Tjacks írta:
Eddig is ez volt , okádék az emberek nagyrésze. Alapból már elfogadtam de mindig van lejjebb : tavaly volt rá példa hogy az út melletti árokba az 50+ nő szedi ki a sörösdobozokat meg a pálinkás üvegeket a háza elöl - virágok ültetve,aránylag szép fű -, erre egy fiatal srác KÖZBEN bassza be a hell-es dobozt. A világon nincs ilyen bazdmeg, mondjuk arra jó volt hogy pont a nagyobbik gyerekkel sétáltam és imádok úgy elmagyarázni dolgokat hogy közben beszólok másoknak.
[/quote]
Tuja alatt mindig nálunk is tele van dobálva szeméttel, főleg hubertusos üvegekkel.
Heti szinten 8-10 darabot szedek ki.
EGyszer szét is vágta a lábam egy, mert gazat vágtam motorossal, nem figyeltem, és csatt.
zsuninnyo írta:
A szemetelesre ezt a peldat mutatja mindenki, ezert ez a kutlura alakul ki. Ass egy godrot egy random helyen, holnapra tele lesz szemettel.
Az meg vicces, hogy a tempos haladas 140 autopalyan, amikor a megengedett maximalis sebesseg 130, ezt vhol imadom ebben a kozlekedesi kulturaban, hogy elfogadott, sot elvart a belso savban (ahol amugy nem mehetsz folyamatosan) a 140-150. Ettol fuggetlenul aki nem birja kivarni azt a 20-40 masodpercet amig a lassabb autok tokolnek, annak nagyobb gondjai vannak.
Ki lehet várni, de ez kilómétereken keresztül tud zajlani.
Mert megvan egy kamion, akkor már kiszúr 500 méterre egy újabbat, akkor célba veszi.
Ahelyett, hogy mondjuk kimegy, és majd ha utolérte, akkor jön vissza és előzi meg.
Nem bonyolult.
Ne legyünk álszentek a sebességgel, főleg mert nem ez a lényeg.
Mert ezek jellemzően 100-120-al mennek, tükörbe véletlen se néznek.
Ezekről beszélek, nem arról, hogy valaki 130-140-el megy, és akkor én ugatok mert 160-al akarok menni.
Teszem hozzá, a jobbra tarts ez esetben is érvényes, és előzés után vissza kellene húzódnia a sávjába.