4 meccs 8 kapott, ugyanott folytatjuk, mint tavalygutihaz14 írta: rossz nezni mennyire suta a vedekezesunk

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 3., csütörtök 7:24
4 meccs 8 kapott, ugyanott folytatjuk, mint tavalygutihaz14 írta: rossz nezni mennyire suta a vedekezesunk
HozzászólásSzerző: smck1337 » 2023. augusztus 3., csütörtök 6:59
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 3., csütörtök 6:35
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. augusztus 3., csütörtök 3:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 2., szerda 22:49
A veget jarod, csak rajtad múlik milyen gyorsan érkezik.swormer írta: Jó hogy nem 10 szezont írsz már akkor
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 2., szerda 22:28
HozzászólásSzerző: swormer » 2023. augusztus 2., szerda 21:31
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. augusztus 2., szerda 21:30
Hiaba igazolnak barkit is a bl-re, nullarol bl gyoztes csapat nem egy ev alatt szokott összeallni. Ha megfeleloen erositene a psg, lenne normalis koncepcio, akkor talan 3-5 szezon alatt elernenek oda a jelenlegi szintjukrol.hehetheoriginal írta:Vagy megigertek neki az erositest, hogy nyerheto legyen a beell, es amikor latja a gyerek, akkor ev közben hosszabbit egy jo nagyot.Csabi írta: psg rámegy goncalo ramosra a benficából. 70+10 lehet a végső ára, a játékossal már megvan az egyezség.
nagyon intézik már kilián pótlását.![]()
![]()
Sztem ez a realitas.
Ceballosert meg azert nem akarnak tobbet adni, mert az arsenalnal mar egyszer leszerepelt.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. augusztus 2., szerda 21:28
Mennyi lenne az értékarányos?Mickey írta: így vagy úgy, az a 15 akkor is kabaré Cebaert...![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 2., szerda 21:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 2., szerda 21:08
Vagy megigertek neki az erositest, hogy nyerheto legyen a beell, es amikor latja a gyerek, akkor ev közben hosszabbit egy jo nagyot.Csabi írta: psg rámegy goncalo ramosra a benficából. 70+10 lehet a végső ára, a játékossal már megvan az egyezség.
nagyon intézik már kilián pótlását.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 2., szerda 21:05
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. augusztus 2., szerda 20:58
Tm szerint 12 millió az értéke, teljesen reális az ajánlat.untouchable írta:15 millió?wZoLee7 írta:
az nem baj, mert így középről valakit előrébb kell tolni vagy jobbra ki Fedet szóval bent lesz hely![]()
Nem azt mondom, hogy Ceba mindenidők spílere, de nála 100x gyengébb játékosokért fizetnek angol klubok 100 milliókat.
Ez hatalmas tiszteletlenség a Villa részéről, ha igaz a hír.
15 millió…![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 2., szerda 20:56
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. augusztus 2., szerda 20:51
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 2., szerda 14:45
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. augusztus 2., szerda 14:37
15 millió?wZoLee7 írta:az nem baj, mert így középről valakit előrébb kell tolni vagy jobbra ki Fedet szóval bent lesz helyG. V.tinho írta:
Nagyon bírom Cebát, de azért Güler és Ceba nagyon nem egy poszt. Szerintem ez az összefüggés nem játszik.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 2., szerda 14:01
az nem baj, mert így középről valakit előrébb kell tolni vagy jobbra ki Fedet szóval bent lesz helyG. V.tinho írta:Nagyon bírom Cebát, de azért Güler és Ceba nagyon nem egy poszt. Szerintem ez az összefüggés nem játszik.wZoLee7 írta:
Arda kiesésével ennél sokkal jobb ajánlat kellene. Én mindenképp megtartanám.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2023. augusztus 2., szerda 13:58
Nagyon bírom Cebát, de azért Güler és Ceba nagyon nem egy poszt. Szerintem ez az összefüggés nem játszik.wZoLee7 írta:Arda kiesésével ennél sokkal jobb ajánlat kellene. Én mindenképp megtartanám.Pad'em írta: Aston Villa 15 milliós ajánlatot készül tenni Ceballosért.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 2., szerda 13:52
Arda kiesésével ennél sokkal jobb ajánlat kellene. Én mindenképp megtartanám.Pad'em írta: Aston Villa 15 milliós ajánlatot készül tenni Ceballosért.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem