Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Én mondtam

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hehíto, most kicsit Te nem akarod megérteni, hogy én miről beszélek. Nekem csak azzal van a bajom, hogy egyesek szerint Vini buta, gépszíjledobó, Mbappe meg profi, karakteres, közben meg ugyan olyan buta, gépszíjledobó, csak közben még mindenki fölé képzeli magát sokszor. Tehát a jó Madridista szurkoló módra a mi játékosunk mindig rossz, aki meg nem itt játszik, az meg mindig jó.hehetheoriginal írta:Ha nem akarod megerteni, vagy egyszerűen nem erted, mirol beszelunk, amikor biniciust ostobazzuk/nem epp a legelesebb kes a fiokbanozzuk (uj magyar szó gecikiserik írta:
"Profizmusat es karakteret pedig mar tobbszor megmutatta a palyan."
Erre volt válasz. Vini, aki hajt, teper minden meccsen, jól kijön a társakkal, a pályán sem öncélú, ő ""buta mint a tök"" és ""ledobja a gépszíjjat"", de Mbappe, aki mindenki felett állónak hiszi magát néha, legyen az edző, társ, ellenfél vagy bíró, ő profi és karakteres. A tényleges különbség meg az, hogy az egyik itt játszik a másik meg nem. Tipikus szurkolói hozzáállás. Erről beszéltem.)
azzal nem lehet mit kezdeni.
Tudjuk milyen, hogy viselkedik, mint ahogy pappet is lattuk eleget durcizni, ha nem jon pl a passz vagy lecsereli az edzo.
Most tedd egymas melle a ket egot egy csapatba.
Senki nem mondta, hogy lehetetlen lesz, de azert benne van, hogy lesznek surlodasok foleg a kezdeti jopofizas utan.
Az, hogy mi lesz az egokkal az nem releváns. Majd kiderül.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Nyugi…….Erkezik o.tubatibi írta: Én kezdem ismét elengedni Mbappét, Ő majd esetleg 30+ évesen nyom egy Hazard karriert Nálunk…
Ezen a nyáron fix nem jön, jövőre meg hosszabbít.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ha nem akarod megerteni, vagy egyszerűen nem erted, mirol beszelunk, amikor biniciust ostobazzuk/nem epp a legelesebb kes a fiokbanozzuk (uj magyar szó gecikiserik írta:"Profizmusat es karakteret pedig mar tobbszor megmutatta a palyan."Realista24 írta:
Oh, ez mar reg nem a focitudasrol fog csak szolni draga hehehat mar most jonnek a videok, hogy Mbappe nem futott tovabb
A jatekosokat nem feltem, megoldjak majd. Amelyik meg nem, az el lesz adva. Perez nem fog szarakodni. A forumon viszont lesz par aldozat![]()
Erre volt válasz. Vini, aki hajt, teper minden meccsen, jól kijön a társakkal, a pályán sem öncélú, ő ""buta mint a tök"" és ""ledobja a gépszíjjat"", de Mbappe, aki mindenki felett állónak hiszi magát néha, legyen az edző, társ, ellenfél vagy bíró, ő profi és karakteres. A tényleges különbség meg az, hogy az egyik itt játszik a másik meg nem. Tipikus szurkolói hozzáállás. Erről beszéltem.

