Amik igy kezdődnek, azok a kedvenceimKylian Mbappé’s mother

Kommentáld a híreket
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én korábban mondtam, hogy nekem ingyen se kéne a csávó, de előbb-utóbb itt fog kikötni. Ha már idén nyáron hoznánk, akkor az ajánlatom az a 60 vagy 80 (nem emlékszem mennyi pontosan) millió lenne, ami a hűségbónusza.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ennyiért tartsák meg.gaborz1 írta:JUST IN: Real Madrid have received the price that PSG want for Mbappé: €250m. @marca #rmalive
Nahát.
Én meg egy budai villát akarok, sportkocsikkal a garázsban.
Perez remélem mondja, hogy 100+addson vagy maradhat a seggén aztán perkáljanak neki.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Nahát.
Én meg egy budai villát akarok, sportkocsikkal a garázsban.
Jött egy ilyen is mellé:
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
balfasz emirates nelkul milyen baszo lenne edesfaszom.Realista24 írta:Na, akkor most dolt elhehetheoriginal írta:
marad, es ev közben hosszabbit, itt hallottatok eloszor![]()
![]()
amugy cselszi mezet neztem, zero ponzor az elejen, tiszta sötetkek, nagyon malac.
gondolom szezonkezdetre raraknak valami nyomorult ceget....
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, akkor most dolt elhehetheoriginal írta:
marad, es ev közben hosszabbit, itt hallottatok eloszor![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
marad, es ev közben hosszabbit, itt hallottatok eloszorBullit írta:2. hozzászólásom akkor megint Pappés lesz.Realista24 írta: A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
Én pont ezen filóztam a héten, hogy szerintem még júliusban aláír, valószínűleg Papa Perez mondott egy olyan összeget ami mindkét félnek elfogadható, hiszen ha aug. 1.-én még ott van a teknős akkor minusz 60 millióról indulnak, Perez is tudja, hogy ha azt már kifizették neki, akkor még többet fognak kérni érte mert ha már beleöltek ennyit legföljebb marad a szezonra padozni/játszani néha.
Szerintem ez még most júliusban le lesz zsírozva pont a bónusz miatt..
Augusztus első hetében bejelentik.
markmywords!![]()

thereisonly1ronaldo
- Bullit
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez Blanco
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
2. hozzászólásom akkor megint Pappés lesz.Realista24 írta: A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.

Én pont ezen filóztam a héten, hogy szerintem még júliusban aláír, valószínűleg Papa Perez mondott egy olyan összeget ami mindkét félnek elfogadható, hiszen ha aug. 1.-én még ott van a teknős akkor minusz 60 millióról indulnak, Perez is tudja, hogy ha azt már kifizették neki, akkor még többet fognak kérni érte mert ha már beleöltek ennyit legföljebb marad a szezonra padozni/játszani néha.
Szerintem ez még most júliusban le lesz zsírozva pont a bónusz miatt..
Augusztus első hetében bejelentik.
markmywords!

Raul Gonzalez Blanco - No.7 - El Capitano
Úgy licitálgattok egymásra, el fogtok oda is jutni hogy a PSG fizet nekünk hogy vigyük már, Mbappe meg ingyen játszik hogy vezekeljen

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kölcsönvennénk és állnánk a fizuját még akkoris jobban járnának mintha rajtuk maradna
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Gondolom nem szeretnék kifizetni elsején azt a bónuszt.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gondolom arra, hogy rámegyünk-e idén, vagy várunk 24-ig.kodo írta:De mire ok? Hogy a 300 millios offert matcheljuk-e?Realista24 írta: A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aki ezt a hirt hozta, azok szerint mar reg megvan az egyezseg, es ez csak a kommunikaciorol szol mar.kodo írta:De mire ok? Hogy a 300 millios offert matcheljuk-e?Realista24 írta: A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
Magam sem ertem

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De mire ok? Hogy a 300 millios offert matcheljuk-e?Realista24 írta: A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
dzsi91 írta: Ez a bappé műsor szerintem nagy arcvesztés nekik. Szerintem ezután esélyük nem lesz már egy Nemyar féle transzferre. Értem ez alatt, hogy worldclass jatekost igazolni viszonylag fiatalon. Szerintem 4-5 év és megunják a qatariak a psgt. Premjerliga középmezőnybe érdemesebb befektetni mint a psgbe kb.
ez is egy opció.
vagy érkezik még pár sejk fióka és felvásárolnak 2-3 csapatot, hogy tudjanak FM-t játszani ők is.
kár a Monaco leépülésért. az asszony és a vállás bedöntötte az ígéretes projektet.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Az első kettő bekezdés az copy paste az elmúlt nyarakbólELSiete írta: PSG are SURE that Kylian Mbappé will leave THIS summer. @marca #rmalive
NEW: PSG take it FOR GRANTED that Mbappé will leave this summer & are already looking for replacements. @marca
The saga of the last 5 years seems to be coming to an END. PSG are determined to NOT have Kylian Mbappé with them next season. @marca #rmalive

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
PSG are SURE that Kylian Mbappé will leave THIS summer. @marca #rmalive
NEW: PSG take it FOR GRANTED that Mbappé will leave this summer & are already looking for replacements. @marca
The saga of the last 5 years seems to be coming to an END. PSG are determined to NOT have Kylian Mbappé with them next season. @marca #rmalive
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez a bappé műsor szerintem nagy arcvesztés nekik. Szerintem ezután esélyük nem lesz már egy Nemyar féle transzferre. Értem ez alatt, hogy worldclass jatekost igazolni viszonylag fiatalon. Szerintem 4-5 év és megunják a qatariak a psgt. Premjerliga középmezőnybe érdemesebb befektetni mint a psgbe kb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams