OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: OFF

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. július 22., szombat 19:57

'shutterisland írta: nem tudom, volt e tema, de mit gondoltok az AI-rol, mint veszelyforrasrol a tarsadalomra ?

tok laikus vagyok a temaban de amilyen AI altal generalt kepeket, scam videokat latni itt ott vagy zene covereket latni yt-n, meg a tarsadalom kevesbe naiv resze is siman megvezetheto veluk, hat meg a laposfoldhivo meg a blikk kommentszekcio reteg..
https://youtu.be/Ra3fv8gl6NE
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2023. július 22., szombat 19:50

hehetheoriginal írta: Amit musk csinalt a lol vagy mittudomen melyik rts-sel, hogy tanulas utan verhetetlenne valt az ai, na az mas szint, mas tema.
Az is ugyan ugy mukodik, hogy megtanulja a top emberi jatekosok strategiajat es azt alkalmazza egy adott helyzetben.

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: dortev » 2023. július 22., szombat 18:12

hehetheoriginal írta:
Nem jelent veszelyt. Az AI egy eszkoz, ami nem kepes onallo dontesket hozni, es gondoaltokat megfogalmazni. Minden amit letrehoz, osszeolloz adatbazisokbol.
akkor ez nem AI, tévesen magyaraznak rola az egesz vilagon.
Amit musk csinalt a lol vagy mittudomen melyik rts-sel, hogy tanulas utan verhetetlenne valt az ai, na az mas szint, mas tema. Gondolom kis utanajaras utan meg lehet talalni azokat az iparagakat es projekteket, ahol valoban mesterseges intelliganciaval foglalkoznak, de ez a chatgpt es tarsai, na eleg gyerekcipo es alap, egy kb tovabbfejlesztett google kereso, de semmi tobb...
Az AGI-re gondolsz, ami egyelőre nem létezik, lehet hogy nem is fog. A ChatGPT viszont GAI, meg az összes nyelvi és text-to-image modell is. GAI esetén alapvetően azt szokás az intelligencia alatt érteni, hogy képesek tanulásra, mely alapján képesek új tartalmak előállítására és azt képesek "értelmes" módon tenni, már amikor, a text-to-image modelleknek például valamiért nagy gyengéje az emberi kéz.
Sokan valóban csak az AGI-t tekintik valódi AI-nak, de egyrészt az emberek éhesek a scifis parasztvakításra, másrészt jobban hangzik egy termék esetén az AI jelző.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2023. július 22., szombat 17:24

Yazid írta: Kölnben mik ezek a cannabis üzletek? :lol:
Németország szerte rengeteg ilyen van.
Tea, sör, csoki , liszt , stb kapható.

Nyugodtan vegyed nem fognak a rendőrök lekapcsolni.
Én is veszek teát meg lisztet :)

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. július 22., szombat 16:41

Kölnben mik ezek a cannabis üzletek? :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 22., szombat 15:58

Nem jelent veszelyt. Az AI egy eszkoz, ami nem kepes onallo dontesket hozni, es gondoaltokat megfogalmazni. Minden amit letrehoz, osszeolloz adatbazisokbol.
akkor ez nem AI, tévesen magyaraznak rola az egesz vilagon.
Amit musk csinalt a lol vagy mittudomen melyik rts-sel, hogy tanulas utan verhetetlenne valt az ai, na az mas szint, mas tema. Gondolom kis utanajaras utan meg lehet talalni azokat az iparagakat es projekteket, ahol valoban mesterseges intelliganciaval foglalkoznak, de ez a chatgpt es tarsai, na eleg gyerekcipo es alap, egy kb tovabbfejlesztett google kereso, de semmi tobb...
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. július 22., szombat 15:21

h3x0r írta: Amugy erdekesseg, hogy a mostani irok es szineszek sztrajkjanak is egyik pontjaban szerepel az AI hasznalatanak szabalyozasa.
Irjanak jobbat eloszor, mint ez a szar. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. július 22., szombat 15:20

