Annyira kiszamithato vagy, hogy hihetetlen. Arsenaloskent a City BL gyozelmevel takaroznialexoxladjackoxi írta:Már amikor taknyosra szopatták, én úgy emlékszem, hogy most éppen a City nyerte a BL-t. Tavaly nyerte spanyol, előtte megint egy angol. Előtte német. Hopp előtte megint egy angol. Nem állt meg az idő 2015-ben. Hiába írok játékosokat, itt már leírta a kollega is fentebb, hogy Jesus, Firmino, Martinelli féle játékosok szóba sem jöhetnek. De ha már itt tartunk, én is megvárom a fene nagy virtuóz brazil játékosokat a többi ligából. Mind a 10 nevet. Az véletlenül se zavarjon meg senkit, hogy az egész fociban kikopóban vannak ezek a klasszikus egyéniségek. Úgy beszéltek, mintha a brazil válogatottban Ronaldinho, Adriano, Rivaldo, Ronaldo, Romario, Kaká féle alakok rohangálnának. Írta shutter, hogy nem rémlik neki a közelmúltból senki a PL-ből. Miért rémlene, mikor volt hogy Fred meg Jo volt a brazil válogatott két csatára... És továbbra is tartom, hogy nem igazán agyatlan rohangálás van a PL-ben, van egy-két régivágású edző, mint Moyes vagy Hodgson, amúgy a többség újhullámos, modern edző, rengeteg külföldi, abból is a krém.Realista24 írta:
Egy, az hogy all a jatek, vagy daralnak agyatlanul, nem tükrözi a jatekosok minoseget, sokkal inkabb a fizikalis kulonbsegeket.
A masik, hogy a spanyol csapatok meg taknyosra szopattak Europa szerte az angol csapatokat...ha mar az edzoket is felhoztad.
Szoval, tovabbra is varom a jatekosokat.
Hehe, igen 20 éve ők voltak a legjobb edzők, vagy a legjobbak közül kettő.

Hala az egnek, hogy 1,3milliard euro utan vegre sikerult tuljutniuk a kioregedett Realon. Bravo

Itt ki is szalltam. Tipik angol focinal csak a tipik angol drukker a rosszabb.