Az elsőben is a legveszélyesebb volt Fede, volt két nagy lökete, tavaszhoz képest felüdülés volt nézni, bravó.
Fran gyors volt mint a villám, mindenhol ott termett, őt is felüdülés volt nézni az első félidei Mendyhez képest, egy teljes hónapra elegendőt vigyorgott, nagyon össze kell kapnia magát, mert ketten vannak a posztra, szükség lesz rá is, ha pedig szokás szerint megy a betegszobába, akkor Camavinga még mindig ott van, bárcsak a jobb oldalon ilyen kellemes lenne a válogatni való.
Brahim is biztató volt így elsőre, kihajtotta magát eléggé, Gülert megnézném ugyanígy az elsőben a következő meccsen, ha Pintus hagyja lélegezni addig.
Bellingham minden mozdulatán látszott, hogy felső polcos, nagyon jó helye lesz itt nálunk azt hiszem.
Lunin és Valverde nyomták végig, Vini gólja előtt éppen nagyot védett az ukrán Giroud fejesénél, az ha beakad, akkor lehet behúzzák valahogy, de ők se hitték volna el szerintem.
Leao volt az egyetlen biztató a Milanból szerintem, meg a kis srác, aki a bombagólt lőtte, szépen megismertette magát.
Ejj, itt válaszoltam már az eddig írtakra, nem az Értékeld a meccset topikban, sorry.