami igazolja az árát.Nem láttam a többi meccseit,de ezt igen,és én így láttam.Amúgy meg elmondtam hogy nem volt rossz,sőtt ink jó volt.Vagy esetleg vak vagyok és akkora teljesítményt nyújtott hogy az egész média vele van tele hogy milyen jó volt(kb ezt sugalja hsz-ed) Itt amúgy ha valaki nem esik hasra,vagy más a véleménye akkor az csak barszás lehet?Olvasd el mégegyszer a hozászóllásom,és értelmezd mit írtam.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 3., csütörtök 18:28

4 meccsünk volt de igen, kijelenthető, hogy már most a kp vezére, mondjuk a legtöbb percet is ő kapta Camával. Több gólja is lehetett volna. Ha marad a gyémánt tetején kelleni is fog tőle jó sok.

433ban még jobb lenne szerintem.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. augusztus 3., csütörtök 17:55

h3x0r írta:
BlancoMark írta: Ma is alkot a forum. :lol:
Ja ertem, akkor a kollega inkabb a remenyeit fejezte ki a hozzaszolasban. :D

Es azt is kotve hiszem, hogy vegigneztel Barcaskent harom felkeszulesi meccset a Realtol, de itt lokod a sodert. :ike:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 3., csütörtök 17:52

BlancoMark írta: Ma is alkot a forum. :lol:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. augusztus 3., csütörtök 17:45

csala írta: Nem tűnik rossznak,de én egyenlőre nem látom benne azt amiért 100+milliókat kifizettek érte.A fizetéséről nem tudok hogy mennyi lenne(gondolom nem kevés)Majd az idő eldönti,egyenlőre erős közepes,ami inkább a jó felé hajlik.
Te mirol beszelsz ember? En lattam mindharom meccset es nagyon baszo a gyerek, ami 20 evesen a kozeppalyan abszolut nem megszokott. Jossz es leertekeled harom felkeszulesi meccs alapjan, ahol raadasul vegig a legjobbak kozott volt. Ma is alkot a forum. :lol:

Tokeletes prototipusa annak ami ma 2023-ban kell a kozeppalyan, es hol van meg a peak-jetol.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 3., csütörtök 17:00

Faust írta: A dinamizmus es a gyorsasag nem feltetlenul ugyanaz, ugye. Fede gyors aztan annyi, Cama pedig robbanekony, konnyen valt iranyt, stbstbstb. Micsoda jatekos, atyaeg, csak fejben meg ne reccsenjen.
Meg testben - ne törje ketté valaki.

Vissza: