Elképzeltem, hogy vmi rabszolgatartó besértődött elmebeteg vagyok és arra jutottam, hogy inkább vágnám ki MBappét júl 31-én és egy fityinget se kapjon, mint kicsengetni neki bármennyi "hűségpénzt", hogy aztán meg eligazoljon pár nap múlva. Szerintem ez lenne a legnagyobb arcvesztés nekik.RealMadridFanatic írta:Egyreszt a DC minden hirt lehoz, egymasnak akar teljesen ellentmondoakat is 2 perc kulonbseggel.hehetheoriginal írta: szegeny ember vizzel foz![]()
defensacentral szerint pappe 10 eves 1 mrd os ajanlatot kapott a tevesegglyukturkasztol (legnagyobb szerzodes valaha fodballistanak), ha elfogadja, 34 eves koraig, gyakorlatilag egesz karrierjeben a parizsi koszfeszekben maradhat.
gondolom anya dolgozik kemenyen, ez sztem ennyi volt. what a fkin waste![]()
Masreszt ebben is irtak, hogy Mbappe elutasitotta, mert cimeket szeretne nyerni Madridban.
Arabek sajtojabol tovabbra is az jon, hogy regen kesz az egyezseg es Mbappe iden Real jatekos lesz, csak megy a szinhaz, hogy mindenki a leheto legjobban johessen ki a tortenetbol.
Mondjuk en egyiket sem hiszem el, csak annyit, hogy mindenki ugy matekozik, szivarogtat, hogy az imidzs a leheto legkevesbe seruljon.
Amugy azt is tobbszor olvastam, hogy a husegbonusz elso fele augusztus 1el aktivalodik. Ha igy van, egeszen biztosan megvarjak. Hogy ez azt eredmenyezi-e, hogy meginkabb beragnak arabek es ott tartjak egy evet minden mindegy alapon, vagy pont igyekeznek menteni a penzugyileg meg nagyobb bukot, majd kiderul.

Kommentáld a híreket
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- RealMadridFanatic
Egyreszt a DC minden hirt lehoz, egymasnak akar teljesen ellentmondoakat is 2 perc kulonbseggel.hehetheoriginal írta: szegeny ember vizzel foz![]()
defensacentral szerint pappe 10 eves 1 mrd os ajanlatot kapott a tevesegglyukturkasztol (legnagyobb szerzodes valaha fodballistanak), ha elfogadja, 34 eves koraig, gyakorlatilag egesz karrierjeben a parizsi koszfeszekben maradhat.
gondolom anya dolgozik kemenyen, ez sztem ennyi volt. what a fkin waste![]()
Masreszt ebben is irtak, hogy Mbappe elutasitotta, mert cimeket szeretne nyerni Madridban.
Arabek sajtojabol tovabbra is az jon, hogy regen kesz az egyezseg es Mbappe iden Real jatekos lesz, csak megy a szinhaz, hogy mindenki a leheto legjobban johessen ki a tortenetbol.
Mondjuk en egyiket sem hiszem el, csak annyit, hogy mindenki ugy matekozik, szivarogtat, hogy az imidzs a leheto legkevesbe seruljon.
Amugy azt is tobbszor olvastam, hogy a husegbonusz elso fele augusztus 1el aktivalodik. Ha igy van, egeszen biztosan megvarjak. Hogy ez azt eredmenyezi-e, hogy meginkabb beragnak arabek es ott tartjak egy evet minden mindegy alapon, vagy pont igyekeznek menteni a penzugyileg meg nagyobb bukot, majd kiderul.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
szegeny ember vizzel foz
gondolom anya dolgozik kemenyen, ez sztem ennyi volt. what a fkin waste

gondolom anya dolgozik kemenyen, ez sztem ennyi volt. what a fkin waste

thereisonly1ronaldo
Ennyi volt az uborkaszezon?
Holnap kezd a PSG Japàn túrája.
Na meg:
🎖| Ancelotti used Jude Bellingham as number 9 during the training yesterday.
• Vinicius - Bellingham - Brahim
• Rodrygo - Joselu - Arda Güler

Holnap kezd a PSG Japàn túrája.
Na meg:
• Vinicius - Bellingham - Brahim
• Rodrygo - Joselu - Arda Güler

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
https://www.instagram.com/reel/Cu4hMRoo ... BiNWFlZA==
Rég láttam ilyen fain marketing anyagot a klubtól.
E30 kabrió meg külön piros pont a mai villanyszarok helyett.
Rég láttam ilyen fain marketing anyagot a klubtól.
E30 kabrió meg külön piros pont a mai villanyszarok helyett.

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Sok Castillás tagja a keretnekraul 4 ever írta:Szerintem megint csak etet minketJim írta:
szuper![]()
Fresneda elvileg még mindig nem írt alá sehova..
![]()
, utazó keretnek még tagja sajnos.
Bár lehet átszáll valahol majd sansebastianba.. Istenem de gyenge egy játékos...

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
értem énwZoLee7 írta: Nem fogunk hozni oda egy 3. Embert, igy is van a keretben 2 jhv
csak adná magát, hogy balra jött Fran
jobbra Fresneda
( mindkettő használható saját nevelésbek tünik

aztán melléjük lehetne hozni 1-2 év múlva 1-1 nagyobb nevet akár

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
zsuninnyo írta:A jo oreg Lama mekkora kapus voltMickey írta: Bappe ide vagy oda....
Kva élet, hogy ebből a PSG ből sokkalta jobb csapatot ki lehetett volna hozni, az elején még tetszettek is, utána meg elgurult a gyógyszer...
Bírtam őket, mikor Rothen - Coupet - Sakho - vén MakéléléSessegnon Giuly stb ment, bár annak már sok éve ,vagy 13....
De T. Silva , Kimpembe, Veratti , Marquinhos , Rabiot, DM , meg a támadók...2017 körül is rendben voltak.
Idióták![]()
OFF végeMondjuk az 25-30 eve volt
![]()
Pauleta sem volt rossz játékos.
En meg emlékszem egy Vác - PSG meccsre valamilyen Európai kupában.
Lama a kis sodort fejével
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem megint csak etet minketJim írta:szupertubatibi írta:Total agreement between Alvaro Odriozola and Real Sociedad. @relevo
![]()
![]()

Bár lehet átszáll valahol majd sansebastianba.. Istenem de gyenge egy játékos...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
Balosra mondjuk elférne Vini helyett.hehetheoriginal írta: Hazit nem hozzuk vissza? Meg nincs csapata![]()

A jo oreg Lama mekkora kapus voltMickey írta: Bappe ide vagy oda....
Kva élet, hogy ebből a PSG ből sokkalta jobb csapatot ki lehetett volna hozni, az elején még tetszettek is, utána meg elgurult a gyógyszer...
Bírtam őket, mikor Rothen - Coupet - Sakho - vén MakéléléSessegnon Giuly stb ment, bár annak már sok éve ,vagy 13....
De T. Silva , Kimpembe, Veratti , Marquinhos , Rabiot, DM , meg a támadók...2017 körül is rendben voltak.
Idióták![]()
OFF vége

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem fogunk hozni oda egy 3. Embert, igy is van a keretben 2 jhvJim írta:szupertubatibi írta:Total agreement between Alvaro Odriozola and Real Sociedad. @relevo
![]()
![]()
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szupertubatibi írta:Total agreement between Alvaro Odriozola and Real Sociedad. @relevo

Tényleg komoly takarítást végzünk idén, végre. Végül is akkor az összes selejt meg peremember lelép hálistennek.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Vallejo és Odri is kimegy, az szép !
Jobbosra Carvajal, Nacho,LV persze marad, nem kell senki ....

Jobbosra Carvajal, Nacho,LV persze marad, nem kell senki ....

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Bappe ide vagy oda....
Bírtam őket, mikor Rothen - Coupet - Sakho - vén Makélélé
Sessegnon Giuly stb ment, bár annak már sok éve ,vagy 13....
Idióták
OFF vége
Bírtam őket, mikor Rothen - Coupet - Sakho - vén Makélélé

Idióták

OFF vége
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Igazából el se akar jönni onnan, úgy aláírja mint a sicc
És?Pad'em írta:Ami elvileg tilos FranciaországbanRealista24 írta: Három éves szerződést kínálnak Mbappenak katarek, amibe egy 200 milliós kivasarlasi arat raknanak.![]()