OFF
Re: OFF
Kölnben mik ezek a cannabis üzletek?

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
akkor ez nem AI, tévesen magyaraznak rola az egesz vilagon.Nem jelent veszelyt. Az AI egy eszkoz, ami nem kepes onallo dontesket hozni, es gondoaltokat megfogalmazni. Minden amit letrehoz, osszeolloz adatbazisokbol.
Amit musk csinalt a lol vagy mittudomen melyik rts-sel, hogy tanulas utan verhetetlenne valt az ai, na az mas szint, mas tema. Gondolom kis utanajaras utan meg lehet talalni azokat az iparagakat es projekteket, ahol valoban mesterseges intelliganciaval foglalkoznak, de ez a chatgpt es tarsai, na eleg gyerekcipo es alap, egy kb tovabbfejlesztett google kereso, de semmi tobb...
thereisonly1ronaldo
Irjanak jobbat eloszor, mint ez a szar.h3x0r írta: Amugy erdekesseg, hogy a mostani irok es szineszek sztrajkjanak is egyik pontjaban szerepel az AI hasznalatanak szabalyozasa.

Elég veszélyes hogy olyan fertőt rajzol mint a profilképed

Nem jelent veszelyt. Az AI egy eszkoz, ami nem kepes onallo dontesket hozni, es gondoaltokat megfogalmazni. Minden amit letrehoz, osszeolloz adatbazisokbol. Lehet jol hasznalni, gyorsitja a munkakat, egyes munakkat ki is fog valtani. Majd letrejonnek uj munkak emiatt.'shutterisland írta: nem tudom, volt e tema, de mit gondoltok az AI-rol, mint veszelyforrasrol a tarsadalomra ?
tok laikus vagyok a temaban de amilyen AI altal generalt kepeket, scam videokat latni itt ott vagy zene covereket latni yt-n, meg a tarsadalom kevesbe naiv resze is siman megvezetheto veluk, hat meg a laposfoldhivo meg a blikk kommentszekcio reteg..
Semmivel sem veszelyesebb mint a regi bejaratott dolgok, hazudozas a mediaban, szobeszedben. Amivel ugyanugy megvezetheto a tarsadalom egy resze: "bemondta a tv, a radio, irtak az ujsagban". Ugyanez az AI altal generalt cucc is.
Zanzasitva kb ennyi. Mindenki, aki azt mondja veszelyes, a sajat erdekeben teszi. Peldaul az osfasz Musk is, telekurtoli, hogy veszelyes, de neki pont van ilyen cege. Gondolom az lesz a jo, nem veszelyes AI de a tobbi tuti szar.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, volt e tema, de mit gondoltok az AI-rol, mint veszelyforrasrol a tarsadalomra ?
tok laikus vagyok a temaban de amilyen AI altal generalt kepeket, scam videokat latni itt ott vagy zene covereket latni yt-n, meg a tarsadalom kevesbe naiv resze is siman megvezetheto veluk, hat meg a laposfoldhivo meg a blikk kommentszekcio reteg..
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Epitoiparral es kartevomentesitessel foglalkozom, szoval azt javaslom, hogy hivj ki egy ragcsaloirtot, aki berak a lyukba par extrudalt patkanyirtoszert es 1 oran belul megteszi a hatasat. Szaga sem lesz, mivel gyomorverzes miatt elkezdenek kiszaladni a lyukbol. Ez a leheto legegyszerubb modja. Csemperagasztot siman atkaparjak, kartont meg megbontani, ujra profilozni, ujra kartonozni, bandazsolni, festeni nem kis melo laikuskent.M1Ö írta:
[/quote]
Köszi a tippet. A kartonnal nem lesz gond, azt megoldom én. Alapból festő vagyok, csak elment az eszem és inkább őstermelő lettem.

[/quote]
Sok sikert a kartevomentesiteshez!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
[/quote]Epitoiparral es kartevomentesitessel foglalkozom, szoval azt javaslom, hogy hivj ki egy ragcsaloirtot, aki berak a lyukba par extrudalt patkanyirtoszert es 1 oran belul megteszi a hatasat. Szaga sem lesz, mivel gyomorverzes miatt elkezdenek kiszaladni a lyukbol. Ez a leheto legegyszerubb modja. Csemperagasztot siman atkaparjak, kartont meg megbontani, ujra profilozni, ujra kartonozni, bandazsolni, festeni nem kis melo laikuskent.
[/quote]
Köszi a tippet. A kartonnal nem lesz gond, azt megoldom én. Alapból festő vagyok, csak elment az eszem és inkább őstermelő lettem.
A rágcsálóval van bajom csak, hogy rohadjon meg...
[/quote]

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
kierkegaard írta: miután a hirens boot le van töltve (egy iso fájl), felteszed a gépre pl a rufusz nevű alkalmazást. Bedugsz a gépbe egy pendriveot, megnyitod a rufuszt és 2-3 kattintással bootolható pendriveot csinálsz azáltal hogy a kijelőlt isot rápakolja a pendriveodra.
Gépet újrainditod, nyomogatod a boot menűt ami ált az f12. Kiválasztod az pendriveot-t, hogy arról bootoljon be, aztán el is indul szép lassan.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
miután a hirens boot le van töltve (egy iso fájl), felteszed a gépre pl a rufusz nevű alkalmazást. Bedugsz a gépbe egy pendriveot, megnyitod a rufuszt és 2-3 kattintással bootolható pendriveot csinálsz azáltal hogy a kijelőlt isot rápakolja a pendriveodra.
Gépet újrainditod, nyomogatod a boot menűt ami ált az f12. Kiválasztod az pendriveot-t, hogy arról bootoljon be, aztán el is indul szép lassan.
- miro.
Koszi nektek. Ez a megoldas tetszik.kierkegaard írta: Igen. Hirens bootot letoltod, abbol csinalsz egy bootolhato pendriveot.
Betolt a hirens ami ugy nez ki mint egy op rendszer tele kulonbozo szoftverekkel. Lesz rajta olyan amivel megtudod valtoztatni a jelszot. Legyen pl a sima rendszergazda. Aztan gepet ujrainditod es belepsz.
Gutihaz kulso rackes megoldasa is jo. Ha esetleg van sata kabeled akkor +1 winyokent berakhatod egy masik gepbe.
Siman letoltom,aha,utana mi a tokomet csinaljak?

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
Igen. Hirens bootot letoltod, abbol csinalsz egy bootolhato pendriveot.
Betolt a hirens ami ugy nez ki mint egy op rendszer tele kulonbozo szoftverekkel. Lesz rajta olyan amivel megtudod valtoztatni a jelszot. Legyen pl a sima rendszergazda. Aztan gepet ujrainditod es belepsz.
Gutihaz kulso rackes megoldasa is jo. Ha esetleg van sata kabeled akkor +1 winyokent berakhatod egy masik gepbe.
kulso rackbe tedd be a winyot es masold at onnanmiro. írta: Sracok,100 eves laptopomrol a tesomnak kene valami.
Windows belepo jelszavat tudom,viszont nem akar beengedni,mivel offline van a gep.
Csatlakozom a bejelentkezo oldalon a netre,fekialtojellel kiirja hogy nincs internet ( nem ertem ) es nem enged be.
Allandoan kiirja,hogy offline vagyok es lepjek be a korabban megadott jelszoval. Elfelejtett jelszo nem megy,szinten az offline szar miatt.
Van valami mas lehetosegem ?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- miro.
Sracok,100 eves laptopomrol a tesomnak kene valami.
Windows belepo jelszavat tudom,viszont nem akar beengedni,mivel offline van a gep.
Csatlakozom a bejelentkezo oldalon a netre,fekialtojellel kiirja hogy nincs internet ( nem ertem ) es nem enged be.
Allandoan kiirja,hogy offline vagyok es lepjek be a korabban megadott jelszoval. Elfelejtett jelszo nem megy,szinten az offline szar miatt.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
En 11. Keruleti vagyok es nalunk borzalmasan kloros es kemeny a viz. A poharban par hasznalat utan lerakodik ilyen fehèr rèteg. Kb ket hete nem iszok csapvizet es azota nagyon sokat javult az emesztesem.
Majd egyszer szeretnek venni aktivszenes viztisztitot de nagyon zacar, hogy muanyagbol vannak. Oke, tok felesleges felelem mert anelkul is nagy esellyel szep mennyisegben vihetek be mikromuanyagot..de nah
Majd egyszer szeretnek venni aktivszenes viztisztitot de nagyon zacar, hogy muanyagbol vannak. Oke, tok felesleges felelem mert anelkul is nagy esellyel szep mennyisegben vihetek be mikromuanyagot..de nah
Amúgy nem vagyok expert, de egyszer linkelgetett valaki méréseket (füst talán). Az alapján szerintem Bpen ez jó esélyjel házon belüli probléma, nem a hálózatban szar a víz.
- realmadrid95
gutihaz14 írta: melyik kerület?
tudom nem szamit amugy csak megis
Egy hazunk es egy lakasunk van, ahol ingazni szoktam, meg sajnos nem tudjuk, hogy melyik lesz a ludas. Az egyik 9.keruletben van, a masik a 2.keruletben. Sanszos, hogy inkabb az utobbi lesz(ez a lakas.), mivel a paromnak nem lett baja, o meg a 9.kerben van nonstop.
melyik kerület?
valamelyik univerzumban:

- realmadrid95
Sziasztok! Gondoltam par szoban bepotyogom nektek ide, hatha kis segitseg, annak aki ilyen helyzetbe kerul, mint en. Mint mar irtam, epitoiparban is dolgozom, itt megszokott a 25-40 kgs zsakok pakolasa is egesz nap. Ket harom napja fajlatam picit a hasam a bordam alatt, gondoltam csak megint sikerult megemelnem magam. Ma reggel viszont minden korty utan visszajott es a kis szuro fajdalom atment nagyon elenk szurasba. Persze gyorsan felallitottam a diagnozist, gondoltam, hogy epeko, epegyulladas, vagy vakbellel lehet valami. Hat nem eppen, a vervetel kimutatott egy bakteriumot, amit a csapvizbol szedtem ossze. Mivel nem iszom csapvizet, igy velhetoen fogmosas kozben sikerult bejuttatni a szervezetembe. Budapesten elek… erdemes atvizsgalni nektek is a viz minoseget, mert rengeteg gond megelozheto. Meg persze ez a tortura is, hogy reggel 7 ota vagyok korhazban es meg hatra van igy is 2 vizsgalat.