Arda Güler - 15

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Arda Güler - 24

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2023. augusztus 2., szerda 19:16

Ha várnak a műtéttel az azért lehet mert külső meniscusról van szó ami meg tud gyógyulni kezeléssel mert ott vörösvérsejt sok van viszont ha megműtik csak úgy tudják megoldani ha kiveszik az oldalszalagot (mert tulajdonképpen az egy porc amit nem lehet csak úgy megvarni) és akkor sérülékeny lesz mert onnan hiányozni fog egy "lengéscsillapító" amivel lehet élni tovább (lásd én is focizok térdfixxel) de ha az megsérül az nagyon fáj. A pótlás is nagyon labilis megoldás, tehát legjobb ha várnak vele. Ha belső odlalszalag akkor azonnal műteni kell, ott nem dús a vörösvérsejt csak a fehér az pedig nem gyógyítja meg, műteni kell, így jártam én is.

Amúgy meg Olcsó volt, nem volt nagy befektetés... ha tovább kell lépni, akkor így jártunk, lesz másik...
szuperliga.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 2., szerda 19:08

Nika91127 írta:
realmadrid95 írta:

Meg mindig nem erted. En csak azt kerdeztem, hogy tudnal e olyan jatekost irni, aki elszenvedte mar ezt a serulest.

Utana olvastam most, akit erdekel meg, hogy kik voltak azok, akik elszenvedtek mar ezt a serulest: Suarez, Zlatan, Torres, Fati, Terry tobbek kozott. Egyebkent mind mashogy epult fel belole, nekem azert is volt irrelevans ez a resze, csupan erdekelt, hogy tudnal e irni par nevet, akik elszenvedtek e mar ezt a horrornak tuno serulest.
Ha megmondod a pontos sérülést, akkor miután nem 39,3-as lázzal fekszem, utánanézek.
Alapvetően a medialis meniscus sérülésnél az oldalszalag vagy akár az elülső keresztszalag is sérülhet. A komplexitástól, és a sérülés pontos lokalizációjától sok függ.

https://mrjonathanwebb.co.uk/football-k ... ng-injury/

Koszi, neked meg jobbulast! :/

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 2., szerda 18:09

Nekem amikor a meniszkuszom szallt el,akkor elsonek 4-6 hetet mondtak mutet utan.
Egy sima egyiranyu futasnal,kocogasnal egyenesbe maradt a labam.
A vicc az,hogy ereztem az elojelet mar napokkal ezelott,amit akkor nem tudtam. Sokszor setalasnal,egy-egy mozdulatnal egyszeruen azt ereztem,mintha bekattant volna a terdem es ugy ki kellett “razni”.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. augusztus 2., szerda 17:51

realmadrid95 írta:
Nika91127 írta:

Mivel a térdsebészeink a 14 éves focistának is inkább varrják az ilyet... gondolom az volt a tapasztalat, h panaszos marad.
Meg mindig nem erted. En csak azt kerdeztem, hogy tudnal e olyan jatekost irni, aki elszenvedte mar ezt a serulest.

Utana olvastam most, akit erdekel meg, hogy kik voltak azok, akik elszenvedtek mar ezt a serulest: Suarez, Zlatan, Torres, Fati, Terry tobbek kozott. Egyebkent mind mashogy epult fel belole, nekem azert is volt irrelevans ez a resze, csupan erdekelt, hogy tudnal e irni par nevet, akik elszenvedtek e mar ezt a horrornak tuno serulest.
Ha megmondod a pontos sérülést, akkor miután nem 39,3-as lázzal fekszem, utánanézek.
Alapvetően a medialis meniscus sérülésnél az oldalszalag vagy akár az elülső keresztszalag is sérülhet. A komplexitástól, és a sérülés pontos lokalizációjától sok függ.

https://mrjonathanwebb.co.uk/football-k ... ng-injury/

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 2., szerda 16:29

Nika91127 írta:
realmadrid95 írta:

Nem azt kerdeztem, amit te, te olyan jatekost kerdeztel ilyen serulessel, aki panaszmentesen epult fel belole, en meg olyan jatekost, aki szimplan elszenvedte. A felepulese irrelevans nekem.
Mivel a térdsebészeink a 14 éves focistának is inkább varrják az ilyet... gondolom az volt a tapasztalat, h panaszos marad.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. augusztus 2., szerda 16:24

realmadrid95 írta:
Nika91127 írta:

Épp ezért kérdeztem.

