Arra nem figyeltem, azt néztem, hogy a hülye Vini már ment ünnepelni.Galacticos írta:utana abbol a kipattano carvaja

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. július 30., vasárnap 7:08
Arra nem figyeltem, azt néztem, hogy a hülye Vini már ment ünnepelni.Galacticos írta:utana abbol a kipattano carvaja
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 30., vasárnap 7:00
Volt a tizi, vinis lefordulos, utana abbol a kipattano carvajal, tchouameni bomba, es a vegen vini nullszogbol.M1Ö írta:4 után nem számoltam.Galacticos írta:az otodiknel elaludtal vagy mi?Az 5. nincs meg amúgy, csak Joselu 100as fejese amit kinézett ter Stegen.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. július 30., vasárnap 6:58
4 után nem számoltam.Galacticos írta:az otodiknel elaludtal vagy mi?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 30., vasárnap 6:53
Es az otodiknel elaludtal vagy mi?M1Ö írta: Annyiból megérte fentmaradni, hogy lássam a 4 (!!!) kapufát, mert ha ezt nem látom, nem hiszem el.
Nezd meg, tchouameni elso jo meccse hosszu ido ota.hehetheoriginal írta: Nem lattam a meccset most nezem az osszefoglalot, tényleg ra van irva a mezekre tarkora hatra hogy hala madrid?
Kibaszott cringe![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 30., vasárnap 6:50
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. július 30., vasárnap 6:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 30., vasárnap 5:50
Azért ne lepodj meg, de egy itthoni bajnoki tvs nézettsége magasabb kint egy spanyol. Korábban egy Fradi meccset meg többen néztek mint egy El Clasicot.ANDS írta:Na most komolyan, egy klasszikus hasonlítunk egy Kecskemét-Újpest nêzettségéhez?illgner írta:
És a spíler is éjszakai meccseket vett meg? Mert ez éjszaka volt, vajon mekkora nézettsége lett volna?
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. július 30., vasárnap 2:09
És a spíler is éjszakai meccseket vett meg? Mert ez éjszaka volt, vajon mekkora nézettsége lett volna?gutihaz14 írta:miert kene stabot kuldeniuk ?lordgabi írta:
Nem értem, hogy ezt most milyen értelemben írod, de nem fog a közmédia sem nagyon más sportcsatorna stábot küldeni ilyet hakni meccsekre, főleg a világ másik végébe, anno a Digi Sport 1-2 még közvetítette ezeket az USA túrákat, ha jól emlékszem, de általában mindig maradt a stream.![]()
csak meg kell venni a kozvetitesi jogot es jonapot
spiler megvette a pool felkeszulesi meccseit , vagy egy-egy hakni kupa meccseit ez most nem volt teriteken egyiknek sem.
stream mindig van
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 30., vasárnap 1:32
miert kene stabot kuldeniuk ?lordgabi írta:Nem értem, hogy ezt most milyen értelemben írod, de nem fog a közmédia sem nagyon más sportcsatorna stábot küldeni ilyet hakni meccsekre, főleg a világ másik végébe, anno a Digi Sport 1-2 még közvetítette ezeket az USA túrákat, ha jól emlékszem, de általában mindig maradt a stream.ANDS írta:Engem az zavart, hogy a Kecskemét meccsét közvetítette a tv, a klasszikust meg nem![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 30., vasárnap 1:21
Hagyjad, már úgyis buktunk mindentRaúlCF írta:nézted is a meccset vagy csak divatból rinyálsz? ennyit picsogni egy haknimeccsen. egészségére mindegyiknek.G. V.tinho írta:
bőven megvoltak, 0:3
HA jön a teknős, akkor az. Persze sok kell ehhez, de nevekre bőven. Megfelelő felállás és keretmenedzsment, azt már Ancelottinak kéne hozzátenni.ANDS írta: Triplázó keret.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. július 30., vasárnap 1:20
Nem értem, hogy ezt most milyen értelemben írod, de nem fog a közmédia sem nagyon más sportcsatorna stábot küldeni ilyet hakni meccsekre, főleg a világ másik végébe, anno a Digi Sport 1-2 még közvetítette ezeket az USA túrákat, ha jól emlékszem, de általában mindig maradt a stream.ANDS írta:Engem az zavart, hogy a Kecskemét meccsét közvetítette a tv, a klasszikust meg nem![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. július 30., vasárnap 1:17
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2023. július 30., vasárnap 1:12
Szerintem mindhárom gól a saját védekezési hibánkból adódott, elöl meg kapufáztak és Vini megint szerény volt. Semmilyen padlód nem töröltek fel velünk, még akkor sem, ha a konkrét eredmény 0-3. Öreg vagyok már ahhoz, hogy július 30-án azon idegeskedjek, hogy majd ebből jövő májusban végül mi lesz.G. V.tinho írta:Mert te élvezed hogy ezek a buznyákok felmossák velünk a padlót?tibi18 írta:
hát akkor idegeskedjetek, ha úgy jobb, de ennyit semmiképp nem ér ez a meccs..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 30., vasárnap 1:08
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. július 30., vasárnap 1:07
nézted is a meccset vagy csak divatból rinyálsz? ennyit picsogni egy haknimeccsen. egészségére mindegyiknek.G. V.tinho írta:bőven megvoltak, 0:3RaúlCF írta: ha 17-0ra nyernénk az se számitana semmit. szarrá lőttük a kapufájukat. kihagytunk tizit. voltak nagy Ter Stegen védések. pont olyan élesek voltak mint egy felkészülés alatti csapat. bőven megvoltak a helyzetek, ők meg jóformán bunkereztek egy jót és ünnepelnek mintha blt nyertek volna.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 30., vasárnap 1:07
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2023. július 30., vasárnap 1:06
Mert te élvezed hogy ezek a buznyákok felmossák velünk a padlót?tibi18 írta:hát akkor idegeskedjetek, ha úgy jobb, de ennyit semmiképp nem ér ez a meccs..G. V.tinho írta:
qrvára nem kéne lapozni
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2023. július 30., vasárnap 1:05
bőven megvoltak, 0:3RaúlCF írta: ha 17-0ra nyernénk az se számitana semmit. szarrá lőttük a kapufájukat. kihagytunk tizit. voltak nagy Ter Stegen védések. pont olyan élesek voltak mint egy felkészülés alatti csapat. bőven megvoltak a helyzetek, ők meg jóformán bunkereztek egy jót és ünnepelnek mintha blt nyertek volna.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2023. július 30., vasárnap 1:05
hát akkor idegeskedjetek, ha úgy jobb, de ennyit semmiképp nem ér ez a meccs..G. V.tinho írta:qrvára nem kéne lapoznitibi18 írta: ilyen ez a popszakmafelkészülés.. lapozzunk.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. július 30., vasárnap 1:05
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem