gondolom ő lenne a független szakértő'shutterisland írta:most kezdődött a zuhanyhíradó, hegyi a studióban, és a téma az aranylabda (is) lesz.![]()
show on.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 21., csütörtök 19:49
gondolom ő lenne a független szakértő'shutterisland írta:most kezdődött a zuhanyhíradó, hegyi a studióban, és a téma az aranylabda (is) lesz.![]()
show on.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 21., csütörtök 19:45
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 21., csütörtök 18:46
Ezt nem a színvonallal (amibe most nem kívánok részletesen belemenni, ha nem gond) kell összefüggésbe hozni szerintem, hanem azzal, hogy nálunk már egy ideje csökken az aktivitás (köszönhetően a critical meg general errornak, meg talán kezdenek már kikopni a divatdrukkerek isdzsihad91 írta:Na mind1 mi sem bizonyítja jobban fórumuk színvonalát , minthogy az EB kérmje () itt tölti minden napjait nálunk.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 21., csütörtök 18:03
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 21., csütörtök 17:37
Akkor mondhatni te vagy a EB fórumának Zlatan-ja...h3x0r írta:En is neha felmegyek hogy nevessek egy jot. Van par arc, akik olyan szinten Real ellenesek, hogy mindenbe bele tudnak kotni. Par napja az egyik felhozta, hogy Khedira seruleseert miert kapunk penzt, mikozbe Khedira volt szabalytalan Pirloval szemben.dzsihad91 írta:ui.: EB fórumát ajánlom mindenkinek aki szeret röhögni, a futballhoz való teljes mértékű analfabétizmus mintája az a fórum...Persze vannak normalis forumozok is, akik nem rozsaszin szemuvegen keresztul latjak a vilagot, de ok meg ritkan irtak.
(mondjuk engem par hete provokalasert kivagtak azonnal veglegessel, elotte semmi figyelmeztetes vagy valami, hogy meg egy ilyen es orokre repulsz, addig meg 2 het vagy 1 honap pihi. persze nem sirtam tele a kisparnamat)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 21., csütörtök 17:27
En is neha felmegyek hogy nevessek egy jot. Van par arc, akik olyan szinten Real ellenesek, hogy mindenbe bele tudnak kotni. Par napja az egyik felhozta, hogy Khedira seruleseert miert kapunk penzt, mikozbe Khedira volt szabalytalan Pirloval szemben.dzsihad91 írta:ui.: EB fórumát ajánlom mindenkinek aki szeret röhögni, a futballhoz való teljes mértékű analfabétizmus mintája az a fórum...
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 21., csütörtök 17:16
Mondjuk én abban nem nagyon reménykednék helyetekben ,hogy majd az atletico ellen aranylabdás formában tolja egy 2 hónapos sérülésből visszatérve...kell neki majd jó pár meccs ,hogy belerázódjon. Viszont ebből a sérülésből sokat profitálhat a VB-n, azért nagyon nem mind1 ,hogy ő pihenhetett 2 hónapot míg a többiek kifacsarva érkeznek majd brazíliába, szóval most a VB-n top formát várok Messitől, és Cétől is (mert ő nem ismeri a fáradtságotGT37 írta:Na menjél a tudod hovamorientes írta:Elche ellen biztos ott lesz.Ha a bayern ellen játszanának,az már nem biztos hogy akkor is meggyógyulna![]()
![]()
Igazából felőlem kihagyhatja nyugodtan az Elche elleni meccset még, a lényeg, hogy tényleg teljesen 100%-osan térjen csak vissza. Nehogy az legyen, hogy hamarosan megint rásérült...
Mondjuk azt nem ártana, ha január 12-re felépülne, akkor játszunk az Atléticóval, ott nagyon nagy szükség lesz rá.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 21., csütörtök 16:31
Na menjél a tudod hovamorientes írta:Elche ellen biztos ott lesz.Ha a bayern ellen játszanának,az már nem biztos hogy akkor is meggyógyulna
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 21., csütörtök 16:29
Elche ellen biztos ott lesz.Ha a bayern ellen játszanának,az már nem biztos hogy akkor is meggyógyulnaNem baj, az is valami. :DÖtödikén (az Elche ellen) meg lehet, hogy már lesz Messi.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 21., csütörtök 16:25
Nem baj, az is valami.besteve7 írta:Kemény egy, ismétlem egy bajnoki hétvége fog kimaradni az is Új Év miatt, dec.22 - jan. 05 között.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. november 21., csütörtök 16:24
Kemény egy, ismétlem egy bajnoki hétvége fog kimaradni az is Új Év miattGT37 írta:Szerencse, hogy pont lesz egy kis üresjárat a karácsony miatt, mert különben elég szépen állnánk...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 21., csütörtök 16:07
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 21., csütörtök 15:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 21., csütörtök 15:09
ha ez a pillanat eljönh3x0r írta: En meg mindig varom, hogy Rosell egyszer az eletben teljesen korrekten, elnokhoz meltoan nyilatkozzon.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 21., csütörtök 13:30
én nem is merek most odaírni... pedig szívem szerint írnék, de nah... mi az, hogy Messi érdemli a labdát, mert CR nem volt sehol, csak most ősszel?dannen írta:pont tegnap néztem át én is, de nem akartam beírni ide, hogy mi folyik ott. elég érdekesMike írta:átnéztem a túloldalra, hát elképesztő hogy egyesek hogy el vannak tájolva. Szerintük HA nyer CR, vagy akárki más, az nagy mértékben azért lesz mert Messi lesérült.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 21., csütörtök 13:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 21., csütörtök 13:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 21., csütörtök 12:28
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 21., csütörtök 12:23
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. november 21., csütörtök 12:06
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem