Meresz feltetelezes.Realista24 írta:
Reuters cikk ugye, forditani csak tudnak.

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. július 28., péntek 12:43
Meresz feltetelezes.Realista24 írta:
Reuters cikk ugye, forditani csak tudnak.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 28., péntek 12:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 28., péntek 12:25
Reuters cikk ugye, forditani csak tudnak.gutihaz14 írta:en mindjuk alapbol nem folyok bele a cicaharcotokba de legalabb ne origorol hozz hireket ha indulsz a csatabahehetheoriginal írta: https://www.origo.hu/auto/20230727-nagy ... titka.html
Kiseriknek egyenest az origorol![]()
Induljon a hevegi ketrecharc![]()
![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. július 28., péntek 12:19
Hotellal beszèltem ès ők mondták, hogy nem volt gondjuk a bookingos fizetèsekkel..ateeemadrid írta:Szrintem azért beszélj a hotellel, ha nem tetted volna meg. Ha nem fizettél még, és le tudod mondani bookingon, akkor biztos szívesen átteszik a foglalást közvetlenbe, nekik is csak win szitu, mert nem kell a foglalásod után jutalékot fizetniük.reeed_ati írta:
Igazad volt, nem tudok variálni a fizetèssel..
Közben nekem vissza is ìrtak már a csehek, hogy ők nem tudnak semmi problèmáròl, meg hogy eddig rendben ment náluk minden kifizetès..
Szòval èn maradok bookingnál, remèlem nem szopom be..![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. július 28., péntek 9:15
Szrintem azért beszélj a hotellel, ha nem tetted volna meg. Ha nem fizettél még, és le tudod mondani bookingon, akkor biztos szívesen átteszik a foglalást közvetlenbe, nekik is csak win szitu, mert nem kell a foglalásod után jutalékot fizetniük.reeed_ati írta:Realista24 írta:
Elvileg nem tudod, mert igy mas arat kaptal.
Csak ugy mukodik, hogy booking foglalas off, direktben meg foglalsz ujat. Kerdes, hogy biztositjak-e ugyanazon az aron.
Igazad volt, nem tudok variálni a fizetèssel..
Közben nekem vissza is ìrtak már a csehek, hogy ők nem tudnak semmi problèmáròl, meg hogy eddig rendben ment náluk minden kifizetès..
Szòval èn maradok bookingnál, remèlem nem szopom be..![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. július 28., péntek 8:14
Realista24 írta:Elvileg nem tudod, mert igy mas arat kaptal.reeed_ati írta: Juli 29re van beallitva auto fizetès bookingon, lehet meg kène kerülnöm őket? Ès beszèlni gyorsan a hotellal, hogy inkább a helyszìnen kifizetem..![]()
Csak ugy mukodik, hogy booking foglalas off, direktben meg foglalsz ujat. Kerdes, hogy biztositjak-e ugyanazon az aron.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 28., péntek 7:41
Nehéz lenne körutazást csinálni 1 szállásról.'shutterisland írta: en elhiszem, hogy itt mindenki milliomos, de remy te hova az istenbe mesz par het alatt 12x ?![]()
amugy en atszoktam az airbnb-re, apartmanokat/kis lakaskakat hasonlo de altalaban jobb aron, nagyobb valasztekban talaltam.
persze biztos bele lehet szaladni nagy kapufakba is.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 28., péntek 7:20
en mindjuk alapbol nem folyok bele a cicaharcotokba de legalabb ne origorol hozz hireket ha indulsz a csatabahehetheoriginal írta: https://www.origo.hu/auto/20230727-nagy ... titka.html
Kiseriknek egyenest az origorol![]()
Induljon a hevegi ketrecharc![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 28., péntek 7:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 28., péntek 4:44
Lehet két időpont hat hat szállással ( ingyenes visszamondassal) pl. De Remybol kiindulva 12 éjszaka, 12 szállás, hogy senki ne járjon jól.'shutterisland írta: en elhiszem, hogy itt mindenki milliomos, de remy te hova az istenbe mesz par het alatt 12x ?![]()
amugy en atszoktam az airbnb-re, apartmanokat/kis lakaskakat hasonlo de altalaban jobb aron, nagyobb valasztekban talaltam.
persze biztos bele lehet szaladni nagy kapufakba is.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. július 28., péntek 0:22
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. július 28., péntek 0:07
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 27., csütörtök 22:46
Áhh az már meghaladta a kapacitásaimRemy írta:Olyan sokat nem kellett volna visszaolvasni.Halfkey írta: A kérdés az hogy Remy foglalt-e bármit.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 27., csütörtök 22:45
Olyan sokat nem kellett volna visszaolvasni.Halfkey írta: A kérdés az hogy Remy foglalt-e bármit.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 27., csütörtök 22:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 27., csütörtök 22:00
Elvileg nem tudod, mert igy mas arat kaptal.reeed_ati írta:Juli 29re van beallitva auto fizetès bookingon, lehet meg kène kerülnöm őket? Ès beszèlni gyorsan a hotellal, hogy inkább a helyszìnen kifizetem..Realista24 írta:
Nekunk is van augusztus kozepere.
Karbantartasra(10 napos vagy mi) hivatkozva nem fizetik ki a szallasadoknak jaro lovet, meg sok a lemondas is. Egyesek azt a hurt pengetik, hogy robog a csöd fele.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. július 27., csütörtök 21:59
Oké, én eddig védtelek, de ezt már én sem hagyhatom szó nélkül RemyRemy írta: Végülis csak 12 foglalásom van jelenleg aug végére és szeptember elejére. Milyen kár lenne.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. július 27., csütörtök 21:57
Juli 29re van beallitva auto fizetès bookingon, lehet meg kène kerülnöm őket? Ès beszèlni gyorsan a hotellal, hogy inkább a helyszìnen kifizetem..Realista24 írta:Nekunk is van augusztus kozepere.reeed_ati írta:
Ne idegelj, mert mi van??
Pont van egy foglalásom náluk, jövőhètre Prágába..![]()
![]()
Karbantartasra(10 napos vagy mi) hivatkozva nem fizetik ki a szallasadoknak jaro lovet, meg sok a lemondas is. Egyesek azt a hurt pengetik, hogy robog a csöd fele.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 27., csütörtök 21:51
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem