kösziköszi, meg is van a program munka helyettdortev írta:Tessék.hehetheoriginal írta:
valaki durrantson mar egy linket, ahol letoltheto a teljes meccs, az oldal, ahonnan garazdalkodni szoktam megszunt.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 27., csütörtök 8:51
kösziköszi, meg is van a program munka helyettdortev írta:Tessék.hehetheoriginal írta:
valaki durrantson mar egy linket, ahol letoltheto a teljes meccs, az oldal, ahonnan garazdalkodni szoktam megszunt.
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. július 27., csütörtök 8:42
Nekem a kép nem indul el.dortev írta:Tessék.hehetheoriginal írta:
HozzászólásSzerző: dortev » 2023. július 27., csütörtök 8:36
Tessék.hehetheoriginal írta:valaki durrantson mar egy linket, ahol letoltheto a teljes meccs, az oldal, ahonnan garazdalkodni szoktam megszunt.Realista24 írta: Tchurol csupa jót olvasok a meccs után.
De mit sem ér Madridom ítélet nélkül.
Szóval jöhet aki látta.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 27., csütörtök 8:31
carlo fel is bassza majd 9esbeNem is tudom mikor volt utoljara ilyen igazi tamadokozeppalyasunk aki a kapu elott is eletveszelyes es ezerrel tamadja.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 27., csütörtök 8:29
valaki durrantson mar egy linket, ahol letoltheto a teljes meccs, az oldal, ahonnan garazdalkodni szoktam megszunt.Realista24 írta: Tchurol csupa jót olvasok a meccs után.
De mit sem ér Madridom ítélet nélkül.
Szóval jöhet aki látta.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. július 27., csütörtök 8:26
Nem is tudom mikor volt utoljara ilyen igazi tamadokozeppalyasunk aki a kapu elott is eletveszelyes es ezerrel tamadja. Fizikum, esz, karakter, hozzaallas, minden megvan ennel a gyereknel. Remeljuk a serulesek nem fogjak hatraltatni. Ha elkerulik a serulesek akkor varok legalabb 15 golt tole.ELSiete írta:Engem is elkápráztat. Nem egy tipik angol... Idejott és barmit megadna, hogy a csapathoz alkalmazkodjon, magába szívja a kultúrát. Jateka felüdülés. Az a gól is... Micsoda labda átvétel és micsoda emelés. Nagyon komoly fogásnak érzem.tubatibi írta: Volt már angol, aki ilyen könnyen és gyorsan adaptálódott?
Élmény nézni Jude játékát, a gólja meg pazar volt.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. július 27., csütörtök 7:46
Engem is elkápráztat. Nem egy tipik angol... Idejott és barmit megadna, hogy a csapathoz alkalmazkodjon, magába szívja a kultúrát. Jateka felüdülés. Az a gól is... Micsoda labda átvétel és micsoda emelés. Nagyon komoly fogásnak érzem.tubatibi írta: Volt már angol, aki ilyen könnyen és gyorsan adaptálódott?
Élmény nézni Jude játékát, a gólja meg pazar volt.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 27., csütörtök 7:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 27., csütörtök 7:34
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 25., kedd 10:43
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 25., kedd 10:01
'Csatárba kezdte anno, aztán a milanban egyre többször került ki balra -gyors gyerek tényleg, megél ott is-, de jobbra ritkán/inkább sose szokott átkeveredni, egyszer már írtam, hogy ha semmi nagy név nem elérhető, végső esetben meg lehetne próbálni. Szélre már biztos nem jön ember, szvsz középen lyukas a támadó részleg, de ott nagyon.Pad'em írta: Elég ha a kpról odafigyel és besegít Carvajalnak. Miután elsőre 2 mp alatt labdával 5 métert vert Danira Leao onnantól ki is zárt rá Fede, úgy már persze annyira nem ment a portugálnak. Amúgy kár, hogy Leao is balszélső, brutál milyen gyors azzal a termettel, őt nem lehet csak úgy arrébb rakni, fasza lenne a jobbunkra![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. július 24., hétfő 23:18
ez egyértelműPad'em írta: Ugyanazok a problémák persze mint eddig, ilyen diamonddal meg pláne szembetűnő volt az első félidőben: Mendy, LV. Siralmas mindkettő de főleg a betonunk. Konkrétan annyi a támadás ha hozzákerül, hátul meg folyamat veszély ha beleér úgy pattintja az ellenfélhez a labdát mintha muszáj lenne. Eladnám, pedig szerettem. LV szintén, birom de nagyon kiscsapat szint még csereként is.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 24., hétfő 23:15
Elég ha a kpról odafigyel és besegít Carvajalnak. Miután elsőre 2 mp alatt labdával 5 métert vert Danira Leao onnantól ki is zárt rá Fede, úgy már persze annyira nem ment a portugálnak. Amúgy kár, hogy Leao is balszélső, brutál milyen gyors azzal a termettel, őt nem lehet csak úgy arrébb rakni, fasza lenne a jobbunkraraul 4 ever írta:Szóval azt mondod, hátra kell rakni Fede-t jh-be, mert amúgy is tele a kp és ő az egyetlen, akit egyszerre: nem fut le öreganyám és nem cselez ki egy tehetségesebb hatodikos?Pad'em írta: *A Leao - Carvajal futóverseny bazmeg nagyon kínos voltCsóri Dani, mint Bolt vmi sánta ellen.
Modric gólpassza Vininek, fapfap. Strandról beesve 38 evesen. Fede második gólja is adta.*![]()
![]()
Én csak a yt összefoglalót néztem meg, de arra a Modric gólpasszra felszisszentem.. Az nagy passz volt.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 24., hétfő 23:06
Szóval azt mondod, hátra kell rakni Fede-t jh-be, mert amúgy is tele a kp és ő az egyetlen, akit egyszerre: nem fut le öreganyám és nem cselez ki egy tehetségesebb hatodikos?Pad'em írta: *A Leao - Carvajal futóverseny bazmeg nagyon kínos voltCsóri Dani, mint Bolt vmi sánta ellen.
Modric gólpassza Vininek, fapfap. Strandról beesve 38 evesen. Fede második gólja is adta.*
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 24., hétfő 22:36
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. július 24., hétfő 14:29
köszkösz, mivel nem erősségünk a jó rajt, a 3 idegenbeli meccsnek nem örülünk vincent.pejtsikb írta:Bernabeu felujitasa miatt.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. július 24., hétfő 11:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 24., hétfő 10:54
Errol azert megkerdeznem a Barcasokat is.ANDS írta:A bl tavasszal dől el.CS0ki írta: Akkor mondhatjuk, hogy elkezdodott a szezon, szóval :szerintem már el is vesztettük a bajnokságot, blbol gyakorlatilag már kiesnunk... Vagy még korai kijelenteni?![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 24., hétfő 10:50
olyan hamar meg ugysem szalltunk ki bajnoksagboldzsi91 írta: 3 idegenbeli meccsel kezdünk. Ha ott pontot vesztünk akkor vége.
HozzászólásSzerző: pejtsikb » 2023. július 24., hétfő 10:49
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem