Gyoker adidas

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 28., péntek 10:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 28., péntek 10:31
Ugyanígy vagyok. Ez egy triplás keret lenne simán. Plusz lezárulna végre ez az egész dráma telenovella.ziro4vr írta: Nekem azért kéne már idén a faszi, mert valami überbaszó csapatnak nézne az ki, elnézve a mostani kp-t főleg. Még ott van a két öreg a muppet showból, Bellingham, Cama, csacsi öreg vini j, cserecsatárunk is van végre.. még a szirszar spanyol bajnokikat is tán várnám újra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 28., péntek 10:22
Hazard is lejaro szerzodessel jott horroert.hehetheoriginal írta: mondom, atvesszuk az aug. 1-jei bonuszt es ajanlunk meg 60-at, aztan megall nekünk 120-bol.
elso es utolso ajanlat, szevasztok.
remelem nem fizetunk jocskan 100 feletti penzt egy lejaro szerzodesu emberert, megis mi a faszert?
ugy. en is vmi hasonloban gondolkodom, nyilvan iden van atigazolasi dij is pluszban, de ilyen szazmillios licitekbe semmikepp se mennek bele.Én korábban mondtam, hogy nekem ingyen se kéne a csávó, de előbb-utóbb itt fog kikötni. Ha már idén nyáron hoznánk, akkor az ajánlatom az a 60 vagy 80 (nem emlékszem mennyi pontosan) millió lenne, ami a hűségbónusza.
meg egy ötlet: ha hali 50-60 milla volt, akkor bappe ara se legyen sokkal több.
csokolom viszonlatas.
Meglepne, ha ket fekete mezunk lenne. Ez olyan, mintha 15ös mez lenne feketeben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. július 28., péntek 10:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 28., péntek 10:10
ugy. en is vmi hasonloban gondolkodom, nyilvan iden van atigazolasi dij is pluszban, de ilyen szazmillios licitekbe semmikepp se mennek bele.Én korábban mondtam, hogy nekem ingyen se kéne a csávó, de előbb-utóbb itt fog kikötni. Ha már idén nyáron hoznánk, akkor az ajánlatom az a 60 vagy 80 (nem emlékszem mennyi pontosan) millió lenne, ami a hűségbónusza.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. július 28., péntek 10:08
Amik igy kezdődnek, azok a kedvenceimKylian Mbappé’s mother
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. július 28., péntek 10:08
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. július 28., péntek 10:05
Ennyiért tartsák meg.gaborz1 írta:JUST IN: Real Madrid have received the price that PSG want for Mbappé: €250m. @marca #rmalive
Nahát.
Én meg egy budai villát akarok, sportkocsikkal a garázsban.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2023. július 28., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 28., péntek 9:36
balfasz emirates nelkul milyen baszo lenne edesfaszom.Realista24 írta:Na, akkor most dolt elhehetheoriginal írta:
marad, es ev közben hosszabbit, itt hallottatok eloszor![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 28., péntek 9:21
Na, akkor most dolt elhehetheoriginal írta:
marad, es ev közben hosszabbit, itt hallottatok eloszor![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 28., péntek 9:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 28., péntek 9:04
marad, es ev közben hosszabbit, itt hallottatok eloszorBullit írta:2. hozzászólásom akkor megint Pappés lesz.Realista24 írta: A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
Én pont ezen filóztam a héten, hogy szerintem még júliusban aláír, valószínűleg Papa Perez mondott egy olyan összeget ami mindkét félnek elfogadható, hiszen ha aug. 1.-én még ott van a teknős akkor minusz 60 millióról indulnak, Perez is tudja, hogy ha azt már kifizették neki, akkor még többet fognak kérni érte mert ha már beleöltek ennyit legföljebb marad a szezonra padozni/játszani néha.
Szerintem ez még most júliusban le lesz zsírozva pont a bónusz miatt..
Augusztus első hetében bejelentik.
markmywords!![]()
HozzászólásSzerző: Bullit » 2023. július 28., péntek 9:00
2. hozzászólásom akkor megint Pappés lesz.Realista24 írta: A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 27., csütörtök 22:47
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. július 27., csütörtök 22:41
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 27., csütörtök 21:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 27., csütörtök 21:54
Gondolom arra, hogy rámegyünk-e idén, vagy várunk 24-ig.kodo írta:De mire ok? Hogy a 300 millios offert matcheljuk-e?Realista24 írta: A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 27., csütörtök 21:54
Aki ezt a hirt hozta, azok szerint mar reg megvan az egyezseg, es ez csak a kommunikaciorol szol mar.kodo írta:De mire ok? Hogy a 300 millios offert matcheljuk-e?Realista24 írta: A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. július 27., csütörtök 21:53
De mire ok? Hogy a 300 millios offert matcheljuk-e?Realista24 írta: A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem