Már hétfőn edzésbe állttubatibi írta: Már edzésbe is állt Mbappé a PSG-nél.

Macron most elvileg azt akarja, hogy a 24-es párizsi olimpiág maradjon

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 21., péntek 10:32
Már hétfőn edzésbe állttubatibi írta: Már edzésbe is állt Mbappé a PSG-nél.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 21., péntek 10:30
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. július 21., péntek 10:02
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 21., péntek 9:40
Elképzeltem, hogy vmi rabszolgatartó besértődött elmebeteg vagyok és arra jutottam, hogy inkább vágnám ki MBappét júl 31-én és egy fityinget se kapjon, mint kicsengetni neki bármennyi "hűségpénzt", hogy aztán meg eligazoljon pár nap múlva. Szerintem ez lenne a legnagyobb arcvesztés nekik.RealMadridFanatic írta:Egyreszt a DC minden hirt lehoz, egymasnak akar teljesen ellentmondoakat is 2 perc kulonbseggel.hehetheoriginal írta: szegeny ember vizzel foz![]()
defensacentral szerint pappe 10 eves 1 mrd os ajanlatot kapott a tevesegglyukturkasztol (legnagyobb szerzodes valaha fodballistanak), ha elfogadja, 34 eves koraig, gyakorlatilag egesz karrierjeben a parizsi koszfeszekben maradhat.
gondolom anya dolgozik kemenyen, ez sztem ennyi volt. what a fkin waste![]()
Masreszt ebben is irtak, hogy Mbappe elutasitotta, mert cimeket szeretne nyerni Madridban.
Arabek sajtojabol tovabbra is az jon, hogy regen kesz az egyezseg es Mbappe iden Real jatekos lesz, csak megy a szinhaz, hogy mindenki a leheto legjobban johessen ki a tortenetbol.
Mondjuk en egyiket sem hiszem el, csak annyit, hogy mindenki ugy matekozik, szivarogtat, hogy az imidzs a leheto legkevesbe seruljon.
Amugy azt is tobbszor olvastam, hogy a husegbonusz elso fele augusztus 1el aktivalodik. Ha igy van, egeszen biztosan megvarjak. Hogy ez azt eredmenyezi-e, hogy meginkabb beragnak arabek es ott tartjak egy evet minden mindegy alapon, vagy pont igyekeznek menteni a penzugyileg meg nagyobb bukot, majd kiderul.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. július 21., péntek 8:54
Egyreszt a DC minden hirt lehoz, egymasnak akar teljesen ellentmondoakat is 2 perc kulonbseggel.hehetheoriginal írta: szegeny ember vizzel foz![]()
defensacentral szerint pappe 10 eves 1 mrd os ajanlatot kapott a tevesegglyukturkasztol (legnagyobb szerzodes valaha fodballistanak), ha elfogadja, 34 eves koraig, gyakorlatilag egesz karrierjeben a parizsi koszfeszekben maradhat.
gondolom anya dolgozik kemenyen, ez sztem ennyi volt. what a fkin waste![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 21., péntek 8:38
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 21., péntek 8:35
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. július 19., szerda 21:42
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. július 19., szerda 16:46
Sok Castillás tagja a keretnekraul 4 ever írta:Szerintem megint csak etet minketJim írta:
szuper![]()
Fresneda elvileg még mindig nem írt alá sehova..
![]()
, utazó keretnek még tagja sajnos.
Bár lehet átszáll valahol majd sansebastianba.. Istenem de gyenge egy játékos...
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. július 19., szerda 15:44
értem énwZoLee7 írta: Nem fogunk hozni oda egy 3. Embert, igy is van a keretben 2 jhv
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. július 19., szerda 14:46
zsuninnyo írta:A jo oreg Lama mekkora kapus voltMickey írta: Bappe ide vagy oda....
Kva élet, hogy ebből a PSG ből sokkalta jobb csapatot ki lehetett volna hozni, az elején még tetszettek is, utána meg elgurult a gyógyszer...
Bírtam őket, mikor Rothen - Coupet - Sakho - vén MakéléléSessegnon Giuly stb ment, bár annak már sok éve ,vagy 13....
De T. Silva , Kimpembe, Veratti , Marquinhos , Rabiot, DM , meg a támadók...2017 körül is rendben voltak.
Idióták![]()
OFF végeMondjuk az 25-30 eve volt
![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 19., szerda 14:42
Szerintem megint csak etet minketJim írta:szupertubatibi írta:Total agreement between Alvaro Odriozola and Real Sociedad. @relevo
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 19., szerda 14:29
Balosra mondjuk elférne Vini helyett.hehetheoriginal írta: Hazit nem hozzuk vissza? Meg nincs csapata![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. július 19., szerda 14:28
A jo oreg Lama mekkora kapus voltMickey írta: Bappe ide vagy oda....
Kva élet, hogy ebből a PSG ből sokkalta jobb csapatot ki lehetett volna hozni, az elején még tetszettek is, utána meg elgurult a gyógyszer...
Bírtam őket, mikor Rothen - Coupet - Sakho - vén MakéléléSessegnon Giuly stb ment, bár annak már sok éve ,vagy 13....
De T. Silva , Kimpembe, Veratti , Marquinhos , Rabiot, DM , meg a támadók...2017 körül is rendben voltak.
Idióták![]()
OFF vége
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 19., szerda 14:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. július 19., szerda 14:28
Nem fogunk hozni oda egy 3. Embert, igy is van a keretben 2 jhvJim írta:szupertubatibi írta:Total agreement between Alvaro Odriozola and Real Sociedad. @relevo
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. július 19., szerda 14:01
szupertubatibi írta:Total agreement between Alvaro Odriozola and Real Sociedad. @relevo
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 19., szerda 13:52
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. július 19., szerda 13:10
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 19., szerda 13:02
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem