Nem fogunk hozni oda egy 3. Embert, igy is van a keretben 2 jhvJim írta:szupertubatibi írta:Total agreement between Alvaro Odriozola and Real Sociedad. @relevo
![]()
Fresneda elvileg még mindig nem írt alá sehova..
![]()

Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szupertubatibi írta:Total agreement between Alvaro Odriozola and Real Sociedad. @relevo

Fresneda elvileg még mindig nem írt alá sehova..

Tényleg komoly takarítást végzünk idén, végre. Végül is akkor az összes selejt meg peremember lelép hálistennek.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Vallejo és Odri is kimegy, az szép !
Jobbosra Carvajal, Nacho,LV persze marad, nem kell senki ....

Jobbosra Carvajal, Nacho,LV persze marad, nem kell senki ....

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Mickey
Bappe ide vagy oda....
Kva élet, hogy ebből a PSG ből sokkalta jobb csapatot ki lehetett volna hozni, az elején még tetszettek is, utána meg elgurult a gyógyszer...
Bírtam őket, mikor Rothen - Coupet - Sakho - vén Makélélé
Sessegnon Giuly stb ment, bár annak már sok éve ,vagy 13....
De T. Silva , Kimpembe, Veratti , Marquinhos , Rabiot, DM , meg a támadók...2017 körül is rendben voltak.
Idióták
OFF vége
Kva élet, hogy ebből a PSG ből sokkalta jobb csapatot ki lehetett volna hozni, az elején még tetszettek is, utána meg elgurult a gyógyszer...
Bírtam őket, mikor Rothen - Coupet - Sakho - vén Makélélé

De T. Silva , Kimpembe, Veratti , Marquinhos , Rabiot, DM , meg a támadók...2017 körül is rendben voltak.
Idióták

OFF vége
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Igazából el se akar jönni onnan, úgy aláírja mint a sicc
És?Pad'em írta:Ami elvileg tilos FranciaországbanRealista24 írta: Három éves szerződést kínálnak Mbappenak katarek, amibe egy 200 milliós kivasarlasi arat raknanak.![]()

Az hagyján, de hogy 2021-ben a Lille még el is happolta előlük a bajnoki aranyat is.ANDS írta: És szerintem az utóbbi 3 évben semmit előrelépés nem látható a PSG csapatán, szóval elköltöttek egy rakás pénzt, de minek.

pont ezt akartam irni hogy emlekeim szerint ott nem lehet kivasarlasi arat megszabniPad'em írta:Ami elvileg tilos FranciaországbanRealista24 írta: Három éves szerződést kínálnak Mbappenak katarek, amibe egy 200 milliós kivasarlasi arat raknanak.![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Mickey
Epikus a Bappe saga...
Írja alá a halál fcára, aztán legyen best francia góllövő all time meg kutyafaxa.
Írja alá a halál fcára, aztán legyen best francia góllövő all time meg kutyafaxa.

- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ami elvileg tilos FranciaországbanRealista24 írta: Három éves szerződést kínálnak Mbappenak katarek, amibe egy 200 milliós kivasarlasi arat raknanak.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ott fog megrohadni, ha aláírja, egész karrierRealista24 írta: Három éves szerződést kínálnak Mbappenak katarek, amibe egy 200 milliós kivasarlasi arat raknanak.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Három éves szerződést kínálnak Mbappenak katarek, amibe egy 200 milliós kivasarlasi arat raknanak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
gagyidas.Babinho írta: Idegenbeli mez mótvá?
https://twitter.com/MadridXtra/status/1 ... qYJFg&s=19
Hát csúnya na...kertbe se venném fel![]()

Arsenal harmadik mez is jól sikerült.

https://twitter.com/Nick28T/status/1681 ... 61/photo/1
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Ceballos szeptemberig kiesett, nulla eloszezonnal gondolom a percei is kozel lesznek a nullahoz. Biztos nem engednem el Tchouamenit Daviesert iden, foleg hogy Modric lesz kb a 6. Szamu kozeppalyas es Daviesnek is 1 eve lenne hatra a szerzodesebol. Musialaert mar elgondolkodnek, mert szerintem top 4 tamado lesz belole Mbappe, Vini es Haaland mellett. Gyerekert mindenkepp bankot robbantanek pàr even belul idealis helyzetben Tchouamenivel a keretben tovabbra is.RealAsensio írta:Musialat szandekosan nem emlitettem. Szinte elkepzelhetetlen. A Tchouameni-Davies cserere azert latnek fantaziat benne, mert a kp-n sokan vagyunk, letszamra is es minosegben is, Daviesszel viszont szintet lepnenk a szeleken. De hagyjuk is, nem lesz ilyen, majd jovore csatlakozik a brigadhozhehetheoriginal írta:
igy vagyok én is, az a baj daviesszel, hogy ha nincs hely futni, akkor bajban van általában, illetve elég sérülékeny is.
musiala viszont nagy fogás lenne, de őt sosem engedik el.![]()
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Musialat szandekosan nem emlitettem. Szinte elkepzelhetetlen. A Tchouameni-Davies cserere azert latnek fantaziat benne, mert a kp-n sokan vagyunk, letszamra is es minosegben is, Daviesszel viszont szintet lepnenk a szeleken. De hagyjuk is, nem lesz ilyen, majd jovore csatlakozik a brigadhozhehetheoriginal írta:igy vagyok én is, az a baj daviesszel, hogy ha nincs hely futni, akkor bajban van általában, illetve elég sérülékeny is.RealAsensio írta:
Na ez az a biznisz, amiert bealdoznam a franciat mar most, es nem adnek neki meg egy eselyt. De nem vennem biztosra, hogy jo bizniszt csinalnek, lehet, hogy megbannam kesobb, plane ha Davies jovore amugy is atkoltozne Madridba. Lehet, hogy Perezek tobbet tudnak, es akkor nem csinalnanak ilyen uzletet.
musiala viszont nagy fogás lenne, de őt sosem engedik el.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Legalabb nem fekete így nem leszunk agyonverve 4-0ra

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Idegenbeli mez mótvá?
Hát csúnya na...kertbe se venném fel
Hát csúnya na...kertbe se venném fel

- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Amugy a psg kibaszhat velunk,de azt a reszet nem neztuk,hogy azt mondjak oke,mi kerunk egy osszeget,ha nem fogadod el a szerzodesuket,akkor itt maradsz szepen es kiulod a szerzodesed.
Onnan azert annyira nem ropkodnek fele nagy penzekkel.
Ezt adjuk,ha nem tetszik,maradhatsz parizsba. Csak ott ezek utan nem fognak nagyon szeretni.
Jonni fog am. Vele lesz bemutatva az uj Bernabeu.
Onnan azert annyira nem ropkodnek fele nagy penzekkel.
Ezt adjuk,ha nem tetszik,maradhatsz parizsba. Csak ott ezek utan nem fognak nagyon szeretni.
Jonni fog am. Vele lesz bemutatva az uj Bernabeu.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023