azzal nem lehet mit kezdeni.
Tudjuk milyen, hogy viselkedik, mint ahogy pappet is lattuk eleget durcizni, ha nem jon pl a passz vagy lecsereli az edzo.
Most tedd egymas melle a ket egot egy csapatba.
Senki nem mondta, hogy lehetetlen lesz, de azert benne van, hogy lesznek surlodasok foleg a kezdeti jopofizas utan.
thereisonly1ronaldo
Én kezdem ismét elengedni Mbappét, Ő majd esetleg 30+ évesen nyom egy Hazard karriert Nálunk…
"If you don't like your destiny, don't accept it."
"Profizmusat es karakteret pedig mar tobbszor megmutatta a palyan."Realista24 írta:Oh, ez mar reg nem a focitudasrol fog csak szolni draga hehehehetheoriginal írta:
nem feltétlen. előbbinél mindkettő tud fotballozni (mai szemmel nézve elismerem igen, még binicius is, a hiányossagaival együtt), mig utóbbiaknál az igen nagyon hozzáértő edzők egy vérbeli balfaszt egy favágó nyomorékot részesítettek előnyben egy ösztönös zsenivel szemben, nem véletlen verte ki sokaknál a biztositékot.
ezért is a legnagyobb kérdés sztem, hogy carlito után ki lesz az edző, lesz e tekintélye, egy pszichologust, pedagogust hozunk, aki ért a játékosok (a mai! játékosok) nyelvén, vagy egy mágnestáblahuszár meg statmajom bábot, akin átgyalogol a csapat, főleg ha már az öregek elmennek nyugdíjba és nincs ki kordaban tartsa őket....hat mar most jonnek a videok, hogy Mbappe nem futott tovabb
A jatekosokat nem feltem, megoldjak majd. Amelyik meg nem, az el lesz adva. Perez nem fog szarakodni. A forumon viszont lesz par aldozat![]()
Erre volt válasz. Vini, aki hajt, teper minden meccsen, jól kijön a társakkal, a pályán sem öncélú, ő ""buta mint a tök"" és ""ledobja a gépszíjjat"", de Mbappe, aki mindenki felett állónak hiszi magát néha, legyen az edző, társ, ellenfél vagy bíró, ő profi és karakteres. A tényleges különbség meg az, hogy az egyik itt játszik a másik meg nem. Tipikus szurkolói hozzáállás. Erről beszéltem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Így van. Ő is szépen fejlődik évről évre. A Milan ellen pl nekem az ő játéka tetszett a legjobban, nagyon jól szállt be. Ott is ő volt a jobb oldali, Vini meg a bal oldali támadó.CS0ki írta:Ahol eddig, főleg jobb oldalon. Bőven tud ő még fejlődni, és fog is. Szerintem ő egy kicsit háttérben van itt a fórumon is, pedig nagyon fasza kis játékos, egy kicsit kell még atlendulnie, és ott lesz a legjobbak között.Ha Mbappe jó centernek, attól még nem látom, Rodrygo hol fog játszani.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ahol eddig, főleg jobb oldalon. Bőven tud ő még fejlődni, és fog is. Szerintem ő egy kicsit háttérben van itt a fórumon is, pedig nagyon fasza kis játékos, egy kicsit kell még atlendulnie, és ott lesz a legjobbak között.Ha Mbappe jó centernek, attól még nem látom, Rodrygo hol fog játszani.
- hehetheoriginal
főleg, hogy psg-ben neymar és messi is jobb futballban, csak már fizikumban nem, és még igy is ment a toporzék pappetol

thereisonly1ronaldo
Plusz mekkora javulást okozna Zidane a tekintély mellett, ha edzésen a passzolás és a kiskapura lövöldözésnél ő adná le az első passzt.
- hehetheoriginal
igen, ez kényes kérdés lesz, binicius és pappe viszonya, mikor egyik nem passzol a másiknak stb stb.Oh, ez mar reg nem a focitudasrol fog csak szolni draga hehehat mar most jonnek a videok, hogy Mbappe nem futott tovabb
![]()
ezért fontos az edző, ilyenekért hoznam zidane-t vissza, ott egy játékos sem lehet nagyobb pofájú. de egy xabialonsot - akarmennyire is sokra tartom pl edzoként elkepzelem, hogy milyen fasza lenne -, kiröhögik, nem ugyanaz a tekintély.
a többi mai "sztár"edzőcske meg eleve felejtős, pappe már a felét elfogysaztotta párizsban amugyis.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Oh, ez mar reg nem a focitudasrol fog csak szolni draga hehehehetheoriginal írta:nem feltétlen. előbbinél mindkettő tud fotballozni (mai szemmel nézve elismerem igen, még binicius is, a hiányossagaival együtt), mig utóbbiaknál az igen nagyon hozzáértő edzők egy vérbeli balfaszt egy favágó nyomorékot részesítettek előnyben egy ösztönös zsenivel szemben, nem véletlen verte ki sokaknál a biztositékot.Realista24 írta: Ez a Vini vs Mbappe nagyobb moka lesz, mint a Karim vs Higu volt, mar most latom![]()
ezért is a legnagyobb kérdés sztem, hogy carlito után ki lesz az edző, lesz e tekintélye, egy pszichologust, pedagogust hozunk, aki ért a játékosok (a mai! játékosok) nyelvén, vagy egy mágnestáblahuszár meg statmajom bábot, akin átgyalogol a csapat, főleg ha már az öregek elmennek nyugdíjba és nincs ki kordaban tartsa őket....

