En nem szeretnek kihozni semmit ebbol.swormer írta: De ebből mit szeretnél kihozni? Gansoból nem hogy komoly focista, értékelhető játékos nem lett.
Feltettem egy kerdest nekem, amire nem valaszolsz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 1., kedd 8:45
En nem szeretnek kihozni semmit ebbol.swormer írta: De ebből mit szeretnél kihozni? Gansoból nem hogy komoly focista, értékelhető játékos nem lett.
HozzászólásSzerző: swormer » 2023. augusztus 1., kedd 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 1., kedd 8:31
Maskeppen ertelmezzuk a fiatalon jelenteset is, gondolomgutihaz14 írta:https://www.squawka.com/en/famous-footb ... ecoveries/Realista24 írta:
Tudsz harom jatekost mondani, aki fiatalon keresztszalagszakadast szenvedett es komoly karriert futott be top szinten? En nem, ezert erdekelne.
welcome:D
falcao es baggio akik nagyon fiatalon de csak feluletesen atfutottam
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 1., kedd 8:31
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 1., kedd 8:26
https://www.squawka.com/en/famous-footb ... ecoveries/Realista24 írta:Tudsz harom jatekost mondani, aki fiatalon keresztszalagszakadast szenvedett es komoly karriert futott be top szinten? En nem, ezert erdekelne.swormer írta:
Rajtam kéred számon a háttérinfót miközben te nem vagy képben![]()
Tudom a sztorit, hogy a középpályás Gabigol csak azért nem lett nagy focista, mert 2010-ben megsérült. Kifogásnak tényleg jó, de nem a sérülése miatt volt egy elavult 80-as évekbe való, körülményes tkp. És attól mert valakinek volt egy serülése, abból nem következik, hogy a Sevillában és az Amiensbe is rommá ég.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 1., kedd 8:21
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 1., kedd 8:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 1., kedd 8:18
Tudsz harom jatekost mondani, aki fiatalon keresztszalagszakadast szenvedett es komoly karriert futott be top szinten? En nem, ezert erdekelne.swormer írta:Rajtam kéred számon a háttérinfót miközben te nem vagy képbenhehetheoriginal írta: Szard le neymart, azt hittem 2010 korul igazolt a barcaba. 19-20 evesen 13 eve tortent a serules.
A lenyeg, hogy minden hatterinfo nelkul sikerult elintezni azzal, hogy nem volt eleg jo![]()
![]()
Tudom a sztorit, hogy a középpályás Gabigol csak azért nem lett nagy focista, mert 2010-ben megsérült. Kifogásnak tényleg jó, de nem a sérülése miatt volt egy elavult 80-as évekbe való, körülményes tkp. És attól mert valakinek volt egy serülése, abból nem következik, hogy a Sevillában és az Amiensbe is rommá ég.
HozzászólásSzerző: swormer » 2023. augusztus 1., kedd 8:13
Rajtam kéred számon a háttérinfót miközben te nem vagy képbenhehetheoriginal írta: Szard le neymart, azt hittem 2010 korul igazolt a barcaba. 19-20 evesen 13 eve tortent a serules.
A lenyeg, hogy minden hatterinfo nelkul sikerult elintezni azzal, hogy nem volt eleg jo![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 1., kedd 8:04
Se nem volt 24 evesgutihaz14 írta: semmi nem stimmel![]()
gansonak 20 évesen volt az a seulese 2010ben
neymart meg 2013-ban igazolta le a barca
se nem volt tinedzser se nem volt egyidoben neymar igazolasaval
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 1., kedd 8:02
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 1., kedd 8:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 1., kedd 7:47
HozzászólásSzerző: swormer » 2023. augusztus 1., kedd 7:30
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. augusztus 1., kedd 7:11
Már a karrierje elején is sérülékeny volt? Vagy miért nem hozták el őt is a Santosból, mint Neymart? Nekem ő teljesen kiesett.Kercsó írta: Ganso![]()
![]()
ha van játékos, akit sajnálok, hogy nem teljesedett ki a karrierje, és nem lett belőle Real játékos, az ő.
emlékszem 2011 környékén nagyon pörgött nálam a PHG vonat.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. augusztus 1., kedd 6:47
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. július 19., szerda 5:42
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 18., kedd 22:37
Ő kell nekünk. laligás favágók csak nyomoznák az ilyen kényszerítőket a 16-on belülhehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=CiQQDAQ ... ortsBrasil
ott is van az első patinho gólocska, santost verték 4:1-re![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 18., kedd 22:29
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem