HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. július 30., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. július 30., vasárnap 12:29
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 30., vasárnap 12:17
(Jó) Kétcsatáros focit utoljára sztem Raul-Mór idejében láttunk a csapattól, meg a bl-döntős Isco-C-Benzema felállásban; ahol ugye volt 1 kimondott csatár, meg mellette egy elképesztő fizikumú gólgép. Ez a 4312 messze nem ugyanaz, igen..Pad'em írta: Formabontó ötleteket talál ki a média. Akkor már miért nem mi vesszük kölcsönbe egy évre?![]()
Perez húzza még kicsit mint 2 éve, aztán beajánl vmi tűrhető összeget, amit kénytelenek lesznek elfogadni. Remélem.
A két brazil ügyes, gyors, szép, sokat érnek Transfermarkton, de gólt annyit amennyi nekünk kell kizárt, hogy lőnének. Ez bár egy tétnélküli haknimeccs volt, tegnap elég jól látszott.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. július 30., vasárnap 12:13
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 30., vasárnap 11:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 30., vasárnap 11:41
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. július 30., vasárnap 11:27
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. július 30., vasárnap 11:12
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. július 30., vasárnap 10:48
Kroost valóban lerúgták, azt a VAR elvette volna. A harmadik gólnál büntetőért meg esetleges kiállításért nem hiszem, hogy tétmeccsen érdemes lett volna szabálytalankodni.ferni írta: 2. gól előtt lefaultolták Kroost, 3. gólnál meg ezt Courtois egy kis túlzással hagyta, mert neki szóltak, hogy ez barátságos meccs, élesbe ott vitte volna röhögve az embert meg a labdát is nagyon csúnyán, látszik direkt nem ütközött, kerülte a kontaktot amennyire lehetett.
Ha hozzávesszük ehhez az 5 kapufát, amiből egy tizi volt meg azt ahol lehet a vonal mögül jött ki a labda meg a többi rakat helyzetet, nem volt ez olyan vészes, csak megint az eredmény csalóka, ezeknek meg minden is összejött![]()
https://youtu.be/gt7WHGjDWm8
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. július 30., vasárnap 10:41
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. július 30., vasárnap 10:29
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. július 30., vasárnap 10:15
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. július 30., vasárnap 10:01
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 30., vasárnap 9:24
inkább reméljük hogy lelép a psgberealistahuni írta: Összefoglaló alapján Dembi ismét pörög az előszezonban.![]()
Reméljük a tétmeccsekre elcsendesedik újra, másképp vakarhatjuk a fejünket hogy miért nyernek meg 10 bajnokikat zsinórban.
Támadó oldalon bőven jobb a minőség azért náluk mostmár.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. július 30., vasárnap 9:23
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. július 30., vasárnap 8:15
Ez lenne a lényeg. Nonszensz, hogy a szelekrol varjuk a gólokat, vagy Bellingham berobbanásaiból. Kell bentre 1 ember aki verekszik, területet és embereket foglal le. Valverde tegnap teljesen felesleges volt, konkrétan semmit nem tudott hozzatenni a csapathoz.hehetheoriginal írta: Enyhe szúrás a menedzsment fele edzobatol.
Mehetnenk mondjuk jozsival közepén, ahogy mondtam, higy verekedhet, ket szelen rodrigo binicius, de akkor ugye az ostobacska valverdet ki kellene hagyni, mert kpra nem fer be.....
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 30., vasárnap 8:11
Kozben meg rajottem hogy a dupla kapufanal bellingham volt a masodik, carvajal utana annak a kipattanajonal benazott.M1Ö írta:Arra nem figyeltem, azt néztem, hogy a hülye Vini már ment ünnepelni.Galacticos írta:utana abbol a kipattano carvaja5 kapufa... Remélem a szezon Clásicoira el lőttük az összeset.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. július 30., vasárnap 8:05
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. július 30., vasárnap 8:04
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. július 30., vasárnap 8:03
Én úgy tudom, hogy durván 20 éve folyamatosan közvetíti valamelyik magyar tv a spanyol bajnokságot, és az összes clasicót adták. Most azon vergődni, hogy egy éjszakai felkészülési meccset nem ad egy magyar tv sem, hát ez inkább no comment.gutihaz14 írta:en sem ertem marillgner írta:
Már a kérdésfelvetést sem értem igazából, hogy jön ide a Kecskemét-Újpest?miert kene mindenkepp az m4nek adnia a meccseinket
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem