‘Private’ clause activated on Monday for €50m.
Main part to Barcelona and also part to player side/his agent Moussa Sissoko.
Sealed soon.
HozzászólásSzerző: Bullit » 2023. augusztus 3., csütörtök 17:04
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. augusztus 3., csütörtök 16:59
Fresneda , akit asszem Jim említett először, pl ideális megoldás lenne a jobbosra. spanyol, saját nevelés. Nem feleétlen küldeném el LV-t, de Odrit és Mendyt mindenképpen lapátra kéne tenni - bár ez most mendy sérülése miatt nehézkes lenne - bár mások is vettek már sérülten játékost, asszem Pogbát is. Ott egy csomó kínálkozó lehetőség, de a vezetőség szarik rá. Cancelo is jöhetett volna kölcsönbe már tavaly is, ahogy a Bayern is vitte, aztán jobboson lényegesen kevesebb probléma lett volna , mint ahogy azt láttuk. De ez a deal most nyáron is lehetőség lett volna, nagyon remélem, hogy valami közbejön és a barca végül nem viszi... túlságosan erősödésnek tűnik a számukra.ANDS írta:Két gondolatom van a felvetésedhez.wZoLee7 írta: Még a vak is látja, hogya védelmet úgy tudnánk érdemben erősíteni, ha LV és Mendy lelépne, gyorsan. LV helyére a kezdőbe jönne valaki,......
..... Csak ne fogjuk sokáig az öregek és a folyton sérültek kezét mert a védekezésünk katasztrofális.
LV és Mendy elküldésével szerintem nem erősödne a védelem. Csak akkor erősödne, ha pl. LV helyére olyan valaki érkezne, aki jobb nála. Na de ki lenne az?
A védekezés, a csapatvédekezés akadozik. + Szurkolói elvárás, hogy egy Madrid ne álljon be hátra védekezni.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. augusztus 3., csütörtök 16:04
több helyen olvastam, hogy Odriozola megegyezett a Sociedaddaltubatibi írta: Nem fog jönni jobbhátvéd, hiszen 3-an vannak a posztra.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 3., csütörtök 15:44
Egyébként igen, ez elég nagy probléma a csapatnál. Hiába jók egyénenként, egységként nem működnek a legolajozottabban. Azért a Ramos-Pepe meg a Ramos-Varane páros is brutál jól működött. Kéne egy Ramoshoz hasonló alfahím-vezérbika oda hátra, de a jelenlegi középhátvédek közül egyik sem ez a kategória.wZoLee7 írta: de nekem kevesek középre, Ő is meg Rüdiger is. Oda kell egy vezér, Militao nem az, jó iparos, de nem lesz a védelem vezére. Ezzel az a baj, hogy nincs senki a piacon, aki újonnan becsatlakozva egy Real Madridban vezérré válhatna szerintem és persze elég jó védő is. Mivel sem Alaba sem Rüdiger nem lesz fiatalabb, ezt a dolgot 1-2 éven belül meg kell oldani
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 3., csütörtök 15:42
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. augusztus 3., csütörtök 15:16
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 3., csütörtök 15:06
Realista24 írta:Ott nem tudom, volt szobeli egyezseg?gutihaz14 írta: azt tudom de hat gullerrel is hogy jartak![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 3., csütörtök 14:39
Ott nem tudom, volt szobeli egyezseg?gutihaz14 írta: azt tudom de hat gullerrel is hogy jartak![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 3., csütörtök 14:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 3., csütörtök 14:18
Cancelo már megegyezett a Barcaval.gutihaz14 írta: meg canceloert be kell adni az ajanlatot es 5* a nyari mercato
ha nem cancelo akkor felolem jojjon a fresneda csak engedjuk mar el a mostaniak kezet mert borzaszto
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 3., csütörtök 14:15
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. augusztus 3., csütörtök 14:09
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 3., csütörtök 13:59
Jah csak mar 2 éve nem megy neki.Realista24 írta: Carlo Ancelotti: "We have to fix our defense. It's an easy problem to solve."
Na, ennyi.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. augusztus 3., csütörtök 13:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 3., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: Newman » 2023. augusztus 3., csütörtök 12:57
HozzászólásSzerző: MVPP » 2023. augusztus 3., csütörtök 12:44
Nem, ez Kylianuntouchable írta:Ez nem az öccse, Ethan?lordgabi írta: Közben megfosztották a mezszámától, sőt, a középpályán számoltak a mai felkészülési meccsen Mbappéval.![]()
https://kephost.net/p/OTYyMzcw.jpg
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 3., csütörtök 12:39
Szerintem is Mbappe lesz a vedelmunk kulcsaRealAsensio írta:Ki nem fossa le, hany golt lovunk vagy kapunk, amikor Pintus szetfingatja oket?Kerlon írta:
4 meccs 8 kapott, ugyanott folytatjuk, mint tavalyde elol meg gazabb a szituacio, de majd ferni jon es elmondja, hogy meg egy ilyen evet em fut a barca
![]()
ugy is az az elso, hogy eronletileg rendben legyenek a fiuk, meccsen megtanuljak a rendszert, a jatekelemeket, szituaciokat, az ujak beilleszkedjenek, stb. Ezek csak hakni meccsek, semmi sem mulik rajta. Nyilvan mindenki igyekszik, mindenki teszi a dolgat, de ezekbol levonni barmifele kovetkeztetest a szezonra nezve meg nem igazan lehet. Ha pedig Mbappe beesik, az alapjaiban hatarozza meg a csapat tamadojatekat, legalabb akkora hatasa lesz a csapatban, mint Benzemanak volt. Hianyzik a csapatbol, de Mbappe ezt valamelyest orvosolni fogja.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. augusztus 3., csütörtök 12:36
Ez nem az öccse, Ethan?lordgabi írta: Közben megfosztották a mezszámától, sőt, a középpályán számoltak a mai felkészülési meccsen Mbappéval.![]()
https://kephost.net/p/OTYyMzcw.jpg
![]()
HozzászólásSzerző: Ursus » 2023. augusztus 3., csütörtök 12:14
Véleményem szerint ebben a jelenlegi formánkban nincs létjogosultsága és ez Mbappeval sem fog gyökeresen változni. Ehhez egy Carvajal-Marcelo prime szintű szélső védő kettős kellene, ettől pedig most nagyon messze állunk és az idei átigazolási szezonban nem is fog már megoldódni ez a két poszt. Plusz ahogy fentebb többen írtátok ez a felállás Vininek egyáltalán nem fekszik. Pont, hogy az erősségei tűnnek el benne és Bellinghamban jelenleg ezen a tkp poszton nem látom azt az extrát amiért ezt érdemes lenne beáldoznunk.Anthony írta: Nekem csak az a kérdésem ha jön Mbappé akkor nem kapunk ki 1-3-ra, hanem nyerünk 5-3-ra?
Jó tudom felkészülési meccs + ha elteszünk 2 gólt az elején akkor más a meccs képe.
De ettől függetlenül a védekezés és a jobb oldalunk hiányosságai továbbra is ott lesznek.
(Nem láttam a meccseket szóval nem akarom osztani, de a Marcán pl. azt elemezték hogy Bellinghammel felélesztették a Zidane posztot, csak éppen nehezen jutott labdához, és nagy kérdés hogy a mai fociban van-e létjogosultsága annak ellenére hogy jól játszott a srác, és persze még össze kell szokni).
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem