Már amikor taknyosra szopatták, én úgy emlékszem, hogy most éppen a City nyerte a BL-t. Tavaly nyerte spanyol, előtte megint egy angol. Előtte német. Hopp előtte megint egy angol. Nem állt meg az idő 2015-ben. Hiába írok játékosokat, itt már leírta a kollega is fentebb, hogy Jesus, Firmino, Martinelli féle játékosok szóba sem jöhetnek. De ha már itt tartunk, én is megvárom a fene nagy virtuóz brazil játékosokat a többi ligából. Mind a 10 nevet. Az véletlenül se zavarjon meg senkit, hogy az egész fociban kikopóban vannak ezek a klasszikus egyéniségek. Úgy beszéltek, mintha a brazil válogatottban Ronaldinho, Adriano, Rivaldo, Ronaldo, Romario, Kaká féle alakok rohangálnának. Írta shutter, hogy nem rémlik neki a közelmúltból senki a PL-ből. Miért rémlene, mikor volt hogy Fred meg Jo volt a brazil válogatott két csatára... És továbbra is tartom, hogy nem igazán agyatlan rohangálás van a PL-ben, van egy-két régivágású edző, mint Moyes vagy Hodgson, amúgy a többség újhullámos, modern edző, rengeteg külföldi, abból is a krém.Realista24 írta:Egy, az hogy all a jatek, vagy daralnak agyatlanul, nem tükrözi a jatekosok minoseget, sokkal inkabb a fizikalis kulonbsegeket.alexoxladjackoxi írta:
Nem tudom ki számít tipik angol focistának, nálam az még a 90-es éveket jelentette, amikor tényleg alig voltak külföldiek a PL-ben, aztán hirtelen csak meg tudott élni egy Bergkamp, Cantona vagy Zola... Classic angol foci a rúgd előre is fuss, meg a favágás. Ne ehhez annyit fűznék hozzá, hogy messze-messze a La Liga lett a legpokrócabb bajnokság az elmúlt években, amit alátámaszt az is, hogy a spanyoloknál áll a játék a legtöbbet. A közép - és kiscsapatok stílusa a La Ligában a bunkerezés, rugdalózás meg a szinészkedés. Aki meg más vonalat képvisel mondjuk edző, azt szépen kiemelik onnan, lásd Iraola. Játékosokat felesleges írni, mert itt a többség szerint mindenki középszer. A legjobb edzők a PL-ben vannak, és ez határozza meg egy liga stílusát, nem pedig a játékosok.
A masik, hogy a spanyol csapatok meg taknyosra szopattak Europa szerte az angol csapatokat...ha mar az edzoket is felhoztad.
Szoval, tovabbra is varom a jatekosokat.
Hehe, igen 20 éve ők voltak a legjobb edzők, vagy a legjobbak közül kettő.