Én ítéletet 10 bajnoki meccs után fogok mondani

HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. július 30., vasárnap 10:41
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. július 30., vasárnap 10:29
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. július 30., vasárnap 10:15
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. július 30., vasárnap 10:01
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 30., vasárnap 9:24
inkább reméljük hogy lelép a psgberealistahuni írta: Összefoglaló alapján Dembi ismét pörög az előszezonban.![]()
Reméljük a tétmeccsekre elcsendesedik újra, másképp vakarhatjuk a fejünket hogy miért nyernek meg 10 bajnokikat zsinórban.
Támadó oldalon bőven jobb a minőség azért náluk mostmár.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. július 30., vasárnap 9:23
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. július 30., vasárnap 8:15
Ez lenne a lényeg. Nonszensz, hogy a szelekrol varjuk a gólokat, vagy Bellingham berobbanásaiból. Kell bentre 1 ember aki verekszik, területet és embereket foglal le. Valverde tegnap teljesen felesleges volt, konkrétan semmit nem tudott hozzatenni a csapathoz.hehetheoriginal írta: Enyhe szúrás a menedzsment fele edzobatol.
Mehetnenk mondjuk jozsival közepén, ahogy mondtam, higy verekedhet, ket szelen rodrigo binicius, de akkor ugye az ostobacska valverdet ki kellene hagyni, mert kpra nem fer be.....
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 30., vasárnap 8:11
Kozben meg rajottem hogy a dupla kapufanal bellingham volt a masodik, carvajal utana annak a kipattanajonal benazott.M1Ö írta:Arra nem figyeltem, azt néztem, hogy a hülye Vini már ment ünnepelni.Galacticos írta:utana abbol a kipattano carvaja5 kapufa... Remélem a szezon Clásicoira el lőttük az összeset.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. július 30., vasárnap 8:05
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. július 30., vasárnap 8:04
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. július 30., vasárnap 8:03
Én úgy tudom, hogy durván 20 éve folyamatosan közvetíti valamelyik magyar tv a spanyol bajnokságot, és az összes clasicót adták. Most azon vergődni, hogy egy éjszakai felkészülési meccset nem ad egy magyar tv sem, hát ez inkább no comment.gutihaz14 írta:en sem ertem marillgner írta:
Már a kérdésfelvetést sem értem igazából, hogy jön ide a Kecskemét-Újpest?miert kene mindenkepp az m4nek adnia a meccseinket
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 30., vasárnap 8:03
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 30., vasárnap 8:00
en sem ertem marillgner írta:Már a kérdésfelvetést sem értem igazából, hogy jön ide a Kecskemét-Újpest?ANDS írta:
Na most komolyan, egy klasszikus hasonlítunk egy Kecskemét-Újpest nêzettségéhez?
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. július 30., vasárnap 7:56
Már a kérdésfelvetést sem értem igazából, hogy jön ide a Kecskemét-Újpest?ANDS írta:Na most komolyan, egy klasszikus hasonlítunk egy Kecskemét-Újpest nêzettségéhez?illgner írta:
És a spíler is éjszakai meccseket vett meg? Mert ez éjszaka volt, vajon mekkora nézettsége lett volna?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 30., vasárnap 7:42
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 30., vasárnap 7:33
persze gyakoruljuk csak a 9es nelkuli formaciokat. ezert van joselu is itt, eszem megall. varom xabitPad'em írta: Carlo Ancelotti: "We have to continue this way. Without a #9 we create a lot of chances, so we are going to continue with this idea."
Carlo Ancelotti: "Vinicius adapted well to playing inside. He was dangerous. He hit the crossbar twice and missed a penalty."
Ok.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 30., vasárnap 7:23
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. július 30., vasárnap 7:08
Arra nem figyeltem, azt néztem, hogy a hülye Vini már ment ünnepelni.Galacticos írta:utana abbol a kipattano carvaja
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 30., vasárnap 7:00
Volt a tizi, vinis lefordulos, utana abbol a kipattano carvajal, tchouameni bomba, es a vegen vini nullszogbol.M1Ö írta:4 után nem számoltam.Galacticos írta:az otodiknel elaludtal vagy mi?Az 5. nincs meg amúgy, csak Joselu 100as fejese amit kinézett ter Stegen.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. július 30., vasárnap 6:58
4 után nem számoltam.Galacticos írta:az otodiknel elaludtal vagy mi?
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem