Lehet de Vitor Baia egy legenda portugáliában....ha nem emlékszel rá akkor srywZoLee7 írta:a portugál eb-n nagyon megtetszett Ricardo...amilyen kicsi volt és mégis ölte a 11-eseket

De ha már Pauleta,akkor megemlíteném Nuno Gomest is...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 21., csütörtök 17:36
Lehet de Vitor Baia egy legenda portugáliában....ha nem emlékszel rá akkor srywZoLee7 írta:a portugál eb-n nagyon megtetszett Ricardo...amilyen kicsi volt és mégis ölte a 11-eseket
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 21., csütörtök 17:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 21., csütörtök 16:45
Azok mellé a nevek mellé,(Pauleta,Figo,Deco),minimum egy Vitor Baia való,ha már kapus és portugál...Kapuba Ricardo és mehetünk :D
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 21., csütörtök 16:42
A franciáknál meg Valbuena helyett Zidane, Matuidi helyén meg Viera, Debuschi helyén meg Thuram és ennyiwZoLee7 írta:jól van azért nem kell őket kinevetni...csak néha olyanok mintha Khedira játszana otttöbb tiszteletet a Portugál válogatott iránt!
![]()
jaaaj de jó lenne most egy csúcsformában játszó Pauléta odaMögéjük egy Deco-Figó páros
Jobbra a kis Simao
Kapuba Ricardo és mehetünk
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 21., csütörtök 16:28
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 21., csütörtök 16:24
Azaz, Postiga meg Almeida, a világ valaha volt legbrutálisabb centerpárosa.morientes írta:No majd Helder Postiga...(Tényleg,egyáltalán még válogatott?
)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 21., csütörtök 16:22
No majd Helder Postiga...illetve akkor, ha Ronaldo mellé fel tud nőni a többi csapattárs.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 21., csütörtök 15:54
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 21., csütörtök 15:24
Elkelne nekik már egy gólerős csatár, aki jól is mozog a pályán...Nanit pedig egyenes otthon hagynám, Brumában több lehetőséget látok már mint benne...A kp-n ügyes emberek vannak, Veloso igazán jó, de a másik két úriember is már kezd kiöregedni, és Meireles azzal a séróval meg szakállal...remélem meghagyja hát ha valaki megijed tőleKerlon írta:Én esélyesnek tartom ezt a Portguál csapatot, ha Ronaldot kitudják úgy szolgálni, mint a Svédek ellen. Gondoljunk csak bele, hogy nyert EB a görög csapat, hogy lett a Mourinho-s Inter BL győztes... Ráadásul több ügyes emberük is van és még alakulhat. Én Portugal, Brazil, Német, Spanyol 4-est várok a végére.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. november 21., csütörtök 14:15
Kell a pénz a repülőjegyre meg a csapatbuszra.'shutterisland írta:26x-os szorzó volt a döntetlenre...![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 21., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 21., csütörtök 13:40
Egy meccs,amit le kellett játszani.Inkább kellemetlenség,mint sportesemèny...így jellemezte az uruguayi sajtómost nézem, hogy uruguay egy 0-0-t hozott le otthon a jordánokkal, miután idegenben egy laza ötöst gurítottak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 21., csütörtök 13:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 21., csütörtök 13:02
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 21., csütörtök 12:58
szerintem meg akkor lehet esélyük alkotni, ha az ilyen nani félék is felnőnek a vébéhez.Én esélyesnek tartom ezt a Portguál csapatot, ha Ronaldot kitudják úgy szolgálni
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 21., csütörtök 12:37
Én Brazil,Spanyol,Argentin és Olasz.Igen a németeket nem várom a 4-be...hacsak nem lesznek szerencsések.Ez csak egyfajta megérzés,mert azért jó csapat.Az olaszokat meg azért,mert ezek mindig elvergődnek idáig valahogy.Valamint Prandellit tartom a legjobb edzőnek a VB felhozatalból...Én Portugal, Brazil, Német, Spanyol 4-est várok a végére.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 21., csütörtök 12:09
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 21., csütörtök 11:43
Spanyolország:Iker Casillas,S.Ramos,Arbeloa, X.Alonso, de előfordulhat hogy beválogatja Lopezt,Carvajalt meg Iscot is.(bár erre nincs nagy garancia)A legjobb az lenne, ha az összes játékosunk idő előtt kiesne a fenébe. A "franciák" is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 21., csütörtök 10:30
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2013. november 21., csütörtök 8:23
Már spanyol állampolgár nem tudtátok?h3x0r írta:Miert? Ido kozben atigazol a nemetekhez?hehe írta:megnyugodhatsz, csak marcelo fog a torna végéig játszani.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem