When he would then join Real Madrid on a free!
(Source: @sport)
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. augusztus 3., csütörtök 8:53
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 3., csütörtök 8:43
Az osszefoglalokat neztem meg,(kulon rola is) illetve a barca ellenit lattam.Halfkey írta:
Láttál egy felkészülési meccset is, vagy csak kényszerbõl jött a beszólás?
Lényegesen többet van benn mint tavaly, és ott 0 a hatékonysága. Nyilván továbbra is húzodik ki balra is, minden jó megmozdulása ebbõl van.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 3., csütörtök 8:32
Láttál egy felkészülési meccset is, vagy csak kényszerbõl jött a beszólás?miro. írta:Ugyanaz, mint tavaly.Realista24 írta:
Mi Vini posztja most?
Csak a sofascore mashogy mutatja..Meg fifaba ez diamond,szoval akkor csatar es pont.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 3., csütörtök 8:22
hat de bastya, tavaly is vegig neztuk ezt erdemk elorelepes nelkulRealista24 írta: Meg mindig meg tudok lepodni, ha valaki eloszezoni meccsek alapjan von le a szezonra nagy kovetkezteteseket.
Ez pont erre valo, hogy lassuk, hol vannak gondok. Aztan ket ut van, van amit lehet igazolassal vagy szerkezeti valtozassal orvosolni. B opcio, hogy majd lesz valahogy![]()
az alpha, a vezerhim szabadabban jatszhat, mint tavalyRealista24 írta:Mi Vini posztja most?Halfkey írta: A baj szerintem az, amit Carlo meccs elõtti nyilatkozatából kiolvasok. Azt mondta hogy megtaláltuk Jude legjobb posztját, a tkpt. Ez fasza, csak a rendszerben ami ezt lehetõvé teszi a másik meghatározó emberünknek (Vinyó) nincs jó posztja.
Kéne egy rendszer ami mindkettõnek jó, és ezt nem sikerült az elõszezonban megtalálni, pedig most lett volna rá idõ. A szezont nem kell temetni, de nem ott vagyunk ahol szeretnénk szerintem ez egyértelmū.
De ha jön Mbappé olyan szempontból mindegy is, hogy ha lenne is tuti rendszer aztán neki az nem jó, akkor újra kellene ismét keresni.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 3., csütörtök 8:19
Ugyanaz, mint tavaly.Realista24 írta:Mi Vini posztja most?Halfkey írta: A baj szerintem az, amit Carlo meccs elõtti nyilatkozatából kiolvasok. Azt mondta hogy megtaláltuk Jude legjobb posztját, a tkpt. Ez fasza, csak a rendszerben ami ezt lehetõvé teszi a másik meghatározó emberünknek (Vinyó) nincs jó posztja.
Kéne egy rendszer ami mindkettõnek jó, és ezt nem sikerült az elõszezonban megtalálni, pedig most lett volna rá idõ. A szezont nem kell temetni, de nem ott vagyunk ahol szeretnénk szerintem ez egyértelmū.
De ha jön Mbappé olyan szempontból mindegy is, hogy ha lenne is tuti rendszer aztán neki az nem jó, akkor újra kellene ismét keresni.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 3., csütörtök 8:00
nyugodtak vagyunk, varunk az utolso napig, perez bemond 70 milliot majd ok rankbasszak az ajtot mi meg huzhatjuk le a rolot a jovo evre es ujra varjuk hogy jojjon majd bappe 24 nyaran ingyep.csabi1 írta: Azért egy látszik.Nagyon kellene egy baszod ember előre.
Vini megrugdossa az övét reméljük de ez kevés lesz.
Ezek a számok ember nagyon gyengék.
Ennyi helyzetből ilyen kevés gólt rúgni.
Remélem Perezék intézik a dolgot mert így nagy gáz lesz ha ez marad előre a felhozatal.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. augusztus 3., csütörtök 7:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 3., csütörtök 7:48
Mi Vini posztja most?Halfkey írta: A baj szerintem az, amit Carlo meccs elõtti nyilatkozatából kiolvasok. Azt mondta hogy megtaláltuk Jude legjobb posztját, a tkpt. Ez fasza, csak a rendszerben ami ezt lehetõvé teszi a másik meghatározó emberünknek (Vinyó) nincs jó posztja.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 3., csütörtök 7:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 3., csütörtök 7:42
Ilyen szelsohatved teljesitmennyel, igazolas nelkul nem volt csoda, hogy nem oldja meg a vedekezest.ELSiete írta:Tavaly is ugyanígy nyeltük be a gólokat és ugyanígy nem tudtunk gólt lőni, nem egy felkeszulesi szezonnak látjuk a kovetkezteteseit. Ahogy tavaly sem tudta Carlo a vedekezest megoldani, úgy látszik idén sem fog neki menni, pedig top játékosok vannak a keze alatt. Ha csak a nem lőtt gólok száma lenne a baj...Realista24 írta: Meg mindig meg tudok lepodni, ha valaki eloszezoni meccsek alapjan von le a szezonra nagy kovetkezteteseket.
Ez pont erre valo, hogy lassuk, hol vannak gondok. Aztan ket ut van, van amit lehet igazolassal vagy szerkezeti valtozassal orvosolni. B opcio, hogy majd lesz valahogy![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 3., csütörtök 7:42
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. augusztus 3., csütörtök 7:39
Tavaly is ugyanígy nyeltük be a gólokat és ugyanígy nem tudtunk gólt lőni, nem egy felkeszulesi szezonnak látjuk a kovetkezteteseit. Ahogy tavaly sem tudta Carlo a vedekezest megoldani, úgy látszik idén sem fog neki menni, pedig top játékosok vannak a keze alatt. Ha csak a nem lőtt gólok száma lenne a baj...Realista24 írta: Meg mindig meg tudok lepodni, ha valaki eloszezoni meccsek alapjan von le a szezonra nagy kovetkezteteseket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 3., csütörtök 7:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 3., csütörtök 7:24
4 meccs 8 kapott, ugyanott folytatjuk, mint tavalygutihaz14 írta: rossz nezni mennyire suta a vedekezesunk
HozzászólásSzerző: smck1337 » 2023. augusztus 3., csütörtök 6:59
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 3., csütörtök 6:35
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. augusztus 3., csütörtök 3:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 2., szerda 22:49
A veget jarod, csak rajtad múlik milyen gyorsan érkezik.swormer írta: Jó hogy nem 10 szezont írsz már akkor
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 2., szerda 22:28
HozzászólásSzerző: swormer » 2023. augusztus 2., szerda 21:31
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem