Én nem áldozgatnék semmit, nyerjünk meg mindent. Fontossági sorrend nyilván van, de Real vagyunk, az összes cím kell.
Tjacks írta:
Btw : már várom az oficial topikját ahol mennek a magömlős hsz-ek ugyanazoktól akik tavaly a jó büdös picsába küldték el
Szerintem inkább a többség megkönnyebbülne, hogy vége ennek az évek óta tartó bohózatnak. Magömlés az első góloknál lesz, én erre számítok. Illetve, hogy amikor R24 nyitja a topicot azelötti percben kibassza Remyt, hogy ne köszönthesse. Elég, hogy Hazardot tönkrevágta
Lássuk be ha ide igazol ezen a nyáron akkor egyértelmű lesz amit eddig is sejtettünk, hogy csak a politikai nyomás miatt maradt tavaly. Ha csak a pénz számítana maradna 24ig, lehívná a plusz 1 évét felvenné a világ összes pénzét és utána megint eljátszhatná az egészet.
Persze én is hánytam attól ami tavaly történt, meg nem akartam itt látni soha, de ez a nyár azért árnyalja a sztorit. Feltételezve, hogy tényleg odaér a tictac gőzös Madridba szept 1ig. Ha viszont az egy év lelátót választja a hűségbónuszért meg az itteni beígért aláírás pénzért, na akkor hivatalosan kisk****g marad
Szaudiak dobtak egy rekord bid-et a PSGnek, jóval a Neymar 222M felett.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"