Ez tavaly májusi hír?tubatibi írta:Kylian Mbappé to Real Madrid is CLOSER than EVER. @marca

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 28., péntek 12:36
Ez tavaly májusi hír?tubatibi írta:Kylian Mbappé to Real Madrid is CLOSER than EVER. @marca
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 28., péntek 12:35
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2023. július 28., péntek 11:22
Szokta, azt szeretihehetheoriginal írta:egyed. lefetyeld. szipkazzad. nyeljed öcskös.ELSiete írta: Mbappé is aware he betrayed Madrid’s trust last year & has a clear feeling of having failed them. Hence, only 6 weeks after he renewed with PSG, they told Real Madrid that Kylian was SORRY for what happened. @marca
Késő bánat. Az idei atigazolasi év is mutatja, hogy mennyi sz.r dealt kötött, figyelmeztették többen is.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 28., péntek 11:19
egyed. lefetyeld. szipkazzad. nyeljed öcskös.ELSiete írta: Mbappé is aware he betrayed Madrid’s trust last year & has a clear feeling of having failed them. Hence, only 6 weeks after he renewed with PSG, they told Real Madrid that Kylian was SORRY for what happened. @marca
Késő bánat. Az idei atigazolasi év is mutatja, hogy mennyi sz.r dealt kötött, figyelmeztették többen is.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. július 28., péntek 11:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. július 28., péntek 11:10
De az nem, hogy én mennyit adnéktubatibi írta:VÓTMÁdzsi91 írta:NEW: Real Madrid have received the price that PSG want for Mbappé: €250m.
@marca
150 + 50 opciókkal maximum
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 28., péntek 11:06
VÓTMÁdzsi91 írta:NEW: Real Madrid have received the price that PSG want for Mbappé: €250m.
@marca
150 + 50 opciókkal maximum
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. július 28., péntek 11:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 28., péntek 10:52
Ez csak azert lehetseges, mert a masik fel kifizeti. Miert adjak olcsobban, ha ennyiert is elviszik oket?Sierra írta:igen ez a baj, most már lejáró szerződés esetén se az van mint régen pl Kroos esetében, hogy jön 25-ért.Kerlon írta:
Hazard is lejaro szerzodessel jott horroert.
Kane-nek is jövőre jár le aztán mégis röpködnek a 100 meg 120 milliós hírek. Ez ilyen, 100 alatt nem úsznánk meg, de inkább 120 körül van a realitás sajni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 28., péntek 10:52
összessegeben ez a pre-match tshirt az egyetlen, ami nem okadekszar iden. (itt a beli interju foton jobbra pl)Kerlon írta: Most nezem, hogy tenyleg az lesz a 3. szamu nez.
Gyoker adidas![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 28., péntek 10:49
igen ez a baj, most már lejáró szerződés esetén se az van mint régen pl Kroos esetében, hogy jön 25-ért.Kerlon írta:Hazard is lejaro szerzodessel jott horroert.hehetheoriginal írta: mondom, atvesszuk az aug. 1-jei bonuszt es ajanlunk meg 60-at, aztan megall nekünk 120-bol.
elso es utolso ajanlat, szevasztok.
remelem nem fizetunk jocskan 100 feletti penzt egy lejaro szerzodesu emberert, megis mi a faszert?
ugy. en is vmi hasonloban gondolkodom, nyilvan iden van atigazolasi dij is pluszban, de ilyen szazmillios licitekbe semmikepp se mennek bele.
meg egy ötlet: ha hali 50-60 milla volt, akkor bappe ara se legyen sokkal több.
csokolom viszonlatas.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 28., péntek 10:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 28., péntek 10:31
Ugyanígy vagyok. Ez egy triplás keret lenne simán. Plusz lezárulna végre ez az egész dráma telenovella.ziro4vr írta: Nekem azért kéne már idén a faszi, mert valami überbaszó csapatnak nézne az ki, elnézve a mostani kp-t főleg. Még ott van a két öreg a muppet showból, Bellingham, Cama, csacsi öreg vini j, cserecsatárunk is van végre.. még a szirszar spanyol bajnokikat is tán várnám újra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 28., péntek 10:22
Hazard is lejaro szerzodessel jott horroert.hehetheoriginal írta: mondom, atvesszuk az aug. 1-jei bonuszt es ajanlunk meg 60-at, aztan megall nekünk 120-bol.
elso es utolso ajanlat, szevasztok.
remelem nem fizetunk jocskan 100 feletti penzt egy lejaro szerzodesu emberert, megis mi a faszert?
ugy. en is vmi hasonloban gondolkodom, nyilvan iden van atigazolasi dij is pluszban, de ilyen szazmillios licitekbe semmikepp se mennek bele.Én korábban mondtam, hogy nekem ingyen se kéne a csávó, de előbb-utóbb itt fog kikötni. Ha már idén nyáron hoznánk, akkor az ajánlatom az a 60 vagy 80 (nem emlékszem mennyi pontosan) millió lenne, ami a hűségbónusza.
meg egy ötlet: ha hali 50-60 milla volt, akkor bappe ara se legyen sokkal több.
csokolom viszonlatas.
Meglepne, ha ket fekete mezunk lenne. Ez olyan, mintha 15ös mez lenne feketeben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. július 28., péntek 10:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 28., péntek 10:10
ugy. en is vmi hasonloban gondolkodom, nyilvan iden van atigazolasi dij is pluszban, de ilyen szazmillios licitekbe semmikepp se mennek bele.Én korábban mondtam, hogy nekem ingyen se kéne a csávó, de előbb-utóbb itt fog kikötni. Ha már idén nyáron hoznánk, akkor az ajánlatom az a 60 vagy 80 (nem emlékszem mennyi pontosan) millió lenne, ami a hűségbónusza.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. július 28., péntek 10:08
Amik igy kezdődnek, azok a kedvenceimKylian Mbappé’s mother
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. július 28., péntek 10:08
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. július 28., péntek 10:05
Ennyiért tartsák meg.gaborz1 írta:JUST IN: Real Madrid have received the price that PSG want for Mbappé: €250m. @marca #rmalive
Nahát.
Én meg egy budai villát akarok, sportkocsikkal a garázsban.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2023. július 28., péntek 10:04
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem