Biztos elobb mar beszelt rola, mert mar hoztak tolePad'em írta:Mikor? 10 perce írta kiRealista24 írta:
Ezt írtam be magyarul.![]()
Sorry
Továbbra is 0,001% -ot latok rá, hogy elfogadja. Jönni fog.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 26., szerda 13:19
Biztos elobb mar beszelt rola, mert mar hoztak tolePad'em írta:Mikor? 10 perce írta kiRealista24 írta:
Ezt írtam be magyarul.![]()
Sorry
Továbbra is 0,001% -ot latok rá, hogy elfogadja. Jönni fog.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. július 26., szerda 13:19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 26., szerda 13:19
Mikor? 10 perce írta kiRealista24 írta:Ezt írtam be magyarul.Pad'em írta: Romano:
Al Hilal delegation, in Paris this week as they want to propose their plan to Kylian Mbappé.
◉ Chance to join for just one year then leave in 2024.
◉ €200m fixed salary plus commercial deals/image rights up to €700m.
PSG sources still feel he agreed with Real Madrid.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 26., szerda 13:17
ezért: ez korszakos, generációs döntés lehet, és meghatározhatja konkrétan a sportág és a jövendőbeli generációk jövőjét - és minden iparágnak, ami bedolgozik és összefüggésbe hozható a sportággalEnnek még mindig nem látom az értelmét.Mire jó ez nekik?!
Fizetnek érte + neki 1 milliárd eurót aztán elmegy 1 év után, hol a ráció?
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 26., szerda 13:14
Ezt írtam be magyarul.Pad'em írta: Romano:
Al Hilal delegation, in Paris this week as they want to propose their plan to Kylian Mbappé.
◉ Chance to join for just one year then leave in 2024.
◉ €200m fixed salary plus commercial deals/image rights up to €700m.
PSG sources still feel he agreed with Real Madrid.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 26., szerda 13:14
Ennek még mindig nem látom az értelmét.Pad'em írta:◉ Chance to join for just one year then leave in 2024.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 26., szerda 13:12
Dupla D írta:Akkor szerintem a második a terv. Gondolom le akarja gombolni a PSG-t amennyire tudja, Realnak is jobb, ha nem kell a PSG-vel tárgyalni. Mbappé meg már kimondta volna, hogy távozni akar, ha idén váltani szeretett volna. Ennek fényében tartom, hogy jövőre fog jönni. Reméljük ez a szaudi ajánlat nem kavarja meg a tervet.Realista24 írta:
Az a mondas, hogy nem teszunk erte ajanlatot, ameddig nem mondja ki, hogy tavozni akar.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 26., szerda 13:11
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. július 26., szerda 13:10
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 26., szerda 13:09
Egyszeruen biztos vagyok benne,hogy van targyalas a ket klub kozott.Dupla D írta:
De mire alapozod, hogy tárgyalunk velük? Épp az, hogy semmi ilyen hírt nem olvastam (csak olyat, hogy jön 250-ért), és a múlt eseményei se erre engednek következtetni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. július 26., szerda 12:50
De mire alapozod, hogy tárgyalunk velük? Épp az, hogy semmi ilyen hírt nem olvastam (csak olyat, hogy jön 250-ért), és a múlt eseményei se erre engednek következtetni.miro. írta:Azert nem kuldtunk meg ajanlatot,mert egyszeruen targyalunk meg veluk.Dupla D írta: Két dolgot tartok reálisnak. Azért nem küldtünk még ajánlatot, mert tényleg az utolsó napokban akarunk, hogy a PSG-t még jobban lépéskényszerbe hozzuk vagy mert tényleg nem akarjuk idén leigazolni, hanem le van dumálva, hogy jövőre jön.
Az utóbbit tartom még mindig valószínűbbnek.
Gondolom van kontakt a ket csapat kozott a jatekos ugyeben,akkor meg minek 50x kuldozgetni azt,amirol meg esetleg nem szuletett dontes,es folynak a targyalasok.
Vagy hatha a takarito veletlen raut az elfogadra?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 26., szerda 12:40
úriemberek klubjaRealista24 írta:Az a mondas, hogy nem teszunk erte ajanlatot, ameddig nem mondja ki, hogy tavozni akar.Dupla D írta: Két dolgot tartok reálisnak. Azért nem küldtünk még ajánlatot, mert tényleg az utolsó napokban akarunk, hogy a PSG-t még jobban lépéskényszerbe hozzuk vagy mert tényleg nem akarjuk idén leigazolni, hanem le van dumálva, hogy jövőre jön.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 26., szerda 12:12
Azert nem kuldtunk meg ajanlatot,mert egyszeruen targyalunk meg veluk.Dupla D írta: Két dolgot tartok reálisnak. Azért nem küldtünk még ajánlatot, mert tényleg az utolsó napokban akarunk, hogy a PSG-t még jobban lépéskényszerbe hozzuk vagy mert tényleg nem akarjuk idén leigazolni, hanem le van dumálva, hogy jövőre jön.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. július 26., szerda 12:01
Akkor szerintem a második a terv. Gondolom le akarja gombolni a PSG-t amennyire tudja, Realnak is jobb, ha nem kell a PSG-vel tárgyalni. Mbappé meg már kimondta volna, hogy távozni akar, ha idén váltani szeretett volna. Ennek fényében tartom, hogy jövőre fog jönni. Reméljük ez a szaudi ajánlat nem kavarja meg a tervet.Realista24 írta:Az a mondas, hogy nem teszunk erte ajanlatot, ameddig nem mondja ki, hogy tavozni akar.Dupla D írta: Két dolgot tartok reálisnak. Azért nem küldtünk még ajánlatot, mert tényleg az utolsó napokban akarunk, hogy a PSG-t még jobban lépéskényszerbe hozzuk vagy mert tényleg nem akarjuk idén leigazolni, hanem le van dumálva, hogy jövőre jön.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 26., szerda 11:59
Az a mondas, hogy nem teszunk erte ajanlatot, ameddig nem mondja ki, hogy tavozni akar.Dupla D írta: Két dolgot tartok reálisnak. Azért nem küldtünk még ajánlatot, mert tényleg az utolsó napokban akarunk, hogy a PSG-t még jobban lépéskényszerbe hozzuk vagy mert tényleg nem akarjuk idén leigazolni, hanem le van dumálva, hogy jövőre jön.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. július 26., szerda 11:58
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. július 26., szerda 11:54
Ez ugyanaz a jóslat amelyik júliust mondott, aztán augusztust? Igaz az évet nem említettedpetiamadridista írta:Szeptembertől Mbappé madridi lesz.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. július 26., szerda 11:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 26., szerda 11:35
Azt mondja egyebkent herewego, hogy 200 a fizu + teljes image rights + commercial package. Igy jonne ki a 700.gutihaz14 írta: amugy romano leirta hogy az a 700 millio 1 evre az igazabol 300 millio a szaudiaktol es a tobbi ugy jon ki hogy minden reklamjoga mbappenal maradna. valami ilyesmi
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 26., szerda 11:29
Elvilwf 20 Mrd EUR penzt biztosit a saudi allam, hogy jatekosokat igazolhassanak a klubokp.csabi1 írta:Ezek tényleg betegek.Realista24 írta: Azt is írják hogy a szaudiak Madridba is küldtek valakit elmagyarázni a bizniszt a Realnak.
Kiröhögném őket.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem