'shutterisland írta:
nehezen eldontento kerdes amugy.
illetve en az "ahhoz kepest" faktort is beleszamolom.
amennyi szarsagon atmentem gyerekkoromban (csaladi gondok, anyagi problemak) meg aztan ahogy indult es folytatodott elsokorben az angliai kaland (ketto oriasi kapufa parkapcsolatban) ahhoz kepest most munka, maganelet, anyagi korulmenyek szempontjabol is sokkal jobb minden (lekopogom) de azt is tudom, hogy jobb is lehetett volna, ha bizonyos esetekben mashogy dontok vagy mashogy alakitom a sorsom.
inkabb ertekelnem, ha 1 a total kaosz es 10 a merhetetlen boldogsag es elegedettseg, akkor egy eros 7-est mondanek.
Ahhoz képest hogy Barcás vagy?
Amúgy azon elmélkedtem hogyan írjam le ezt úgy, hogy senki ne bántódjon meg, remélem sikerül. Olyan szerintem van, hogy valaki éppen nem boldog az életével, és ez lehet akár hosszabb periódus is. De én bármikor az életben amikor ebben a fázisban voltam, azon gondolkodtam hogyan tegyek ellene, változtattam, és újra elértem hogy elégedett legyek. Bízom benne hogy mindenki más is így van ezzel, ha pedig nem, akkor arra bíztatnám õket hogy tegyenek ellene. Ez lehet valami konkrét cél elérése, vagy terápia ha pontosan nem is tudod mi a baj, de ne törõdj bele hogy nem vagy boldog.