Frankfurt are demanding €100M for the forward
ezek nagyon elkezdtek koltekezni. kivancsi vagyok mennyit gombolnak le perezrol bappeert mert szerintem mar csak ez a kerdes egyedul, itt lesz 1 hónapon belul
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 6., vasárnap 7:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 4., péntek 22:12
HozzászólásSzerző: marcell » 2023. augusztus 4., péntek 12:55
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. augusztus 4., péntek 10:43
Pedig az utolso nehany evet nem artana, ha elvezne, mert a visszavonulas utani depresszio tobb sportolot erint, mint gondolnank. Nem tudom elkepzelni, hogy mit fog csinalni, miutan abbahagyja. Penzzel nem lesz gondja, de ezt a maximumra porgetett mentalis allapotot nehez lesz kezelni.doncsontos írta: ja hát mekkora görcs már valaki aki még mindig teljesítményt szeretne belerakni valamibe, nem csak felvenni a pénzt és nagyokat nyilatkozni.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. augusztus 4., péntek 10:19
nekem nem ronaldom, és nem annyit írtál, hogy messi jobban választott, hanem hogy cr egy görcs lett. ja hát mekkora görcs már valaki aki még mindig teljesítményt szeretne belerakni valamibe, nem csak felvenni a pénzt és nagyokat nyilatkozni. te se félj mert ez volt az utolsó, hogy reagáltam rád.miro. írta:Ki irta hogy a kurva anyjat,miert kell mindenen allandoan felhaborodni?doncsontos írta:
nagyon kemény, hogy ezért is bele állnak az emberbe mert teljesíteni akar ha már AKTÍV labdarúgó, de ja az ő k anyját![]()
Szive joga hogy meg mindig teljesiteni akar,csak leirtam,hogy szerintem messi jobban valasztott,vagy jobban elfogadja azt,ahol van most.
De ne felj,nem bantom tobbet a ronaldodat,mert latom nagyon magadra veszed.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 4., péntek 9:52
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 4., péntek 9:32
Ki irta hogy a kurva anyjat,miert kell mindenen allandoan felhaborodni?doncsontos írta:
nagyon kemény, hogy ezért is bele állnak az emberbe mert teljesíteni akar ha már AKTÍV labdarúgó, de ja az ő k anyját![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 4., péntek 9:24
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. augusztus 4., péntek 9:17
nagyon kemény, hogy ezért is bele állnak az emberbe mert teljesíteni akar ha már AKTÍV labdarúgó, de ja az ő k anyjátmiro. írta:Most nem Messinek orulve,de o elment egy utolso csapathoz szorakozni,volt csapattarsakkal kicsit meg levezetni.Remy írta: Azért elnézve a többi szaúdi csapatot, CR-ék szerintem top 3-ban nem lesznek a bajnokságban.![]()
Egész jól erősítenek a többiek.
Közben Kessie is here we go.
Lovi a golokat,lotyog kicsit.
Ronaldo meg ott gorcsol,meg probal meg mindig valamit megmutatni.. Szamomra Messi sokkal jobban megeli karrierjenek ezen szakaszat.
Cr egy gorcs lett. Miert akarja meg mindig maganak bebizonyitani,hogy valojaban ki o..Nem ertem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 4., péntek 8:38
15 milla körül kapnak érte.Sierra írta:Azt lehet tudni, hogy mennyiért vált?Remy írta:Közben Kessie is here we go.
Mert ha jól emlékszem tavaly ő is ingyen ment a barcába, akárcsak Aubameyang, valszeg akkor őt is busás haszonnal adják tovább.
Azért Dembi meg most Kessié távozásával is gyengülnek szépen hálistennek.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 4., péntek 8:37
Most nem Messinek orulve,de o elment egy utolso csapathoz szorakozni,volt csapattarsakkal kicsit meg levezetni.Remy írta: Azért elnézve a többi szaúdi csapatot, CR-ék szerintem top 3-ban nem lesznek a bajnokságban.![]()
Egész jól erősítenek a többiek.
Közben Kessie is here we go.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 4., péntek 8:36
Azt lehet tudni, hogy mennyiért vált?Remy írta:Közben Kessie is here we go.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 4., péntek 8:34
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 3., csütörtök 22:58
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 3., csütörtök 18:50
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 3., csütörtök 18:08
Pad'em írta:Dehogynem. Campos a sportigazgatójuk. Kb azért hozták tavaly nyáron mert közel áll Mbappéhoz Monaco óta. Egy év alatt meg is romlott Nasszerrel a kapcsolatuk, nem meglepő módon.Anthony írta:
Nem Luis Enrique a PSG új edzője? Tudtommal valami kapust is vetetett velük mikor ott van neki Donnarumma. Vagy tévedek?
Csak azért írtam be mert leírták másfél hónapja hogy ez fog történni, ahogy azt is, hogy már megvan a megállapodás Mbappéról.
Szerintem arra vártak a felek, hogy a PSG bevásároljon. Most, hogy megvan Ramos meg Dembélé hamarosan Mbappé távozása is hivatalos lehet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 3., csütörtök 18:02
Ezt hajtom evy ideje, hogy minden le van zsirozva, de mig nem potoljak nem hivatalos, de azt is el tudom kepzelni, hogy szeptember 1ig is elhuzzak.Pad'em írta:Dehogynem. Campos a sportigazgatójuk. Kb azért hozták tavaly nyáron mert közel áll Mbappéhoz Monaco óta. Egy év alatt meg is romlott Nasszerrel a kapcsolatuk, nem meglepő módon.Anthony írta:
Nem Luis Enrique a PSG új edzője? Tudtommal valami kapust is vetetett velük mikor ott van neki Donnarumma. Vagy tévedek?
Csak azért írtam be mert leírták másfél hónapja hogy ez fog történni, ahogy azt is, hogy már megvan a megállapodás Mbappéról.
Szerintem arra vártak a felek, hogy a PSG bevásároljon. Most, hogy megvan Ramos meg Dembélé hamarosan Mbappé távozása is hivatalos lehet.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 3., csütörtök 17:38
Dehogynem. Campos a sportigazgatójuk. Kb azért hozták tavaly nyáron mert közel áll Mbappéhoz Monaco óta. Egy év alatt meg is romlott Nasszerrel a kapcsolatuk, nem meglepő módon.Anthony írta:
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 3., csütörtök 16:43
Nem Luis Enrique a PSG új edzője? Tudtommal valami kapust is vetetett velük mikor ott van neki Donnarumma. Vagy tévedek?Pad'em írta: Június 23-án írta a @psgcommunity, hogy Mbappé távozásával párhuzamban kiteszi a PSG Campost.
Erre ma:
Luis Campos is close to a PSG exit. Some people at the club hold him responsible for the failure of Kylian Mbappé's non-extension. Campos was not in favor of excluding Mbappe for the tour in Japan but he had to comply with the decision. @le_Parisien
Szerintük ugye június óta megvan a megállapodás velünk Mbappé kapcsán. Nagyon remélem az átigazolási összeg kapcsán tévedni fognak. (200+50M)
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 3., csütörtök 16:29
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem