nem értek egyet, ez nem lehet stratégia része, ez profi sport.ANDS írta:Azzal kezdtem, hogy nem látok bele Ancelotti fejébe.hehetheoriginal írta: talán csak fejben dől el, akarat kérdése, és mikor az alibi finomkodó sablonjáték nem ad semmit, nem eredményes, amikor kiesésre áll a csapat és baj van, akkor tisztaban vannak vele, hogy hol jatszanak es miert igazoltak ide, miert ertek el annyi mindent, amit. és akkor feltekerik az ouputot maxra.
ez sztem ennyi és nem több, erre strategiat, pláne taktikát felhúzni orbitális baromság, max annyi lehet benne, hogy a cserék mivel frissek felpörgetik a dolgokat.
Azt írtam, hogy lehet része egy stratégiának. Nem biztos, de lehet.
Nem mindenki képes ilyen fordításokra, a Real Madrid igen. Emlékszel, hogy összeröhögött Benzema Casemiróval amikor kiesésre állt a csapat, és egy hatalmas kiflit rúgott, amiből szöglet lett? Félelmetes ez a mentális erő, és ezt az ellenfelek is látják.
Az üzenete: állhattok a fejetek tetejére, vezethettek, birtokolhatjátok a labdát, nem számít. Győztes mentalitás mindenek felett.
Mellesleg focizni is tudnak. De tisztában vannak a korosodó kulcsjátékosok képességeivel, hogy nem tudják azt 90 percig játszani, csak 10- 15 percen át.
Az idei City ellen párharc kivételével működött, amit kitaláltak.
nem lehet arra alapozni, hogy á nem baj, ha 2-3 gólos hátrányba kerülünk, elég fél órát focizni. ezen a szinten már mindenki jó és kurvanehéz minden meccs.
ez a sok fordítás pontosan a mentális erőt, a felfogást, a csapategységet és a tudatot, hogy miken mentek keresztül és milyen mez van rajtuk, ezt tükrözi.
rudy tomjanovich, a rockets edzője mondta röpke 30 éve, never underestimate the heart of a champion. erről van itt szó.
ez nem taktika. nem stratégia. másképp ancelotti sem ordítana elégedetlenül, mikor gebasz van.