Nem azt kerdeztem, amit te, te olyan jatekost kerdeztel ilyen serulessel, aki panaszmentesen epult fel belole, en meg olyan jatekost, aki szimplan elszenvedte. A felepulese irrelevans nekem.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 2., szerda 16:17

Nika91127 írta:
realmadrid95 írta:

Tudnal egy ket jatekost irni ilyen serulessel? Tenyleg erdekel.😁
Épp ezért kérdeztem.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. augusztus 2., szerda 16:02

realmadrid95 írta:
Nika91127 írta:

És melyik konzervativan kezelt meniscus serules lett ersportolonal panaszmentes?...:)
Épp ezért kérdeztem.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 2., szerda 15:43

Nika91127 írta:
Pad'em írta: Azért ha esélytelen lenne, hogy műtét nélkül megússza gondolom nem várnánk 2 hónapot. Szóval a 6 hónap a legrosszabb forgatókönyv én úgy értelmezem, a legjobb meg a 2.
És melyik konzervativan kezelt meniscus serules lett ersportolonal panaszmentes?...:)

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. augusztus 2., szerda 14:55

Pad'em írta:
Nika91127 írta:

De akkor mire várunk 2 hónapot ha ez ilyen egyértelmű?
Én is ezt kérdezem az eleje óta :)

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 2., szerda 14:32

Nika91127 írta:
Pad'em írta: Azért ha esélytelen lenne, hogy műtét nélkül megússza gondolom nem várnánk 2 hónapot. Szóval a 6 hónap a legrosszabb forgatókönyv én úgy értelmezem, a legjobb meg a 2.
De akkor mire várunk 2 hónapot ha ez ilyen egyértelmű?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. augusztus 2., szerda 14:13

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 2., szerda 13:52

Azért ha esélytelen lenne, hogy műtét nélkül megússza gondolom nem várnánk 2 hónapot. Szóval a 6 hónap a legrosszabb forgatókönyv én úgy értelmezem, a legjobb meg a 2.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 2., szerda 13:50

Ráérünk akkor temetni majd ha jövőre sem villant semmit. Aki már idén azt várta, hogy kezdő lesz, meg kimagasló az kicsit túllőtte az elvárásait. 6 hónap múlva kb a szezon felénél elkezdhet egy újabb felkészülést és a szezon végére a csapat rendelkezésére áll majd. Sok a 6 hónap, de lehet sikerül nagyon jól felépülnie. Nagyon fiatal, jó adottságokkal, jó regenerációval bőven lehet belőle még bármi, de temetni még nem kellene

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 2., szerda 12:13

Sajnalom,nehez dolga lenne igy.
Egy eleve magasabb polcra kerulo jatekos,egy esetleges 6 honapos serules utan..Fejben nagyon erosnek kell maradni es foleg turelmesnek.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. augusztus 2., szerda 12:04

Az sosem egy jo jel, ha valakinek mar ennyi idosen megjelennek a komolyabb serulesek.

Kb ezzel az elso szezonja megy a kukaba sajnos. Alapozast kihagyja, mire felepul pedig majd jonnek a huzosabb tavaszi meccsek, amikre mar nagyon nehez lesz beverekednie magat a csapatba ilyen helyzetbol. Sajnalom.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. augusztus 2., szerda 11:26

Pad'em írta: Azért benne lehet ebben egy 5-6 hónap kihagyás is , ahogy olvasom :(

AS - Real Madrid are not hurrying with Arda Güler, but if after 2 months the problem is still there - surgery will be evaluated.

In case of surgery for Arda Güler, there are two possible scenarios:
◉ 1 to 2 months out if the damaged parts are removed to leave the meniscus in good condition.
◉ 3 to 4 months out if they choose to suture the meniscus.
Ezt írtam.
A varrattal jobban jár.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 2., szerda 10:44

Pont erről beszéltem. Mindig ez van ilyenkor, a végén úgyis műtét kell. Miért nem azzal kezdjük? :(

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 2., szerda 10:41

Azért benne lehet ebben egy 5-6 hónap kihagyás is , ahogy olvasom :(

AS - Real Madrid are not hurrying with Arda Güler, but if after 2 months the problem is still there - surgery will be evaluated.

In case of surgery for Arda Güler, there are two possible scenarios:
◉ 1 to 2 months out if the damaged parts are removed to leave the meniscus in good condition.
◉ 3 to 4 months out if they choose to suture the meniscus.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 1., kedd 15:28

Anthony írta: Elég szarcsi ez mert jelenleg miatta és Bellingham miatt vártuk a szezont.
Viszont így a felkészülés közepén kiesett, mire vissza tud térni megint formába kell hozni és addigra Carlonak már ki lesz alakulva a kezdő csapat és a rotáció, onnantól már nagyon nehéz lesz helyet találni neki.

A felkészülés közepén tartunk és már 2 játékos off :'(
A mi? :mrgreen: :mrgreen:

Én ilyen szempontból nem aggódom, szerintem vékony a keret elöl, aki tud villantani és jobbat, mint aki papíron előtte van a sorban, úgyis játszani fog majd. (Ennyire van pragmatikus Carlo is, 00Asensio helyett úgy berakta Fedét jobbra, mint a huzat, mert a csapat hasznára volt/előrébb volt vele)

Ügyes kölyöknek tűnt Güler, ha tud adni a csapatnak, fog is majd játszani.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Vissza: