zsuninnyo írta:
Igen, vannak nagy forditasok a foci tortenelmeben. Ahogyan a meccsek 95%-aban meg nincs ilyen. Es ha annyira realis elvaras 2 gol egy felido alatt egy Real Madridtol, akkor nem is ertem, hogyan tudtak elbukni a bajnoksagot, hiszen barkinek tudnak 2 golt loni egy felido alatt. Foleg egy spanyol 35. helyezett ellen. Vagy ja, ez csak a bl-re vonatkozik? Akkor miert nem is nyernek minden evben blt? Az egesz gondolatmenet santit, mert szandekosnak allitod be ezeket, mikozben nem azok. Hehe jol leirta, fejben rohadt eros a csapat mert igazi gyoztesek alkotjak, es olyan szituaciokban tudnak felulkerekedni, amikben mas nem. Ennyi a tortenet. Nem strategia, se nem elvarasok.
Én egy szóval nem írtam, hogy ez stratégia lenne vagy taktika. A te felvetésedre lett reagálva, hogy a meccseken rendszeresen elbuktunk, csak a párharcokat nyertük meg. Csak ez egyszerűen nem igaz. Ettől függetlenül igen, baromi erősek mentálisan, igazi győztes típusok.
Viccesen hangzik, de ennél a csapatnál a BL az tényleg másik kávéház. Egész más játékkal rukkoltunk elő az elmúlt években a BL rangadókra, mint a fostos 35. helyezett spanyol csapatok ellen. Pluszban a nagyobb csapatok ellen könnyebb játszani, mert nem bunkerbe állnak be, hanem szeretnek támadni, játszani. Spanyol csapatokról ez kevesbé mondható el, a legtöbb megfojtja a játékot. Nálunk meg ott megáll a tudomány.
Amit ANDS is írt, ez nem a véletlen, hogy ennyi párharcot megfordítottunk. Nyilvánvalóan szerencse is, mentális erősség de ugyanúgy részben taktikai húzások is közrejátszanak. Sok összetevős dolog az tuti.