Amugy erdekesseg, hogy a mostani irok es szineszek sztrajkjanak is egyik pontjaban szerepel az AI hasznalatanak szabalyozasa.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 22., szombat 15:02

Elég veszélyes hogy olyan fertőt rajzol mint a profilképed :)

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. július 22., szombat 14:45

'shutterisland írta: nem tudom, volt e tema, de mit gondoltok az AI-rol, mint veszelyforrasrol a tarsadalomra ?

tok laikus vagyok a temaban de amilyen AI altal generalt kepeket, scam videokat latni itt ott vagy zene covereket latni yt-n, meg a tarsadalom kevesbe naiv resze is siman megvezetheto veluk, hat meg a laposfoldhivo meg a blikk kommentszekcio reteg..
Nem jelent veszelyt. Az AI egy eszkoz, ami nem kepes onallo dontesket hozni, es gondoaltokat megfogalmazni. Minden amit letrehoz, osszeolloz adatbazisokbol. Lehet jol hasznalni, gyorsitja a munkakat, egyes munakkat ki is fog valtani. Majd letrejonnek uj munkak emiatt.
Semmivel sem veszelyesebb mint a regi bejaratott dolgok, hazudozas a mediaban, szobeszedben. Amivel ugyanugy megvezetheto a tarsadalom egy resze: "bemondta a tv, a radio, irtak az ujsagban". Ugyanez az AI altal generalt cucc is.
Zanzasitva kb ennyi. Mindenki, aki azt mondja veszelyes, a sajat erdekeben teszi. Peldaul az osfasz Musk is, telekurtoli, hogy veszelyes, de neki pont van ilyen cege. Gondolom az lesz a jo, nem veszelyes AI de a tobbi tuti szar.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. július 22., szombat 14:18

nem tudom, volt e tema, de mit gondoltok az AI-rol, mint veszelyforrasrol a tarsadalomra ?

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 22., szombat 12:50

M1Ö írta:
Epitoiparral es kartevomentesitessel foglalkozom, szoval azt javaslom, hogy hivj ki egy ragcsaloirtot, aki berak a lyukba par extrudalt patkanyirtoszert es 1 oran belul megteszi a hatasat. Szaga sem lesz, mivel gyomorverzes miatt elkezdenek kiszaladni a lyukbol. Ez a leheto legegyszerubb modja. Csemperagasztot siman atkaparjak, kartont meg megbontani, ujra profilozni, ujra kartonozni, bandazsolni, festeni nem kis melo laikuskent.
[/quote]

Köszi a tippet. A kartonnal nem lesz gond, azt megoldom én. Alapból festő vagyok, csak elment az eszem és inkább őstermelő lettem. :kalapos: A rágcsálóval van bajom csak, hogy rohadjon meg... :lol:
[/quote]

Sok sikert a kartevomentesiteshez! 😁

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. július 22., szombat 7:00

[/quote]Epitoiparral es kartevomentesitessel foglalkozom, szoval azt javaslom, hogy hivj ki egy ragcsaloirtot, aki berak a lyukba par extrudalt patkanyirtoszert es 1 oran belul megteszi a hatasat. Szaga sem lesz, mivel gyomorverzes miatt elkezdenek kiszaladni a lyukbol. Ez a leheto legegyszerubb modja. Csemperagasztot siman atkaparjak, kartont meg megbontani, ujra profilozni, ujra kartonozni, bandazsolni, festeni nem kis melo laikuskent.
[/quote]

Köszi a tippet. A kartonnal nem lesz gond, azt megoldom én. Alapból festő vagyok, csak elment az eszem és inkább őstermelő lettem. :kalapos: A rágcsálóval van bajom csak, hogy rohadjon meg... :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 21., péntek 22:19

kierkegaard írta: miután a hirens boot le van töltve (egy iso fájl), felteszed a gépre pl a rufusz nevű alkalmazást. Bedugsz a gépbe egy pendriveot, megnyitod a rufuszt és 2-3 kattintással bootolható pendriveot csinálsz azáltal hogy a kijelőlt isot rápakolja a pendriveodra.

Gépet újrainditod, nyomogatod a boot menűt ami ált az f12. Kiválasztod az pendriveot-t, hogy arról bootoljon be, aztán el is indul szép lassan.
:salute: :agree:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. július 21., péntek 21:17

miután a hirens boot le van töltve (egy iso fájl), felteszed a gépre pl a rufusz nevű alkalmazást. Bedugsz a gépbe egy pendriveot, megnyitod a rufuszt és 2-3 kattintással bootolható pendriveot csinálsz azáltal hogy a kijelőlt isot rápakolja a pendriveodra.

Gépet újrainditod, nyomogatod a boot menűt ami ált az f12. Kiválasztod az pendriveot-t, hogy arról bootoljon be, aztán el is indul szép lassan.

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 21., péntek 20:19

kierkegaard írta: Igen. Hirens bootot letoltod, abbol csinalsz egy bootolhato pendriveot.
Betolt a hirens ami ugy nez ki mint egy op rendszer tele kulonbozo szoftverekkel. Lesz rajta olyan amivel megtudod valtoztatni a jelszot. Legyen pl a sima rendszergazda. Aztan gepet ujrainditod es belepsz.

Gutihaz kulso rackes megoldasa is jo. Ha esetleg van sata kabeled akkor +1 winyokent berakhatod egy masik gepbe.
Koszi nektek. Ez a megoldas tetszik.
Siman letoltom,aha,utana mi a tokomet csinaljak? :lol:
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. július 21., péntek 20:11

Igen. Hirens bootot letoltod, abbol csinalsz egy bootolhato pendriveot.
Betolt a hirens ami ugy nez ki mint egy op rendszer tele kulonbozo szoftverekkel. Lesz rajta olyan amivel megtudod valtoztatni a jelszot. Legyen pl a sima rendszergazda. Aztan gepet ujrainditod es belepsz.

Gutihaz kulso rackes megoldasa is jo. Ha esetleg van sata kabeled akkor +1 winyokent berakhatod egy masik gepbe.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 21., péntek 20:09

miro. írta: Sracok,100 eves laptopomrol a tesomnak kene valami.
Windows belepo jelszavat tudom,viszont nem akar beengedni,mivel offline van a gep.
Csatlakozom a bejelentkezo oldalon a netre,fekialtojellel kiirja hogy nincs internet ( nem ertem ) es nem enged be.
Allandoan kiirja,hogy offline vagyok es lepjek be a korabban megadott jelszoval. Elfelejtett jelszo nem megy,szinten az offline szar miatt.

Van valami mas lehetosegem ?
kulso rackbe tedd be a winyot es masold at onnan
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 21., péntek 19:39

Sracok,100 eves laptopomrol a tesomnak kene valami.
Windows belepo jelszavat tudom,viszont nem akar beengedni,mivel offline van a gep.
Csatlakozom a bejelentkezo oldalon a netre,fekialtojellel kiirja hogy nincs internet ( nem ertem ) es nem enged be.
Allandoan kiirja,hogy offline vagyok es lepjek be a korabban megadott jelszoval. Elfelejtett jelszo nem megy,szinten az offline szar miatt.

Van valami mas lehetosegem ?
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. július 21., péntek 18:08

En 11. Keruleti vagyok es nalunk borzalmasan kloros es kemeny a viz. A poharban par hasznalat utan lerakodik ilyen fehèr rèteg. Kb ket hete nem iszok csapvizet es azota nagyon sokat javult az emesztesem.

Majd egyszer szeretnek venni aktivszenes viztisztitot de nagyon zacar, hogy muanyagbol vannak. Oke, tok felesleges felelem mert anelkul is nagy esellyel szep mennyisegben vihetek be mikromuanyagot..de nah

Vissza: