az.realmadrid95 írta:hehetheoriginal írta: azer a két brazil gyerek elég biztató a cselsziben, elég ütős csapat lehet 1-2 éven belül.
Andrey Santos? O az egyik legnagyobb brazil tehetseg. Utanpotlas vbn o volt a csk is, de a kepessegeihez kepest nagyon rossz poszton jatszik szerintem. Allandoan 6 osnak rakjak be, pedig vedekezni, utkozni nem tud, a gyorsasaga alapjan elorebb kellene szerintem huzodnia, mert egy ket embert meg tud verni konnyeden. Persze csak szvsz ez, de elpazarolja a tehetseget ott.
amit megszerettem a 90-es évek brazil fociban - azon túl hogy a valaha volt legjobb generáció a legjobb focival -, hogy előre és vissza játszik, nem pedig betanult sablon alibi xavi oldalpassz módra, én ezt a focit szeretem, ez a látványos, előre felpassz akár kp-ra, akár a csatárnak, aki rálép megtartja, vagy egyből teszi vissza a beinduló(k)nak, és indul a bugi, gyors egyérintők, balra jobbra letenni vagy lefordulni, ez akár 2 csatáros játékkal (ronaldo-romario pl), ez a gyerek ezt zsigerből tudja, brazilok játszanak csak igy kb, mindenki más az uefa tankönyvből meg a mezeygyuribácsitól szerencsétlenkednek