A jatekosokat nem feltem, megoldjak majd. Amelyik meg nem, az el lesz adva. Perez nem fog szarakodni. A forumon viszont lesz par aldozat

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Már kezdhetjük ott, hogy elvileg Vini most ráfeküdt a 11esek gyakorlására, mert kövi szezonban ő akarja rúgni.Realista24 írta: Ez a Vini vs Mbappe nagyobb moka lesz, mint a Karim vs Higu volt, mar most latom![]()

egy Neymar-Cavanit valószínüleg nem fognak tolni, de mindkettő aranylabda esélyes, így annyi gólt akarnak rúgni, amennyi lehetséges.
- hehetheoriginal
amikor ordítasz a körúton kifele a kocsmából kurvaanyázva a kapufa miatt, sohasem felejtem, rohadjon el büdösparasztBabinho írta:Ne szépüljön meg az emlék, az a vita minden mélységet megéltRealista24 írta: Ez a Vini vs Mbappe nagyobb moka lesz, mint a Karim vs Higu volt, mar most latom![]()
![]()

thereisonly1ronaldo
Ne szépüljön meg az emlék, az a vita minden mélységet megéltRealista24 írta: Ez a Vini vs Mbappe nagyobb moka lesz, mint a Karim vs Higu volt, mar most latom![]()

- hehetheoriginal
nem feltétlen. előbbinél mindkettő tud fotballozni (mai szemmel nézve elismerem igen, még binicius is, a hiányossagaival együtt), mig utóbbiaknál az igen nagyon hozzáértő edzők egy vérbeli balfaszt egy favágó nyomorékot részesítettek előnyben egy ösztönös zsenivel szemben, nem véletlen verte ki sokaknál a biztositékot.Realista24 írta: Ez a Vini vs Mbappe nagyobb moka lesz, mint a Karim vs Higu volt, mar most latom![]()
ezért is a legnagyobb kérdés sztem, hogy carlito után ki lesz az edző, lesz e tekintélye, egy pszichologust, pedagogust hozunk, aki ért a játékosok (a mai! játékosok) nyelvén, vagy egy mágnestáblahuszár meg statmajom bábot, akin átgyalogol a csapat, főleg ha már az öregek elmennek nyugdíjba és nincs ki kordaban tartsa őket....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. július 26., szerda 13:26-kor.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a Vini vs Mbappe nagyobb moka lesz, mint a Karim vs Higu volt, mar most latom

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Realista24 írta:Ezt írtam be magyarul.Pad'em írta: Romano:
Al Hilal delegation, in Paris this week as they want to propose their plan to Kylian Mbappé.
◉ Chance to join for just one year then leave in 2024.
◉ €200m fixed salary plus commercial deals/image rights up to €700m.
PSG sources still feel he agreed with Real Madrid.![]()
Annak rakta ki, aki nem tud magyarul a Madridomon.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2023. július 26., szerda 13:22-kor.
- hehetheoriginal
ne ferdítsük el a dolgokat, ne hazudozzunk, nem a parlamentben ülünk.kiserik írta: Azért megint hozzuk a jó szurkolói attitűdöt. Vini buta, mint a tök, ledobja az ékszíjjat, Mbappe meg mutatja a pályán a hozzáállását és profizmusát... amikor meg ilyeneket látunk, akkor becsukjuk a szemünket: https://youtu.be/jau7NLh5mHw vagy ilyeneket: https://youtu.be/ar0njkDqPMY
Továbbra is tartok tőle. A tudása kell, az nem kétséges, de a személyisége majd kiderül. Nem tudom mennyire akar majd alanyi jogon ő lenni itt a kiskirály, vagy hogyan fogja lereagálni, ha pl Rudi megfolytogatja, mint ahogy Vinit szokta.
Egyébként ha idén jön, akkor nálam tiszta lap és respect, minden más esetben lesz mit ledolgoznia.

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Biztos elobb mar beszelt rola, mert mar hoztak tolePad'em írta:Mikor? 10 perce írta kiRealista24 írta:
Ezt írtam be magyarul.![]()
Sorry
Továbbra is 0,001% -ot latok rá, hogy elfogadja. Jönni fog.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema