Fenét, csak elzárnám a pénzcsapot és elküldeném dolgozni őket egy gyárba. Túl sok szabadidejük van, azért van idejük ennyi hülyeségre.hehetheoriginal írta:
jó családja van, én kitagadnám őket a gecibe.

Az anyja tuti spontán elszenesedne.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 26., szerda 8:19
Fenét, csak elzárnám a pénzcsapot és elküldeném dolgozni őket egy gyárba. Túl sok szabadidejük van, azért van idejük ennyi hülyeségre.hehetheoriginal írta:
jó családja van, én kitagadnám őket a gecibe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 26., szerda 8:19
Anyukat nem erdekli, fia pusztuljon el a sivatagban, o addig egy privat szigeten csapatja maganak a privat partikat es nem tudja ugy kolteni a penzt, hogy csokkenjen a bankszamla.hehetheoriginal írta:Realista24 írta: AS szerint mar ket eves szerzodessel csabitjak.jó családja van, én kitagadnám őket a gecibe.
elképzelem, ahogy a 8000 néző előtt mindenféle ellenállás meg hajtás nélkül rugdossa a triplákat, biztos nagy kihívás, meg nem ölné meg magát a sivatag közepén az unalomban![]()
de a bankszámla jól mutat![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 26., szerda 8:17
Realista24 írta: AS szerint mar ket eves szerzodessel csabitjak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 26., szerda 8:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. július 26., szerda 7:51
Ronaldo 60, Messi 50, Neymar 35, Mbappe 20, Salah 15. Marketing bevetelek alapjan a top 5 focista.Realista24 írta:Es egy ev alatt 400 milliot keresne ezzel Mbappe? Valahogy nem tudom elkepzelni.gutihaz14 írta: amugy romano leirta hogy az a 700 millio 1 evre az igazabol 300 millio a szaudiaktol es a tobbi ugy jon ki hogy minden reklamjoga mbappenal maradna. valami ilyesmi
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. július 26., szerda 7:40
من يترجمه فهو مشجع لبرشلونةkodo írta:Mindjart jon valami szaudi es megmagyarazza nekunk a forumon.Realista24 írta:
Es egy ev alatt 400 milliot keresne ezzel Mbappe? Valahogy nem tudom elkepzelni.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. július 26., szerda 7:36
Mindjart jon valami szaudi es megmagyarazza nekunk a forumon.Realista24 írta:Es egy ev alatt 400 milliot keresne ezzel Mbappe? Valahogy nem tudom elkepzelni.gutihaz14 írta: amugy romano leirta hogy az a 700 millio 1 evre az igazabol 300 millio a szaudiaktol es a tobbi ugy jon ki hogy minden reklamjoga mbappenal maradna. valami ilyesmi
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 26., szerda 7:20
Es egy ev alatt 400 milliot keresne ezzel Mbappe? Valahogy nem tudom elkepzelni.gutihaz14 írta: amugy romano leirta hogy az a 700 millio 1 evre az igazabol 300 millio a szaudiaktol es a tobbi ugy jon ki hogy minden reklamjoga mbappenal maradna. valami ilyesmi
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 26., szerda 6:35
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 26., szerda 6:30
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. július 26., szerda 6:00
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. július 26., szerda 5:39
Kell 300 év múlva a pénz az ük-ük-ük-ük-ük unokának igen. Gondolj erre Kylian.Realista24 írta:Azt is írja hogy család nyomatja hogy fogadja el a szaúdi ajánlatot.Realista24 írta: Legmegbizhatobb katari forras szerint csak a Real, semmi mas Kylian eseteben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 26., szerda 4:52
Azt is írja hogy család nyomatja hogy fogadja el a szaúdi ajánlatot.Realista24 írta: Legmegbizhatobb katari forras szerint csak a Real, semmi mas Kylian eseteben.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. július 26., szerda 0:58
Volt róla szó, nem tudom kinek a kebabosa szállította az infót, hogy azért figyelve lesz minden tekintetben ebben a szezonban, hogyan teljesít a csapata, nem 100% még, hogy elégedettek lesznek vele...untouchable írta:Mi történne, ha a Leverkusen extra rossz szezon futna, mondjuk a kieső zóna közelében lennének vagy időközben kirúgják Xabit?Jim írta:
volt olyan hír is, hogy azért marad Xabi Leverkusenben még 1 évet, és nem megy a PL-be, mert jövőre idejön, van kontakt a vezetőség és közte
igazából lassan az lenne a meglepő, ha nem ő lenne 2024 nyártól az edzőnk![]()
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. július 26., szerda 0:02
Mi történne, ha a Leverkusen extra rossz szezon futna, mondjuk a kieső zóna közelében lennének vagy időközben kirúgják Xabit?Jim írta:volt olyan hír is, hogy azért marad Xabi Leverkusenben még 1 évet, és nem megy a PL-be, mert jövőre idejön, van kontakt a vezetőség és köztegutihaz14 írta: [Relevo] Xabi Alonso is first in line to succeed Carlo Ancelotti as Real Madrid manager next year. He is requesting for Sergio Arribas to join Leverkusen.
igazából lassan az lenne a meglepő, ha nem ő lenne 2024 nyártól az edzőnk![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. július 25., kedd 23:50
volt olyan hír is, hogy azért marad Xabi Leverkusenben még 1 évet, és nem megy a PL-be, mert jövőre idejön, van kontakt a vezetőség és köztegutihaz14 írta: [Relevo] Xabi Alonso is first in line to succeed Carlo Ancelotti as Real Madrid manager next year. He is requesting for Sergio Arribas to join Leverkusen.
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. július 25., kedd 22:39
Már ott is van kebabosod?!Realista24 írta: Legmegbizhatobb katari forras szerint csak a Real, semmi mas Kylian eseteben.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. július 25., kedd 22:37
Tökéletes igazolás lenne Mind3 fél részére.gutihaz14 írta: [Relevo] Xabi Alonso is first in line to succeed Carlo Ancelotti as Real Madrid manager next year. He is requesting for Sergio Arribas to join Leverkusen.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 25., kedd 21:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 25., kedd 20:40
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem