De hajra, sok sikert

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 27., csütörtök 15:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 27., csütörtök 15:23
Nem extra nekem a kutya, mert athozom a szomszedet, aztan rendet vag 5 perc alatt.hehetheoriginal írta: Mi volt az alapkerdes agresszivkismalac halfkey? Hogy mit lehet kezdeni a macskakkal?
Hat itt valaki lovoldozi oket, elobb vizipisztollyal, aztan kesobb soretessel, mint az oreg adolf, aki eloszor konyvekkel kezdte![]()
Mindez azert, mert odaszarnak, megeszik a madarakat, konkretan macskakent viselkednek, es ez zavarja itt a lakossagot![]()
Segitek: el kell költözni, ők voltak itt előbb
Vagy ahogy itt irjak, a természetre termeszetes megoldassal kell valaszolni: kutya.
Ja hogy az megint munkaval, odafigyelessel, energiaval es idovel jar?
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 27., csütörtök 15:18
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. július 27., csütörtök 15:15
Korábbi szomszéd próbálkozott mindennel, mert a környék macskái odajártak d***ni és egyéb ügyeiket intézni a kertjébe.ANDS írta: Macskák.
Volt már szó kertes házban megjelenő állatokról.
A hangyák ellen jó az a por.
A vakondot békén hagyom.
A madarakat szeretem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 27., csütörtök 15:11
Nem. Igazából azért mert egy tucat betegséget hordoznak, ott fekszenek a teraszomon, szanaszét szarnak mindenhova. A madár csak plusz.hehetheoriginal írta: nem ertem mi a problema, ez a termeszet rendje.
csak azert hogy te madarcsicsergesre ebredj?
fene azt a luxus izleseteket![]()
HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. július 27., csütörtök 15:09
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 27., csütörtök 15:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 27., csütörtök 15:06
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 27., csütörtök 15:03
A macskák nem maguktól szaporodtak el, a természet rendjét mi basztuk el azzal hogy felszaporítottuk a nekünk tetsző állatokat.hehetheoriginal írta: nem ertem mi a problema, ez a termeszet rendje.
csak azert hogy te madarcsicsergesre ebredj?
fene azt a luxus izleseteket![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 27., csütörtök 14:59
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 27., csütörtök 14:57
Volt is erről nem rég egy cikk, hogy mennyire károsak a környezetre amúgy a kóbor macskák.Realista24 írta: Igen, zavar, mert nagyjabol kiirtottak az osszes madarat, amelyik idejart. Szoval jah, kutya, az hasznos tud lenni, de egy seggre leadott loves is tanito jellegu.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 27., csütörtök 14:54
Ez nalunk is problema, es igen, zavar. Mivel raadasul folyamatosan kapjak a kajat, de pl a madaretetobe bemegy, elbujik es megvarja, amig beszall a madar, es megoli.KAG írta:Az zavar, hogy ő vadássza a madarkat,de te azért lövöldöznéd őt.ANDS írta: Macskák.
A vakondot békén hagyom.
A madarakat szeretem.
De….
a szomszéd macskák elkezdtek átjárni és a madarakra vadászni. Ez kifejezetten zavar. (Kifosztják a fészket, tojáshéj a földön reggel).
Eddig vizipisztollyal és ásványvizes flakonokkal jeleztem nekik, hogy nem kedvelem a társaságukat,
nem veszik túl komolyan.
Akkor most valami hatásosabb macskariasztó kellene.
Egérfogóba a szomszédnál a süni sétált be…
Kinek mi vált be?
Slag?
Airsoft pisztoly?
Légpuska?
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. július 27., csütörtök 14:45
Az zavar, hogy ő vadássza a madarkat,de te azért lövöldöznéd őt.ANDS írta: Macskák.
A vakondot békén hagyom.
A madarakat szeretem.
De….
a szomszéd macskák elkezdtek átjárni és a madarakra vadászni. Ez kifejezetten zavar. (Kifosztják a fészket, tojáshéj a földön reggel).
Eddig vizipisztollyal és ásványvizes flakonokkal jeleztem nekik, hogy nem kedvelem a társaságukat,
nem veszik túl komolyan.
Akkor most valami hatásosabb macskariasztó kellene.
Egérfogóba a szomszédnál a süni sétált be…
Kinek mi vált be?
Slag?
Airsoft pisztoly?
Légpuska?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 27., csütörtök 11:10
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. július 27., csütörtök 10:36
Amelyik kenyelmes. En munka miatt az extra konnyu egereket szeretem, most egy Glorious Model D-t nyuzok.dzsi91 írta: milyen egeret ajánlanátok hozzá?
Mit valtoztattak?Halfkey írta: Aki eddig a párnacihában tartotta és gondolkodott h állampapír vagy ne, az már csak hétfőig tud venni olyat ami nem 10 éves lejárat![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. július 27., csütörtök 10:22
Magic Mouse-zal ki lehet használni az os-ben rejlő lehetőségeket, de iszonyúan szar fogni. Akkor más inkább Logitech Mx Master. Ezt jó fogni, és ugyanúgy ki lehet használni a Macos sajátosságait.dzsi91 írta: Páromnak vettünk egy macbook airt és most próbálunk rájönni néhány dologra.
command+m ugye lerakja dockra azt az ablakot amelyikbe éppen belevagy kattintva de van olyan billentyű parancs ami az összes megnyitott ablakot leteszi a dockra-tálcára?
+ milyen egeret ajánlanátok hozzá?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. július 27., csütörtök 10:01
dzsi91 írta: Páromnak vettünk egy macbook airt és most próbálunk rájönni néhány dologra.
command+m ugye lerakja dockra azt az ablakot amelyikbe éppen belevagy kattintva de van olyan billentyű parancs ami az összes megnyitott ablakot leteszi a dockra-tálcára?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 27., csütörtök 9:41
dzsi91 írta: Páromnak vettünk egy macbook airt és most próbálunk rájönni néhány dologra.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. július 27., csütörtök 9:32
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem