Milyen menetrend szerinti zakó? Mi a faszról beszélsz? Ezzel a költségvetéssel, amivel messze kiemelkedik itthon kurva nehéz BL csoportkörbe bejutni, de egyszer csak összejött. Tavaly megnyerték az EL csoportjukat. Barcas kolléga se érti, hogy jön ide a csapata, csak írja a hülyeséget, hogy tavasszal az első körben kiestek, pedig az elsőben nem is kellett játszanak, az ő csapata viszont kihullott az elsőben, hátha mostmár sikerül neki is megérteni, hogy mivel próbálnak egyesek viccelődni.ANDS írta:Szoros a verseny.csababarca írta: ....
Zrikálásnak jó, bár én szerintem rosszabb véleménnyel vagyok a jelenlegi Barcáról, mint Ti.![]()
Nehéz szétválasztani.Mickey írta:
kifejtem én neked, ha nem voltam érthető, pedig sztm lehetett érteni.
Mint amikor a hungarokatalán barszások jönnek, aztán örülnek a Real botlásának, szerencsétlenkedésének. Mint a dögkeselyűk a tetemre.
nah, mennyi negatív jön? Hajrá...
A politika része meg rohadjon el ,ahol van....
Nehéz néha azt a csapatot szeretni, amelyiknek politikai hátszele van.
Meg aztán ez a fradi mitől fradi? Hány fradi nevelés játszik a csapatban? Nem ehhez vagyok hozzászokva.
Azt már megszoktam, hogy nemzetközi porondon jön a menetrend szerinti zakó, de most nem az a gond, hogy a Leverkursen ellen sikerült kiesni, mert az bőven benne van a pakliban, de ez egy lelkes amatőr brigád volt. Ez nagyon ciki.
Kurva kínos a mostani, sok fejnek kellene hullani, de egyesek nagyon vakon vannak.