Majd egyszer igen....csak sokat kell gépelni hozzá.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 21., csütörtök 22:14
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 21., csütörtök 21:49
ezt a kedvemért kifejtenéd bővebben is ? (nem kötekedésből , érdekel)R.M.C.F írta:Kétféle játékrendszer létezik,a poziciós(centeres) és az elmozgó(mindenki egységesen mozog), a két felállás a két rendszer két külön iskolapéldája. A mozgásokban,feladatokban,felfogásban sok a különbség.A 433 és a 4231 között támadásban nincs különbség, ha van is csak egy kevés, annál inkább a védekezésben.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 21., csütörtök 21:44
Kétféle játékrendszer létezik,a poziciós(centeres) és az elmozgó(mindenki egységesen mozog), a két felállás a két rendszer két külön iskolapéldája. A mozgásokban,feladatokban,felfogásban sok a különbség.A 433 és a 4231 között támadásban nincs különbség, ha van is csak egy kevés, annál inkább a védekezésben.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. november 21., csütörtök 17:14
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. november 21., csütörtök 16:18
A 433 és a 4231 között támadásban nincs különbség, ha van is csak egy kevés, annál inkább a védekezésben.R.M.C.F írta:ezt talán senki sem mondta.....de a felállásod szerkezete mitől ne lenne fontos?Nem attól jó egy csapat, mert 433-ban, 4231-ben vagy tudjam is én 352-ben tolja...
A barca 4-2-3-1 ben megtudta volna csinálni amit tett 2006-2011 között? Nem tudta volna,mert az elhelyezkedések lényegesek,az egyéni feladatok is ettől függenek.
Hónapok óta figyelem az olasz focit,soha nem szerettem,mert szar....és mert csalnak,de most elkezdtek új felállásokat és felfogásokat kialakitani,és ez érdekes lesz a következő években ha kiforr.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 21., csütörtök 14:54
HA tényleg ekörül van az ára és a PSG meg is válna tőle akkor Ancselottinak egy szavába lenne az egész. ilyen lehetőséget nem szabad eljátszani. bár mi képesek vagyunk rá.Katalán lapok szerint a Barca és a Napoli vív ádáz harcot a PSG francia válogatott középpályásáért, Matuidi-ért. A hírek szerint Párizsban 7 millió euróval is beérnék már érte.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 20., szerda 20:48
ezt talán senki sem mondta.....de a felállásod szerkezete mitől ne lenne fontos?Nem attól jó egy csapat, mert 433-ban, 4231-ben vagy tudjam is én 352-ben tolja...
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 20., szerda 17:28
örülök, hogy talált magának csapatot, nem rossz kapus ő, de egy Real Madridba kevés volt, a Cagliari az pont az ő szintjeAnis írta:Adán a Cagliariba igazolt! 1+1 éves szerződésről írnak. Az ottani első számú kapus kiesése miatt kellett.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 20., szerda 17:24
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 20., szerda 13:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 20., szerda 12:33
Szóval se mondom hogy lehet hogy nincs igaza,de ugye a hangnem...egyszer.(Vagyis nem wgyszer,az a baj)Hát pedig ebben igaza van. :)Itt sokan ember hagyja magát megvezetni pár ilyen egyszerű dologgal, mert csak felszínesen nézik-látják a focit. Én se látok át mindent, de azért a felállás-felfogás-taktika 3-as nagyban befolyásolja egymást. Nem attól jó egy csapat, mert 433-ban, 4231-ben vagy tudjam is én 352-ben tolja...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 20., szerda 11:45
Hát pedig ebben igaza van.morientes írta:Te nem unod még?De most komolyan....Mert 1-2 nagyokos leírta anno, hogy ez a baj, és mindenki beszopta, mint a média faszságait. Pont ezt írtam le nyár elején, hogy van 1-2 hangadó, a többi meg birka módjára követi.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 20., szerda 11:25
Te nem unod még?De most komolyan....Mert 1-2 nagyokos leírta anno, hogy ez a baj, és mindenki beszopta, mint a média faszságait. Pont ezt írtam le nyár elején, hogy van 1-2 hangadó, a többi meg birka módjára követi.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 20., szerda 0:48
Mert 1-2 nagyokos leírta anno, hogy ez a baj, és mindenki beszopta, mint a média faszságait. Pont ezt írtam le nyár elején, hogy van 1-2 hangadó, a többi meg birka módjára követi. Emlékszem még azokra a hsz-ekre, hogy 4-2-3-1ben a Barcát sosem verjük meg. A fél fórum ezen nyivákolt, aztán hopp kitanultuk a Barcát, és 4-2-3-1ben is ment a dolog, majd idén leírta valaki, hogy a 4-2-3-1 volt a tökéletes a Barca megveréséhez... No comment az ilyenek olvasatán.Kerlon írta:Alapvetően nem a 4231gyel volt a baj, hanem a játékfelfogással. Nem tudom miért hiszik egyesek, hogy a felállás a rohadt nagy csoda, amitől jól játszunk. A Bayern meg a Dortmund is 4231-ben alázta szét a BL mezőnyt.
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. november 19., kedd 23:50
HozzászólásSzerző: Takesz » 2013. november 19., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 19., kedd 11:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 19., kedd 11:35
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 19., kedd 11:23
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. november 19., kedd 9:18
Tudom, hogy ugyanazt fújom napok óta, de ideje lenne egy brazil származású fiatalembert beépíteni a csapatba. Vele nem változna a kialakult/kialakuló félben lévő taktikánk, és úgy gondolom a középpályás védelmünk is szilárdulna. Persze nem kell neki mindig játszania, rotálhatna is a Mester, de én már nagyon kíváncsi vagyok rá.Realista24 írta:Most fordítom Ancelottit, nem terveznek igazolni, másokkal és más szisztémával kívánják pótolni Khedirát.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem