Ezek tényleg betegek.Realista24 írta: Azt is írják hogy a szaudiak Madridba is küldtek valakit elmagyarázni a bizniszt a Realnak.
Kiröhögném őket.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. július 26., szerda 11:25
Ezek tényleg betegek.Realista24 írta: Azt is írják hogy a szaudiak Madridba is küldtek valakit elmagyarázni a bizniszt a Realnak.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 26., szerda 11:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 26., szerda 11:08
Vini ---------MbappeRealista24 írta: Dehogy lesz Vini a padon.
Vini-Mbappe-Rodrygo harmas lesz a fix elol. Kozepen mar neccesebb lesz a harc a helyekert.
Jude fix, Cama fix, maradt egy hely Csucsunak, Modricnak, Kroosnak, Valverdenek, Ceballosnak.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. július 26., szerda 10:55
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 26., szerda 10:50
Jonni fog.. Ez a szaudi buzisag csak a marketing miatt van.Remy írta: Ki, hogyan allna ahhoz a forgatokonyvhoz, ha most alairna a szaudiakhoz, de egyben alairna hozzank is hivatalosan, hogy 24ben jon ingyen.
En nem mennek bele, de kivancsi vagyok.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. július 26., szerda 10:48
Szerintem ha most nem növeszt tököt, akkor ne jöjjön már. Ha a pénz jobban érdekli, mint hogy naggyá váljon, akkor inkább maradjon a sivatagban.Remy írta: Ki, hogyan allna ahhoz a forgatokonyvhoz, ha most alairna a szaudiakhoz, de egyben alairna hozzank is hivatalosan, hogy 24ben jon ingyen.
En nem mennek bele, de kivancsi vagyok.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 26., szerda 10:46
camat nem érzem fixnek kp-ra, túl inkonzisztens még, de tény, hogy nálam a toni-beli-cami trió a kezdő jelenlegJude fix, Cama fix, maradt egy hely Csucsunak, Modricnak, Kroosnak, Valverdenek, Ceballosnak.
tavalyi mutatvány óta hányok az embertől, szóval lényegtelen, mint mondtam, a realnak minden megoldás jó, mindenből tudunk pozitivat kovácsolni, akár sportszakmailag, akár pénzügyileg.Ki, hogyan allna ahhoz a forgatokonyvhoz, ha most alairna a szaudiakhoz, de egyben alairna hozzank is hivatalosan, hogy 24ben jon ingyen.
En nem mennek bele, de kivancsi vagyok
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 26., szerda 10:44
Ha nem tudja elviselni,hogy mellette jatszik a vilag egyik legjobb jatekosa,akkor nem valo a real madridba.hehetheoriginal írta: sztem binicius ledobja az ékszíjat, igy is gyenge idegileg, mi lesz még, ha megjön az ember, aki jobb játékos, nagyobb név, több pénz, nagyobb figyelem
@ANDS: én emberi léptékű ingatlanokkal és sportautokkal számolom ki, mennyi ez a pénzmennyiség![]()
Szerintem valverde is jobboson lesz,ha nem is fixen de sokszor fog ott jatszani. Pont azert,amit irsz.Dehogy lesz Vini a padon.
Vini-Mbappe-Rodrygo harmas lesz a fix elol. Kozepen mar neccesebb lesz a harc a helyekert.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 26., szerda 10:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 26., szerda 10:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 26., szerda 10:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 26., szerda 10:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 26., szerda 10:01
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 26., szerda 9:56
Semmi gond nem lesz vele.reeed_ati írta: Szerintetek, ha èrkezne, az mennyire rombolná az öltözői hangulatot?
Mert most azt látom, hogy minden a legnagyobb rendben, mindenki jòban van mindenkivel..
Egyedül Vini gesztusain láttam meccsen, hogy picit mèginkább arc lett, főleg a hetessel a hátán..
Bár, ha hozza a meccs/gòl átlagot, akkor leszarom mekkora az arca .![]()
Szòval jönne mèg egy ilyen, ha nem nagyobb egò a csapatba, hát meglátjuk..
Fontos lenne, hogy mèg idèn jöjjön, azèrt szerintem Kroos ès Modric helyreraknák, ha elszáll vele a lò, ahogy Vini esetèben is, bár nála nem használ szerintem semmi, mert buta mint a tök.. (pììsz!!, bìrom vinit, de hát nem a legèlesebb kès abban a fiòkban)![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. július 26., szerda 9:49
Nem hiszem, hogy rombolná. Bőven vannak a csapatban olyan bohócok (Militao, Vini, Rüdiger, Vasquez, Camavinga így hirtelen), mint ő... a szó jó értelmében. Velük el lenne, mint a befőtt. De a komolyságot is hozzák Kroosék, Modricék. Szerintem nincs nála akkora egó, mint ahogy sokan gondolják.reeed_ati írta: Szerintetek, ha èrkezne, az mennyire rombolná az öltözői hangulatot?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. július 26., szerda 9:35
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2023. július 26., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 26., szerda 8:42
Csak ott mar nagyon elmergesedett a helyzet es az eves 700 millios fizetes kozott es az eves 125 millio kozott azert nem kis kulonbseg van. Remelem eleteben eloszor jol dont es hozzank igazol iden.Kerlon írta: Nem tudom, hogy erdeklie a penz. Ennyibol parizsban is hosszabbithatna tovabb bohockodni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 26., szerda 8:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 26., szerda 8:19
Fenét, csak elzárnám a pénzcsapot és elküldeném dolgozni őket egy gyárba. Túl sok szabadidejük van, azért van idejük ennyi hülyeségre.hehetheoriginal írta:
jó családja van, én kitagadnám őket a gecibe.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem