magat Madridban, raadasul ilyen arcedulaval.
De ezt a gyereket nem erdekli semmi, van benne egy fajta arrogancia is, de ez kell ide.

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. augusztus 12., szombat 23:28
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 12., szombat 23:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 12., szombat 23:26
Első meccs MVP.Remy írta: Szia.
Nem nagyon értem, hogy miért ő kell nekünk, de majd kiderül…
Többet nem is írok.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 11., péntek 21:25
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. augusztus 11., péntek 21:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 8., kedd 14:31
Az egy dolog, hogy sokba kerult volna, a donto faktor a jatekos akarata volt.h3x0r írta:Szerintem tullicitaltuk a Poolt. Olyan hirre emlekszem, hogy a Pool kiszall, mert sokallja az atigazolasi osszeget, 'nem birjak tartani a lepest' - talan ez volt a konkret megfogalmazas. Olyanra viszont nem, hogy Bellingham a Realba jonne, a Dortmund viszont a Poolnak adna el, mert ok fizetnenek tobbet es ezert all az uzlet, varjak, hogy a Real is megadja az osszeget.Realista24 írta: Bellingham-es reszt athozom ide bundasbol
Hexor azt sugallod, hogy Bellingham azert lett Real jatekos mert tullicitaltuk a Liverpoolt.
De mi van azzal, hogy a City tobbet fizetett volna neki es erte, illetve azzal, hogy a Dortmund is valami 15 millios fizetest ajanlott neki, ha hosszabbit?
Bellingham csaladja is a Poolt preferalta. De miert csak a Poolt veszed figyelembe, mint tenyezot?
Bytheway a hirek folyamat arrol szoltak, hogy az angolok (Pool es City is) jobb feltetelekket adtak volna a jatekosnak, mint a Real.
Nem gondolom, hogy Bellingham penzehes es ahhoz megy, aki tobbet fizet; szerintem neki fontosak a sportszakmai celok ezert a Dortmund barmekkora fizut is ajanl, ok csak egy ugrodeszka.
A City kapcsan volt ajanlat is? Vagy csak erdeklodes. En vegig abban a tudatban voltam, hogy oket mar az elejen kikosarazta es vegig Pool vagy Real volt a kerdes.
A fizunal viszont lehet, hogy tevedek es a Pool 1-1.5 millioval tobbet adott volna. Naluk Salahn kivul nem magasak a fizuk es Bellingham eleg sokat keres nalunk.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. augusztus 8., kedd 14:13
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. augusztus 8., kedd 12:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 8., kedd 12:45
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. augusztus 8., kedd 12:43
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 8., kedd 12:33
Szerintem tullicitaltuk a Poolt. Olyan hirre emlekszem, hogy a Pool kiszall, mert sokallja az atigazolasi osszeget, 'nem birjak tartani a lepest' - talan ez volt a konkret megfogalmazas. Olyanra viszont nem, hogy Bellingham a Realba jonne, a Dortmund viszont a Poolnak adna el, mert ok fizetnenek tobbet es ezert all az uzlet, varjak, hogy a Real is megadja az osszeget.Realista24 írta: Bellingham-es reszt athozom ide bundasbol
Hexor azt sugallod, hogy Bellingham azert lett Real jatekos mert tullicitaltuk a Liverpoolt.
De mi van azzal, hogy a City tobbet fizetett volna neki es erte, illetve azzal, hogy a Dortmund is valami 15 millios fizetest ajanlott neki, ha hosszabbit?
Bellingham csaladja is a Poolt preferalta. De miert csak a Poolt veszed figyelembe, mint tenyezot?
Bytheway a hirek folyamat arrol szoltak, hogy az angolok (Pool es City is) jobb feltetelekket adtak volna a jatekosnak, mint a Real.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 8., kedd 10:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 3., csütörtök 23:07
Hőterkepet nézett biztos ő isBlancoMark írta:Ja ertem, akkor a kollega inkabb a remenyeit fejezte ki a hozzaszolasban.h3x0r írta:
tegyuk hozza, hogy o pont barcas szemuvegen keresztul nezi![]()
Es azt is kotve hiszem, hogy vegigneztel Barcaskent harom felkeszulesi meccset a Realtol, de itt lokod a sodert.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. augusztus 3., csütörtök 19:17
HozzászólásSzerző: csala » 2023. augusztus 3., csütörtök 19:03
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 3., csütörtök 18:28
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. augusztus 3., csütörtök 17:55
Ja ertem, akkor a kollega inkabb a remenyeit fejezte ki a hozzaszolasban.h3x0r írta:tegyuk hozza, hogy o pont barcas szemuvegen keresztul neziBlancoMark írta: Ma is alkot a forum.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 3., csütörtök 17:52
tegyuk hozza, hogy o pont barcas szemuvegen keresztul neziBlancoMark írta: Ma is alkot a forum.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. augusztus 3., csütörtök 17:45
Te mirol beszelsz ember? En lattam mindharom meccset es nagyon baszo a gyerek, ami 20 evesen a kozeppalyan abszolut nem megszokott. Jossz es leertekeled harom felkeszulesi meccs alapjan, ahol raadasul vegig a legjobbak kozott volt. Ma is alkot a forum.csala írta: Nem tűnik rossznak,de én egyenlőre nem látom benne azt amiért 100+milliókat kifizettek érte.A fizetéséről nem tudok hogy mennyi lenne(gondolom nem kevés)Majd az idő eldönti,egyenlőre erős közepes,ami inkább a jó felé hajlik.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 3., csütörtök 17:00
Meg testben - ne törje ketté valaki.Faust írta: A dinamizmus es a gyorsasag nem feltetlenul ugyanaz, ugye. Fede gyors aztan annyi, Cama pedig robbanekony, konnyen valt iranyt, stbstbstb. Micsoda jatekos, atyaeg, csak fejben meg ne reccsenjen.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem