Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hoff és Trejo
Bírom ezeket a cameókat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. augusztus 1., kedd 10:54
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. augusztus 1., kedd 9:19
Igen, az, hogy hova fut ki az évad az adott. Viszont szerintem ez lehetőség. Mert a könyvben bár le van írva, hogy mi történik Cirivel bőven van helye kreativitásnak. Arra kíváncsi leszek, hogy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kayleigh általi majdnem megerőszakolást illetve közvetlen utána a Mistle általi megerőszakolást hogyan csináják meg. Vagy kihagyják, vagy hirtelen Ciri szerelmes lesz és közös beleegyezés lesz. Nem merik úgy megcsinálni ahogy a könyvben van, hogy egy nő az erőszaktevő szerintem.Halfkey írta:Pont ezt akartam én is felvetni egyébként. Én ugye eredetiben olvastam a könyvet, nemcsak nyakatekert ott is, de olyan szavakat, kifejezéseket is használ benne Sapkowski amik kb már rég kihaltak. Szóval bizonyos szempontból ‘hű az anyaghoz’ a stílusa, de nyilván nem direktPersze a könyv is kusza kicsit néha, oda kell figyelni , mert nem dedósoknak írták
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sivatagos rész kritikán aluli, de végülis a könyveket is abbahagytam ott egy időre![]()
Az viszont hogy Ciri megint elveszik, hát, ez a történetHova kellett volna kifutnia az évadnak?
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. július 31., hétfő 16:47
Csak ez van, meg a Daredevil ami megmentheti a tetves seggüket sorozatszinten. Utóbbit el ne kúrálják.soadroli írta: Loki Season 2 | Official Trailer
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 31., hétfő 5:14
De minek nézed végig?ziro4vr írta: Befejeztem a secret invasiont, marvel legalja, jól illeszkedik a mostani filmjeik közé, kivétel a guardian.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. július 31., hétfő 1:54
wandavision meg a what if is jó volt.poronty írta: Még csak jól se indult, egy kalap szar volt elejétől a végéig. Nálam a Loki az egyetlen vállalható Marvel sorozat eddig.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 31., hétfő 0:22
Pont ezt akartam én is felvetni egyébként. Én ugye eredetiben olvastam a könyvet, nemcsak nyakatekert ott is, de olyan szavakat, kifejezéseket is használ benne Sapkowski amik kb már rég kihaltak. Szóval bizonyos szempontból ‘hű az anyaghoz’ a stílusa, de nyilván nem direktPersze a könyv is kusza kicsit néha, oda kell figyelni , mert nem dedósoknak írták
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. július 30., vasárnap 23:23
Kicsit off, de most néztem, hogy a Dűne II. után egy héttel jön a Marvelek. Már most látom mekkora bukta lesz a "csajos kaland"Remy írta: Próbáltam követni az MCU-t sorozatok terén is, de egyszerűen alig csúsznak... sorozat formájában pedig nincs se hangulatom, se időm rá... Lenne 2 órás film, ha az szar, legalább elmegy a 2 óra egyben és vége.
Ezt se fogom megnézni, pedig ha film lenne, már lement volna.
SoA 3. évada meg szerintem egy hajszálnyival gyengébb, mint az első kettő. Kevésbé éltem ezt az ír kalandot, mint a korábbi részeket.
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. július 30., vasárnap 22:32
Witcher 3- 6 és 7.csababarca írta:Rettenet, nem is értem sokszor mi történik, pedig nem egy bonyolult dolog.wZoLee7 írta: Witcher éved befejezés...nem is bírtam végig nézni ezt a kusza össze-visszaságot. Nálam ez kasza. Sajnálatos, de innen már csak lefele van ennek a sorozatnak, egy ilyen erős alapanyagból. A készítőket eltiltanám örökre![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Az a 7. rész 30 percig Cirit nézni ahogy baktat a sivatagban...semmi értelme, klasszik időhúzás, mert amit ott csinált az 5 percben le lehetett volna tudni.
De az egész 3 évad, végül sehova nem futott ki.
Megint Ciri eltűnt úgymond, és lehet keresni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 30., vasárnap 22:19
HozzászólásSzerző: torjack » 2023. július 30., vasárnap 22:16
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. július 30., vasárnap 22:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. július 30., vasárnap 22:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 30., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. július 30., vasárnap 22:08
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. július 30., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. július 30., vasárnap 20:23
Jól hiszed!Realista24 írta:Ja en azt hittem a négyből kell egyet választani.Yazid írta:
Watchlisten van alap, biztosan minőségi darab, de olvasgatom elég lassú szinte uncsi kategória.
Peaky meg volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 30., vasárnap 19:56
Ja en azt hittem a négyből kell egyet választani.Yazid írta:Watchlisten van alap, biztosan minőségi darab, de olvasgatom elég lassú szinte uncsi kategória.Faust írta:
Silo.![]()
Peaky meg volt.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. július 30., vasárnap 19:52
Watchlisten van alap, biztosan minőségi darab, de olvasgatom elég lassú szinte uncsi kategória.Faust írta:Silo.Yazid írta: Keresek ultra fasza sorozatot.
Beszéljetek le vagy rá nem tudok dönteni.![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. július 30., vasárnap 19:35
Nálam egy sorozat volt amit nem tudtam abba hagyni és pörgettem a részeket, valószinű már te is láttad mivel elég mainstream sorozat.Yazid írta: Keresek ultra fasza sorozatot.
Beszéljetek le vagy rá nem tudok dönteni.
Farina
Bűnügyi regény: a sorozat / Romanzo criminale - La serie
Nagykutya
Hiány
A szint legalább : ne tudjam abbahagyni.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem