köszönöm.Játékosokat felesleges írni, mert itt a többség szerint mindenki középszer.
igen, mi nem a PL szinthez vagyunk szokva, ez tény

az. mint murinnyó meg wenger plA legjobb edzők a PL-ben vannak

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 25., kedd 13:13
köszönöm.Játékosokat felesleges írni, mert itt a többség szerint mindenki középszer.
az. mint murinnyó meg wenger plA legjobb edzők a PL-ben vannak
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. július 25., kedd 13:11
Nem tudom ki számít tipik angol focistának, nálam az még a 90-es éveket jelentette, amikor tényleg alig voltak külföldiek a PL-ben, aztán hirtelen csak meg tudott élni egy Bergkamp, Cantona vagy Zola... Classic angol foci a rúgd előre is fuss, meg a favágás. Ne ehhez annyit fűznék hozzá, hogy messze-messze a La Liga lett a legpokrócabb bajnokság az elmúlt években, amit alátámaszt az is, hogy a spanyoloknál áll a játék a legtöbbet. A közép - és kiscsapatok stílusa a La Ligában a bunkerezés, rugdalózás meg a szinészkedés. Aki meg más vonalat képvisel mondjuk edző, azt szépen kiemelik onnan, lásd Iraola. Játékosokat felesleges írni, mert itt a többség szerint mindenki középszer. A legjobb edzők a PL-ben vannak, és ez határozza meg egy liga stílusát, nem pedig a játékosok.Realista24 írta:Alapjaba veve szerintem nem kapufa.alexoxladjackoxi írta:
Ez így még nagyobb kapufa.
Erö, lendület es esznelkuli focit tolnak az angolok. Van egy-ket jatekos, aki technikailag a tobbi felett van, de aztan ezzel nem tud mit kezdeni, mert a közeg nem teszi lehetove.
De johet 10-20 jatekos, aki nem a tipik angol focit tolja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 25., kedd 13:01
Alapjaba veve szerintem nem kapufa.alexoxladjackoxi írta:Ez így még nagyobb kapufa.Realista24 írta:
Nem azt irta, hogy az angolok a favagok, hanem, hogy aki a PL-ben jatszik.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. július 25., kedd 12:56
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. július 25., kedd 12:52
Ez így még nagyobb kapufa.Realista24 írta:Nem azt irta, hogy az angolok a favagok, hanem, hogy aki a PL-ben jatszik.alexoxladjackoxi írta:
Jah bocsi, én hehére gondoltam, amikor jött ezzel az elcsépelt favágós szöveggel. Amúgy alapból kikoptak a "virtuózok". Kb. maradt Neymar és Vinicius, de Neymar igazából semmivel nem tett le többet az asztalra, amióta elment Párizsba, mint Firmino vagy akár Jesus. Baszhatja a virtuózitását, ha egy link tróger, aki ráadásul fél szezonokat sérült. A PL-es tufázás meg favágózás meg azért nem helytálló, mert full nemzetközi az egész liga. Csak egy példát hozok fel, Arsenalban tavaly az alapvédelmet, egy angol, egy francia, egy brazil és egy ukrán alkotta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 25., kedd 12:51
Nem azt irta, hogy az angolok a favagok, hanem, hogy aki a PL-ben jatszik.alexoxladjackoxi írta:Jah bocsi, én hehére gondoltam, amikor jött ezzel az elcsépelt favágós szöveggel. Amúgy alapból kikoptak a "virtuózok". Kb. maradt Neymar és Vinicius, de Neymar igazából semmivel nem tett le többet az asztalra, amióta elment Párizsba, mint Firmino vagy akár Jesus. Baszhatja a virtuózitását, ha egy link tróger, aki ráadásul fél szezonokat sérült. A PL-es tufázás meg favágózás meg azért nem helytálló, mert full nemzetközi az egész liga. Csak egy példát hozok fel, Arsenalban tavaly az alapvédelmet, egy angol, egy francia, egy brazil és egy ukrán alkotta.'shutterisland írta: kicsoda ? en ?
en a dribblizo brazilokrol es a PL osszefuggeserol beszeltem a videon lathato srac okan.
persze, hogy voltak alacsony sulypontu, kreativ, kombinativ jatekosok a pl-ben, mint mondjuk silva, de tipik brazil iskolat nem igen latsz feltunni, ha igen, nagyon idoszakosan.
oscarra nem igazan emlekszem az igazat megvallva csak arra, hogy hehe szetsavazta.![]()
magyarazhato azzal, hogy a kultura, nyelv, es egyeb ilyen korulmenyek miatt az igazan brazilos jatekstilusu, magasabb polcos brazilok mas ligakat valasztanak.
jo lenne latni egy virtuoz brazilt, aki zsigerbol forgatja a tufa angolokat, de biztosan nem ez a legoptimalisabb kozeg.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. július 25., kedd 12:48
Jah bocsi, én hehére gondoltam, amikor jött ezzel az elcsépelt favágós szöveggel. Amúgy alapból kikoptak a "virtuózok". Kb. maradt Neymar és Vinicius, de Neymar igazából semmivel nem tett le többet az asztalra, amióta elment Párizsba, mint Firmino vagy akár Jesus. Baszhatja a virtuózitását, ha egy link tróger, aki ráadásul fél szezonokat sérült. A PL-es tufázás meg favágózás meg azért nem helytálló, mert full nemzetközi az egész liga. Csak egy példát hozok fel, Arsenalban tavaly az alapvédelmet, egy angol, egy francia, egy brazil és egy ukrán alkotta.'shutterisland írta: kicsoda ? en ?
en a dribblizo brazilokrol es a PL osszefuggeserol beszeltem a videon lathato srac okan.
persze, hogy voltak alacsony sulypontu, kreativ, kombinativ jatekosok a pl-ben, mint mondjuk silva, de tipik brazil iskolat nem igen latsz feltunni, ha igen, nagyon idoszakosan.
oscarra nem igazan emlekszem az igazat megvallva csak arra, hogy hehe szetsavazta.![]()
magyarazhato azzal, hogy a kultura, nyelv, es egyeb ilyen korulmenyek miatt az igazan brazilos jatekstilusu, magasabb polcos brazilok mas ligakat valasztanak.
jo lenne latni egy virtuoz brazilt, aki zsigerbol forgatja a tufa angolokat, de biztosan nem ez a legoptimalisabb kozeg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 25., kedd 12:36
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. július 25., kedd 12:34
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. július 25., kedd 10:58
Szerintem csak szimplán nem vett új naptárt 30 éve, és azt hiszi a 90-es években vagyunk.kierkegaard írta:David Silvat se rakta fel senki a reklamtablara miután butította az egész pl mezőnyt. Aztán ott volt anno Oscar akiről szintén azt mondták, hogy a gebe testével ketté törik majd a nagy plben. Aztán az első szezonja szerintem egész korrekt volt és nem igazán nyomták el.'shutterisland írta:
ha labdat veszit ketszer vagy valamelyik felkeni a reklamtablara, kovetkezo meccsen mar betesznek helyette egy ketbites sprintert.[/color]
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. július 25., kedd 9:36
David Silvat se rakta fel senki a reklamtablara miután butította az egész pl mezőnyt. Aztán ott volt anno Oscar akiről szintén azt mondták, hogy a gebe testével ketté törik majd a nagy plben. Aztán az első szezonja szerintem egész korrekt volt és nem igazán nyomták el.'shutterisland írta:
ha labdat veszit ketszer vagy valamelyik felkeni a reklamtablara, kovetkezo meccsen mar betesznek helyette egy ketbites sprintert.[/color]
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 25., kedd 8:04
rendes brazil nem megy a pl-be az ostoba favágók közé, mert beszopatja őket 2-3-szor, aztán jön a rúni vagy megájr féle kasza meg a karrierende'shutterisland írta: egyebkent ki volt az utolso, ugy igazan odaszabo es butito, tamado pozicioju brazil a PL-ben ?
akik eszembe jutnak elso blikkre a kozelmultbol, mint firmino, jesus, martinelli, moura, anthony, raphina, richarlison..hat egyikre sem tudnam ezt rasutni.
a pool-os coutinho talan, de neki is inkabb csak idoszakosan sikerult ez, korabbrol talan meg robinhorol es willianrol vannak emlekfoszlanyaim, hogy technikailag vagy kreativitasban legalabb odacsaptak az angoloknak, meg ha nem is annyira konzisztensen.
de osszessegeben kimondhato szerintem, hogy az ilyen jogas, kombinativ, ugyeske braziloknak, mint a videon a srac, nem biztos hogy a PL a legoptimalisabb.
ha labdat veszit ketszer vagy valamelyik felkeni a reklamtablara, kovetkezo meccsen mar betesznek helyette egy ketbites sprintert.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 25., kedd 7:55
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. július 24., hétfő 23:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 24., hétfő 22:12
az.realmadrid95 írta:hehetheoriginal írta: azer a két brazil gyerek elég biztató a cselsziben, elég ütős csapat lehet 1-2 éven belül.
Andrey Santos? O az egyik legnagyobb brazil tehetseg. Utanpotlas vbn o volt a csk is, de a kepessegeihez kepest nagyon rossz poszton jatszik szerintem. Allandoan 6 osnak rakjak be, pedig vedekezni, utkozni nem tud, a gyorsasaga alapjan elorebb kellene szerintem huzodnia, mert egy ket embert meg tud verni konnyeden. Persze csak szvsz ez, de elpazarolja a tehetseget ott.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 24., hétfő 22:02
hehetheoriginal írta: azer a két brazil gyerek elég biztató a cselsziben, elég ütős csapat lehet 1-2 éven belül.
HozzászólásSzerző: swormer » 2023. július 24., hétfő 21:46
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. július 24., hétfő 21:40
Mudryk golja nicolas jacksonnal kenyszeritobe is eleg szepre sikerult, gondolom azt is lattad.hehetheoriginal írta: azer a két brazil gyerek elég biztató a cselsziben, elég ütős csapat lehet 1-2 éven belül.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 24., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. július 24., hétfő 20:52
Epp ez a problema.Yazid írta:Ez mi volt? Hehe én nagyon csipázlak, de ilyen foca előfordul minden csapatnál szökőévente 1x legalabbhehetheoriginal írta: 1:28-tól futball van.![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem