HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. augusztus 3., csütörtök 20:17
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 3., csütörtök 20:01
szerintem pont ezek voltak az irrealisan alacsony arak.De pont ez az, Londonban voltam 16ezer forintért, Máltán 12ért, Milánóban 8ezer forintért.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. augusztus 3., csütörtök 19:51
De pont ez az, Londonban voltam 16ezer forintért, Máltán 12ért, Milánóban 8ezer forintért.'shutterisland írta: lehet dragultak a fapadosak a covid elotti idokhoz kepest, de en meg mindig ajandeknak tartom, hogy pl van, mikor forintositva megusztam oda-vissza london-pestet 40e-bol vagy kb 70e-bol ciprust, maltat, milanot stb.
aki okosan vadaszik neha olcsobban is megfogja ezeket.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. augusztus 3., csütörtök 19:35
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 3., csütörtök 19:08
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 3., csütörtök 19:08
Nem ot nevetem ki, hanem magat a szituaciot, hogy minden apro reszletre odafigyel, majd a vegen hozzateszi, hogy amugy repulovel szokott utazni. Ez olyan, mintha valaki azt mondana, hogy o minden nap sportol, csak egeszseges eteleket fogyaszt, semmi karos szenvedely, minden etkezese grammra pontosan ki van szamolva, csak epp minden szombaton brutal mod berugik, vasarnap meg egesz nap tolja magaba a junk foodot.Anthony írta: De most ezzel mit csináljon? Ő a saját szintjén megtett mindent amit lehetett, szerintem ez eléggé megbecsülni való, nincs mit kinevetni rajta.
Elmész európában vonattal, de máshová kicsit hosszadalmasabb.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. augusztus 3., csütörtök 19:02
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2023. augusztus 3., csütörtök 18:56
Egyrészt. Másrészt meg az a repülő akkor is felszáll és elmegy a-ból b-be, ha ő nem ül rajta.. Amire van ráhatása, ott megtett mindent.Anthony írta: De most ezzel mit csináljon? Ő a saját szintjén megtett mindent amit lehetett, szerintem ez eléggé megbecsülni való, nincs mit kinevetni rajta.
Elmész európában vonattal, de máshová kicsit hosszadalmasabb.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. augusztus 3., csütörtök 18:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 3., csütörtök 18:43
Errol eszembe jut, mikor par eve az indexen mutattak be egy lanyt, aki zero waste eletmodot folytat. Borkanokkal jart vasarolni, lufa szivacs, bambusz fogkefe, a takaritoszereket, kozmetikumokat, fogkremet sajat maga keverte, komposztalas, mososzoda, moshato textil betet, hasznalt ruhak, stb. Majd a video vegen elmondta, hogy egy dologrol nem tud lemondani, az evi egy nyaralasrol, ahova repulogeppel mennek.nmate írta: Kis politikai rage, érik bennem a téma egy ideje, inkább áthoztam ide az offból![]()
![]()
A kukimat belerakom ebbe a sok fapados vacakba, én még jobban adóztatnám ezeket. Persze 4 litert fogyasztó dízelekkel kell baszakodni, nem azokkal a gépekkel, amik felszállnak másfél órára és telefossák a levegőt elégetett kerozinnal, csak hogy valaki elutazhasson a hétvégére Rómába egy pizzáért. Szóval remélem aki ilyenekkel repked az nem a Teslájával megy ki a reptérre büszkén verve a mellét, hogy ő zöld.![]()
Nem személyeskedésnek szántam persze, de amúgy győzzetek meg, hátha rosszul gondolom.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. augusztus 3., csütörtök 18:28
https://ourworldindata.org/grapher/carb ... ravel-modenmate írta: Kis politikai rage, érik bennem a téma egy ideje, inkább áthoztam ide az offból![]()
![]()
A kukimat belerakom ebbe a sok fapados vacakba, én még jobban adóztatnám ezeket. Persze 4 litert fogyasztó dízelekkel kell baszakodni, nem azokkal a gépekkel, amik felszállnak másfél órára és telefossák a levegőt elégetett kerozinnal, csak hogy valaki elutazhasson a hétvégére Rómába egy pizzáért. Szóval remélem aki ilyenekkel repked az nem a Teslájával megy ki a reptérre büszkén verve a mellét, hogy ő zöld.![]()
Nem személyeskedésnek szántam persze, de amúgy győzzetek meg, hátha rosszul gondolom.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. augusztus 3., csütörtök 18:16
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 1., kedd 18:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 28., péntek 20:28
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. július 28., péntek 20:15
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. július 28., péntek 20:06
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. július 28., péntek 20:04
Mutatoba hivtak, mint a tobbieket, ez eleg nyilvanvalo.hehetheoriginal írta: Puzser padlot most fel nerrel tusnadon, epic masfel ora
Nem is ertem, hogy mertek elhivni![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 28., péntek 19:57
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 25., kedd 18:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 24., hétfő 18:32
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem