Ha már a hülyeségeidre, hogy Benzi csak ácsorog, a lőtéri kutya se reagál, most itt szítod a feszkót..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 27., csütörtök 12:12
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 27., csütörtök 12:02
te még itt vagy bütyök? minek?swormer írta: Tetszik hogy ma minden szar, játékosok, csapatok, színvonal, aztán sikerül elájulni egy ilyen közepes teljesítménytől, egy színvonaltalan, lötyögős, edzőmeccsen.
HozzászólásSzerző: swormer » 2023. július 27., csütörtök 12:01
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 27., csütörtök 11:39
Belli vs. MU, minden szavad igazhehetheoriginal írta: faszszopo aljaargentin martinez meg mar az elejetol fogva serulesveszelyesen erkezik belire, lattam összefoglaloban a vegere össze is verekednek, kurvaanyjat büdösargentin geci.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 27., csütörtök 11:29
Hat igen.Sierra írta:Azta, ezt mentsétek srácok.hehetheoriginal írta: elfelejtettem meg, beli nagyon pacek, mint kes a vajba, kuki a nuniba, tökeletesen illeszkedik a rendszerbe, gepezetbe, jatekba, erzik mar most egymast ki hogy merre, emellett perfekt adottsagok es kepessegek a gyereknel, az egyetlen kerdes a serulekenyseg es strapabiras.Ilyet se sűrűn olvasni tőled.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 27., csütörtök 11:26
Azta, ezt mentsétek srácok.hehetheoriginal írta: elfelejtettem meg, beli nagyon pacek, mint kes a vajba, kuki a nuniba, tökeletesen illeszkedik a rendszerbe, gepezetbe, jatekba, erzik mar most egymast ki hogy merre, emellett perfekt adottsagok es kepessegek a gyereknel, az egyetlen kerdes a serulekenyseg es strapabiras.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 27., csütörtök 11:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 27., csütörtök 11:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 27., csütörtök 11:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. július 27., csütörtök 11:01
Mi a gond minipeppel, azaz villanykörte urasággal?'shutterisland írta:artetaval mi a gond egyebkent ?Amúgy nem gondoltam volna, hogy edzőt jobban fogok utálni a Guardiola - Xavi - Arteta vonalnál
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. július 27., csütörtök 11:01
Nálam pont akkora színház, mint az előző kettő.'shutterisland írta:artetaval mi a gond egyebkent ?Amúgy nem gondoltam volna, hogy edzőt jobban fogok utálni a Guardiola - Xavi - Arteta vonalnál
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. július 27., csütörtök 10:55
artetaval mi a gond egyebkent ?Amúgy nem gondoltam volna, hogy edzőt jobban fogok utálni a Guardiola - Xavi - Arteta vonalnál
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. július 27., csütörtök 10:50
https://index.hu/sport/futball/2023/07 ... s-botrany/hehetheoriginal írta: faszszopo aljaargentin martinez meg mar az elejetol fogva serulesveszelyesen erkezik belire, lattam összefoglaloban a vegere össze is verekednek, kurvaanyjat büdösargentin geci.
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. július 27., csütörtök 10:30
Amúgy nem gondoltam volna, hogy edzőt jobban fogok utálni a Guardiola - Xavi - Arteta vonalnál, de erik 7 hag nak sikerült ezt is elérniRemy írta:Arsenal ellen is ezt csinalta Saka ellen.hehetheoriginal írta: faszszopo aljaargentin martinez meg mar az elejetol fogva serulesveszelyesen erkezik belire, lattam összefoglaloban a vegere össze is verekednek, kurvaanyjat büdösargentin geci.
De ha jol tudom le is nyilatkozta Ten Hag h ok nem baratsagos meccseket jatszanak, vagy valami ilyesmi. Jajo…
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. július 27., csütörtök 10:04
Mekkora egy csicska szar vagyok. Kurva jo ez a gyerekHozzászólás05 ápr. 2023, 17:03
A másik hír, hogy bellingham off, az még egy külön öröm. Mekkora kidobott pénz lett volna az a gyerek.
Hozzászólás07 jún. 2023, 19:10
Sok sikert neki. Én nem hoztam volna, de remélem megkövetem magam es trófeákhoz segít a jövőben minket. Vamos
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 27., csütörtök 9:59
Arsenal ellen is ezt csinalta Saka ellen.hehetheoriginal írta: faszszopo aljaargentin martinez meg mar az elejetol fogva serulesveszelyesen erkezik belire, lattam összefoglaloban a vegere össze is verekednek, kurvaanyjat büdösargentin geci.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 27., csütörtök 9:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 27., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. július 27., csütörtök 9:19
https://soccercatch.com/matches/18833518#mediahehetheoriginal írta:valaki durrantson mar egy linket, ahol letoltheto a teljes meccs, az oldal, ahonnan garazdalkodni szoktam megszunt.Realista24 írta: Tchurol csupa jót olvasok a meccs után.
De mit sem ér Madridom ítélet nélkül.
Szóval jöhet aki látta.
HozzászólásSzerző: dortev » 2023. július 27., csütörtök 9:13
Próbálj meg a videó alatti sávban (Other parts & alternative sources) egy másik szervert kiválasztani, hátha.KAG írta:Nekem a kép nem indul el.![]()
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem